Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia96368890

do ilu miesiecy karmiliście piersia??

Polecane posty

Gość ................loiujhygt
miałam koleżankę, dziecko miało jakieś 4 lata i za cholerę nie potrafiła oduczyć go od piersi, płakał w niebogłosy i nic nie pomagało. pchał sie do niej, podciągał bluzkę i tak pewnie jest do dziś. haha współczuję wam. i poczytajcie trochę zanim się zacznie wypowiadać o tym, że to mleko po 2 latach jest wartościowe, głupie baby.

Gość głupie mamy tutajsa22
................loiujhygt może nei jest melko p 2 laatch tak wartosciowe ale napewno nie otruje się tym dziecka a współczuc to nalezy tobie napewno zazdrosisz jak widzisz mame co karmi dziecko bo sama nie mogłas

Gość igla widla
mnie to sie w glowie nie miesci jak mozna karmic dziecko,ktore juz chodzi,ma zeby i wszystko je...

Gość ewelina318
Teściowej pewnie żal, że sama tak nie potrafiła. Zrób jej na złość i karm dalej, a przy okazji dziecko dostanie to co najlepsze:-)

Gość paradiss
ja karmilam do konca 5 miesiaca :)

Gość paradiss
podobno dziecko powinno sie karmic do momentu pojawienia sie pierwszych zebow. jak wiadomo kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie :) dlatego kazde dziecko ma indywidualny czas karmienia piersia :)

Gość głupie mamy tutajsa22
a czemu niby az pojawia sie pierwsze zabki aj karmiłam do roku syn juz miał 6 zębów i ani arzu mnei nimi nie ugryzł i dadam że ma zdrowe zeby bo zaraz któras napisze ze od tego zeby sie niszcza

Gość mamusia wikusi
ja karmię już 9mies i chcę dociągnąć do roku może 1,5max

Gość ja chce tak do roku

do wszystkich niezorientowanych nie ma znaczenia ile karmisz. Mleko matki przez CAŁY okres karmienia jest wartościowe!!!!!!!!!!!!!

Gość mamusia Bartusia
Ja karmilam mojego synka 1,5 roku w dzien i w nocy na zawolanie...teraz ma 1,7 roku i karmie tylko w nocy z trzy razy, bo nie umie spac sam i placze...wtedy daje mu cycusia i spi dalej...zasypia bez piersi i w dzien tez sie nie upomina juz...najgorzej jest w nocy bo nie umie jeszcze przespac calej nocy:(