Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

?

Polecane posty

Gość dobre te kawały sa!!
chantalka czesc:) ja mam dzisiaj pierwszą jazdę z prawka i bardzo sie stresuje i chce sobie humor poprawic:)

amerykanie wyladowali na ksiezycu juz sie zabieraja do wyjscia a tu nagle ktos im zespawal drzwi mecza sie 5min 10 30 i nic po godzinie jednak udalo im sie wyjsc na zewnatrz zebrala sie juz spora grupka marsjan amerykanie podchodza i pytaja: - dlaczego nam drzwi zespawaliscie? na to odp przedstawiciel marsjan: - robimy tak dla nowych miesiac temtu byli tu polacy ale po 5min byli juz na zewnatrz i nawet prezenty przywiezli - polacy? prezenty? jakie prezenty? dziwia sie amerykanie - a nie wiem jakis wpi**dol ,ale wszyscy dostali. :D

dobre te kawały są Nie pękaj, będzie dobrze;) Polecam czekoladkę truskawkową z wedla. Mi zawsze na stres pomaga:)

mowie wam, tak sie boje;( jeszczenie wiem, czy dobrze usłyszałam, ze na dzisiaj, ale na 99,9% jestem pewna ,że na dzisaiaj

10 najsłynniejszych powiedzonek w historii, które zawierały przekleństwo: 1 "Co to kurwa było?" - Burmistrz Hiroszimy 2 "Skąd się wzięli ci wszyscy pieprzeni Indianie?" - Generał Custer (Little Big Horn) 3 "Każdy pieprzony idiota może to zrozumieć!" - Einstein 4 "Ona tak naprawdę wygląda, do kurwy nędzy! " - Picasso 5 "Jak to, kurwa, rozwiązałeś?" - Pitagoras 6 "Co ty chcesz mieć na tym pieprzonym suficie?!" - Michał Anioł 7 "Kurwa, nie przypuszczam żeby teraz spadł deszcz" - Joanna d'Arc 8 "Pierdolona ulewa!" - Noe 9 "Potrzebna mi ta parada jak pieprzona dziura w głowie" - J.F. Kennedy 10 "A kto się kurwa dowie?" - Bill Clinton

Nauka jazdy. Instruktor mówi do kursanta. - Jak jest czerwone to się zatrzymaj. - Jak jest zielone to jedź, - Jak ja jestem biały to zwolnij ;D