Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaan

W cieniu jego byłej:(

Polecane posty

Gość anaan

Zgadaliśmy się z mężem na temat jego byłej. Zabolało mnie jak wyznał mi że wciąż o niej czasem myśli, że ja jestem do niej bardzo podobna i miedzy innymi dlatego ze mną jest. Prędzej wydawało mi sie, że to dobrze że nie mówi o niej nic złego, mimo tego iż go zraniła wziął na siebie wine za rozstanie. Czasem sprawia że czuję sie odniej gorsza, ta druga. Mysle że on o niej nie zapomni i nie wiem czy ja to wytrzymam;(

ale pomysl tak ze to wlasnie z Toba jest i rob tak aby tesknil i szalal za Toba za twoim charakterem:) ulozy sie

Gość gość1
taaa ja też jestem w cieniu byłej... ale jak kochasz to to jest do przeżycia

Gość anaan
Mamy synka i on za nim szaleje, wydaje mi sie ze jest z nami szczesliwy, tylko jak sobie oniej pomysle to och......... cale szczescie ze mieszka w drugim koncu polski

biedna....to musi byc strasznie bezdadziejne, co za palant. sorry ale tak mi sie ciebie szkoda zrobilo...

Gość trzecia czarownica
no właśnie co za palant 😠 jak można powiedzieć coś takiego swojej żonie..

Gość anaan
Nie chce sie nad soba rozczulac, ale zadra napewno zostanie. teraz chcby nie wiem jak zapwenial mie o swoim uczuciu i tak bede sie czuc jak zamiennik:(

Gość anaan
:(

Gość farfallina21
nie dziwie się, nietaktowanie to powiedział....czasami faceci nie potrafią obrac w slowa tego co czuja i wychodzi kaszana:( współczuje

Gość anaan
myslicie że powinnam to dalej drążyć? żeby mi dlkladnie wytlumaczyl c omial na mysli?

Gość temat podobny do maludkiej...
myślimy że jeśli z nim na ten temat nie porozmawiasz to zwariujesz.:)

Gość trzecia czarownica
wiesz, może idiotycznie po prostu tak palnął :)rozumiem, że to Cię boli, bo każdą kobietę by zabolało. ale chyba nie ma sensu drążyć, skoro jest z Tobą i jest Wam razem dobrze, to może nie warto rozgrzebywać tematu-bo co to wniesie?

Mysle ze powinnas mu powiedziec o swoich watpliwosciach i o tym co czujesz. Nawet najtrudniejsza rozmowa jest lepsza niz ciagla niepewnosc i strach. W zwiazku trzeba rozmawiac. Nawet o tych najtrudniejszych sprawach. Domyslam sie, ze boisz sie ze powie cos co ci sie nie spodoba. No ale to lepsze niz zycie w ciaglej niepewnosci. W kazdym razie sprawe musisz postawic jasno a nie go podchodzic.

Gość anaan
chyba jednak porozmawiam z nim bo mnie to zadreczy.

Trzymam kciuki! jestem pewna ze tak naprawde bardzo cie kocha i jestes dla niego najwazniejsza. Mezczyzni po prostu nie przykladaja takiej wagi do tego co mowia. No ale rozmowa to tu najlepsze wyjscie. Rozwiejesz watpliwosci i wreszcie odetchniesz.