Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszła mammama

jak teraz nie zaszłam

Polecane posty

Ellinkoa ty ciagle chcesz udowadniac , ze jesteś mądrzejsza od radia:) zacięta bestia z Ciebie heheh.Powiem ci kochana ,że mylisz się ,nie da się trzymac 10 srok za ogon.

no tak teraz wszyscy wlasciwie koncza jakies liceum/technikum, wiec masz racje jakies wyksztalcenie masz :D

Gość niedoszła mammama
Nie potrzebuje wiekszego wykształcenia.By być dobra matka

ja mam mnustwo znajomych po studiach 80 % mojej klasy i nikt nie pracuje w swoim zawodzie.Wiesz co to oznacza ? ze maja tyle z tych studiów co inni z technikum czy liceum. Mamy tysiace bezrobotnych magistrów i inzynierów. I jak ich wykształcenie ma sie do wychowania dzieci nie kumam może juz stara jestem i nie nadażam?

jak twoi znajomi pisza tak samo jak i ty to nie dziwne, ze pracy nie maja.

jest ciemno i mam maleńkiego laptopika ma brzuchu. Nie bede w nocy palic neonów w sypialni zeby nie urazic twego wrażliwego na literę oka:) wybacz jeśli możesz:)))

Gość niedoszła mammama
Wiesz nie ma sensu z nią rozmawiac. Widocznie dla niej jest ważne pisownia wykształcenie bóg wie co jeszcze by wychowywać dziecko, bo ona nigdy się nie pomyliła.

napisałam , ze moi znajomi nie pracuja w wyuczonych zawodach! i że statystyki mówią że jesteśmy najlepiej wykształconą masą bezrobotnych na świecie:)

pewnie tak :) niech sie dziewczyna uczy , czyta i chłonie wiedze. Bo ja sie dziecko rodzi to bez instrukcji obsługi.

Dobra dziewczynki miło sie z wami gawędziło ale czas spać. Rano nowy dzień wstaje a z nim...trzymajcie sie ciepło zwiatam tu jutro.

Hej dziewczynki wpadłam zerknąć co tu słychać , ale chyba jeszcze wszystkie śpią po wczorajszej wyczerpującej dyskusji na tematy egzystencjonalne :))) Pozdrawiam i miłego dnia

Gość figo fago kawa marago
Temperatury nie mierzy się co 10 minut, żeby sprawdzić fazę cyklu :O