Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateferiankowaPani

Facet skorpion

Polecane posty

Gość KateferiankowaPani

Czy myślicie ze to trudne charaktery? ktos miał jakieś doswiadczenia ze skorpionami? pozytywne? negatywne?

Gość mikkka,,,
moj tesciu to skorpion - jest dobrym człowiekiem ale bardzo upartym, stanowczym i konsekwentnym ... ale chetnie pomaga, mozna na niego zawsze liczyc ..

Gość ja mam skorpiona faceta
koszmarnie trudny charakter,ale ja mam doswiadczenie,mama,ojciec,rodzenstwo-wszyscy skorpiony.A ty jaki masz znak?

Naprawdę trzeba mieć anielską cierpliwość do Skorpiona. Strasznie uparty, mściwy, podejrzliwy i zazdrosny.

Gość KateferiankowaPani
Strzelec ze mnie jest i nei umeimy sie dogadac:(

Gość zasmucona22
tak moj luby to skorpion, ostatnio mi powiedzial ze za skorpionami nie ma co latać bo są wolne, chcą żyć pełnią życia i w ogole czują się bardzo naj naj naj...ehh ciężkie życie...

Gość KateferiankowaPani
Ciagle tylko powtarza ze jego ex tylko go rozumiała.. etc etc..i że ona była Koziorożcem a tylko to do niego pasuje. opadaja mi rece momentami :(

Gość KateferiankowaPani
O tez tak czasami slysze. Ale skoro z tamta wytrzymal? to znaczy ze nie zawsze im zlaezy na tej wolnosci tak bardzo

Gość kosiana_88
ja jestem skorpiom i to prawda jestesmy uparci, podejrzliwi, ale z dobrym sercem, zawsze chetnie pomożemy

Ja też jestem Strzelcem, rozumiem Cię. Chce Cię sobie podporządkować, prawda? A godłem Strzelca jest wolność, wiem coś o tym. Właśnie w moim życiu toczy się relacja damsko - męska ze Skorpionem. Przynajmniej nie jest nudno ;)

Gość KateferiankowaPani
To w takim razie jaki znak pasuje dla was skorpionki - skoro ja biedny strzelec juz wymiekam :/

to w sumie zależy od tego jaki jest człowiek, ja lubię skorpiony faceci mają ciężki charakter, są zazdrośni ale tez jak kochają to całym sercem i namiętnie ;)

Gość ccccc
UCIEKAJJJJJJJJJJJJ !!!!!!! SZKODA ZYCIA NA SKORPIONA!!!!!!!!!!! MANIACY SEKSUALNI, WYGODNICCY, PIEPRZENI EGOISCI, ZDRADZAJA NA LEWO I PRAWO, DODTAKOWO WREDNI , KLAMLIWI I MSCIWI !1

Prawda. Zawsze pomoże jeśli jestem w potrzebie. No, ale czasami zamiast dobrego słowa, którego potrzebuję, słyszę rady z pogranicza ochrzanu :O Wiem, że z dobrej woli :)

podobno do skorpionów pasuję inne znaki z trygonu wody czyli np Rak lub Ryby, w sumie to się potwierdza bo jestem raczkiem i się dogaduję ze skorpionami ale nie ma reguły, to w końcu tylko znaki, np mój chłopak jest strzelcem a wg horoskopu rak i strzelec nie pasują do siebie, u nas jest zupełnie inaczej :)

Gość KateferiankowaPani
Z tym popedem seksulanym ot racja... i ztym kochaniem tez... mój caly czas mysli o byłej, i tak sie momentami z tym swoim bólem obnosi.. biedna ta dziewczyna chyba przy nim była... ale uciekac??

