Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thaisse80

czy w czasie karmienia ma sie okres?

Polecane posty

Gość thaisse80

Bo czasem slysze ze jest ale niregularny a zcasem, ze go nie ma. jak to bylo u was?

różnie...ja karmię ponad 7 miesięcy...po 5 miesiącach pierwsza miesiączka, kolejna to tylko jakieś plamienia, następna-brak...tak bywa:) 2 testy negatywne...w pt idę się wyspowiadać do ginekologa:p

Gość alliska
ja nie mam dziecko 4,5 mies, moje kolezanki tez nie mialy dosc dlugo 7-9 mies

Gość thaisse80
Dzieki:))) A testy czemu robisz? myslisz o zajsciu w ponowna ciaze? ja w czasie karmienia raczej nie planuje kolejnego dziecka wiec mam nadzieje ze mnie ominie testowanie.

czemu testy?:) bo myślałam, że jestem w ciąży...tzn to tylko schizy...nie planuję na razie dzieci...a antykoncepcja: 1. na gumki jestem uczulona i ich nie lubimy:) 2. z tabletkami dopóki nie skończę karmić 2 ginekologów kazało się wstrzymać, bo to jednak hormony, więc stosujemy metodę stosunku przerywanego, czyli żadną...liczę na szczęście...stąd te 2 testy...tabletki zacznę brać za ok. 4 miesiące...

Córkę karmiłam 3 miesiące, ale okresu nie miałam przez prawie rok po porodzie. Syna karmiłam przez 11 miesięcy za to okres miałam miesiąc po urodzeniu i potem były bardzo regularne. Jak widzisz nie ma na to żadnej reguły :)

Gość martuuulka
syna karmilam rok a okres dostałam 2 ms po porodzie.

Gość thaisse80
Dzieki. tez sie zastanwiam nad antykoncepcja. tabletki rzeczywiscie nie wchodza w gre, prezerwatywy zobaczymy a jak nie to stosunek przerywamy. jutro ide do gina zobacze co mi powie.

Ale przecież są tabletki dla karmiących matek. Możesz też włożyć wkładkę

karmiłam małą 6 miesięcy. Teraz córka ma 7 miesięcy z ja nadal nie mam okresu, a bardzo chciałabym, żeby już wrócił

Gość Maciazwacia
Oj też bym chciała już okres miec, by wiedzieć na czym stoje. Karmiłam 6 miesięcy, nie karmię już a okresu niet. Ale globulki są. i też już 2 razy testowalam, profilaktycznie i duszą na ramieniu. Mam nadzieje,ze teraz już coś się ruszy. Któraś pisała ,ze rok nie miała.. o kurcze.Ale teraz już chyba piguły jakieś wezme. W czasie karmienia nie chciałam, zreszta ginka odradza te dla karmiących.,zawsze to hormony. Tylko czy tu też nie trzeba do pierwszego okresu czekac? aaaa