Ja mam prawie same pozytywne Moja ciotka Skorpion - cudowna, madra, zyczliwa Maz przyjaciolki - inteligentny, dobry, mozna na nim polegac Moj ex - diabelnie intrygujacy, ciekawy i dowcipny Obecny - cholernie dobre serce i niesamowity temperament :D to moj ulubiony znak zodiaku!

ja ze skorpionem mialam jak najbardziej pozytywne doświadczenia, dogadywaliśmy się bardzo dobrze i nadal sie dogadujemy, nie kłocimy się, jesteśmy ze sobą 2 lata, i narazie jeste piękne,,,no i w łózku...bajka.... czytałam w horoskopie ze skorpiony sa swietne w łozku:)

ale ktos tu wymienił cechy charakteru skorpiona no i musze sie z nimi zgodzić.. stanowczy..oj tak uparty, srednio zazdrosny, oj bardzo podejrzliwy, oj bardzo

Gość Panna23Anna
Wiesz dlaczego sie rozumiał ze swoja ex? Bo Koziorożce to najlepsze partnerki dla Skorpionów. Sa wierne - wiec skorpion bedzie czul sie bezpiecznie przy nich. Sa oddane - wiec to mu bardziej imponuje i sa wyrozumiale - a tego skorpion nie zapomina i ma wielka wdziecznosc dla takiej wybranki. To prawda ze skorpiony kochaja - i to bardzo, ale z trudem przychodzi im zapominanie, a szkoda, bo czesto traca przez to okazje na szczesliwe zycie. A w łóżku owszem sa swietne, ale samo łozko to nie wszytko

Gość Panna23Anna
I wiem - bo moi rodzice to para skorpiona i koziorożca ;D

Gość ccccc
TAK, SKORPIONY MAJA GORACE SERCA I WIELE MILOSCI W SOBIE - tak duzo ,ze musza sie znia dzielic z wieloma kobietami hhheeh ,znam wielu skorpionow, wszyzscy tacy sami, jeden nawet spotkal sie ze mna na pare dni przed swoim slubiem, z dziewzyna na ktora mnie;; zamienil''. jak zwykle myslal tylko o jednym, ale nie udalo mu sie hhe widac , kreci ich to, czego jeszcze nie zdobyli ;) a otym ze sie chajta dowiedzialm sie od znajomych , bo sam mi o tym nie wspomnial;p

Gość ccccc
z dziewczyna ktora zastapila mu mnie - o tak to mialo byc:(

"Wiesz dlaczego sie rozumiał ze swoja ex? Bo Koziorożce to najlepsze partnerki dla Skorpionów." Sory ale nie uważam aby taki argument był wystarczający, jak wspomina byłą to adios niech spada do niej, ja miałam znajomą koziorożca która puszczała się na lewo i prawo więc nie ma co uogólniać

Ja usłyszałam, że bardziej wyrozumiałej kobiety ode mnie nie spotkał, więc nie ma na to reguły :) Co do łóżka, jeszcze nie "testowałam" ;)

dokladnie ja jestem rakiem...a rak i ryby pasuja do skorpiona..niby niewierze w horoskopy ale cos w nich musi byc

Gość ccccc
w łozku jak i w zyciu ogolnie- interesuje ich tylko ich uczucia i ich przyjemnosc:(

Gość ccccc
ja tez jestem rakiem i jakos nam nie wyszlo, choc teraz wiem ze to dobrze - nie zazdroszcze tej jego zonie zycia z nim, pewnie nie ma pojecia ze ma meza marynarza - w kazdym porcie: miescie: inna . hhe

Gość Tychowianka33
No coś rzeczywiscie jest z tymi horoskopami. A le pierwszy raz słyszę zeby KOZIOROZCE sie puszczaly:O to chyba jakies fałszywe koziorozce... a co do skorpionów. Faktycznie , tak ryby jak i rak ale wlasnie przede wszystkim koziorozce sa w stanie z nimi wytrzymać.I wiem co mówie. Mam brata , starszego, który owszem, wiele kobiet miał , ale dopiał w koncu swego i zdobył koziczkę - i bardzo udana z nich para ( a wlaczyl o nia.. hohoohoho... w lata to idze liczyc ;) z koei ja jestem rybka a moj były byl skorpionem.. i niestety nie wyszlo. Tak wiec, moze i nie ma reguly, ale jesli trzymac sie horoskopów, to Kozy maja najwiecej serca i cierpliowsci do skorpionków.

Gość Tychowianka33
Oczywiscie... to tylko moje zdanie