Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateferiankowaPani

Facet skorpion

Polecane posty

Gość Malolat82
Wredne,pamiętliwe,gadają co im ślina na język przyniesie!

Jeszcze jedno. Wyszedł z ranami z ostatniego długoletniego związku. Kobieta go zdradziła, odszedł od razu - nie dziwię się wcale. Ale chyba doszedł do wniosku, że każda tylko czeka na okazję do skoku w bok. Ja nie mam zamiaru płacić za błędy innej kobiety :O Układ pt. "ufam, ale kontroluję" dla mnie nie jest do przyjęcia.

Gość tekla45
dziewczyny facet skorpion uwiedzie i porzuci gdy sie znudzi ma mnostwo kobiet a gada ze nie zna zadnej

Oj to czuję że będę musiała się wziąć w karby, bo od mojego słyszę że wymyślam tak niestworzone historie, że jemu się w głowie nie mieszczą nawet... ała... Niestety skłonność do nadinterpretacji, podejrzliwości i wkręcania sobie filmów 😭 A też związek świeżynka, bo kilkumiesięczny ;) Po podobnych przejściach, znaczy ja zwiałam sprzed ołtarza i on :D Chyba dla obopólnego dobra muszę powstrzymać wyobraźnię ;) To ciężko zrozumieć, po prostu skorpiony są do bólu uczciwe, i tego samego wymagają - a nie przekonają się o tym, dopóki nie sprawdzą co i jak metodą poznawczą... Ciężkie jesteśmy, ale jak kochamy - to na zabój :D Dopóki ktoś sobie nie da na głowę wejść ;) Byłam kiedyś 3 lata z facetem lwem... makabra to była, jeszcze bardziej zaborczy niż którykolwiek znany mi skorpion... złota klatka i nic nie wolno... koleżanek, kolegów, zakupów, pubów, nic :o

Gość wodniki sa okropne,zdrajcy

E tam, to czy ktoś zdradza zależy nie od znaku zodiaku :) W jakiejś charakterystyce swojego znaku przeczytałam, że mam skłonności do jednorazowych skoków w bok :D Większej głupoty ktoś nie mógł wymyślić, bo jestem wierna jak pies jednego Pana :)

Z Lwem byłam przez kilka lat. Muszę przyznać, że większej wolności nie zaznałam nigdy :) Ale właśnie, dał sobie wejść na głowę i przez to stracił w moich oczach całą męskość. Wracając do Skorpiona... Ja uważam, że każdy sądzi według siebie i skoro ktoś podejrzewa mnie o nieuczciwość to być może za plecami sam robi co mu się podoba... Może się mylę. Ale w każdym razie, chwilami czułam się jakby traktował mnie jak puszczalską, która pójdzie z każdym. No, paranoja po prostu. Moja cierpliwość się skończyła :( Powtarzam, że nigdy nie dałam mu żadnego powodu do zazdrości i starałam się zapewnić mu komfort psychiczny. Musiałabym chyba być świętą, żeby to znosić :O

Gość skorpiony super a wodniki nie

Wiecie czemu ludzie się zastanawiają nad tymi bzdurami(jakimi niewątpliwie są horoskopy)? Szukają gotowej recepty na to jak wybrać partnera. A tak się nie da. Życie to coś więcej niż durne znaki horoskopu.. Wpisujemy w google.. "znane skorpiony" pierwszy leszy wynik, który kliknąłem.. daje takie oto osoby: Ewelina Flinta (24 października 1979) Bill Gates (28 października 1955) Zbigniew Herbert (29 październik 1924) Bryan Adams (5 listopada 1959) Demi Moore (11 listopada 1962) Edyta Górniak (14 listopada 1972) Aleksander Kwaśniewski (15 listopada 1954) Martin Scorsese (17 listopada 1942) Jodie Foster (19 listopada 1962) Goldie Hawn (21 listopada 1945) IMHO mało mają ze sobą wspólnego te osoby. Demi jest starsza ode mnie O_O

Gość Skorpiona nie odzyskasz
Tyle na temat. :classic_cool:))🖐️

"czarne glany (czarne_glany@poczta.onet.pl) Mały zbieg okoliczności, ale moja znajomość ze Skorpionem przeszła wczoraj do historii... Być może będzie się teraz mścić, nie wiem. Może oleje. Wiem jedno. Pozabijalibyśmy się kiedyś, więc lepiej spieprzać póki czas. Przypominam, że jestem Strzelcem. Co nas poróżniło? Jego podejrzliwość, próby ograniczania mnie, próby kontrolowania; nie potrafił zaakceptować mojej otwartości na ludzi i w każdym człowieku płci męskiej widział rywala. Czyli musiałabym przestać rozmawiać z mężczyznami Ta znajomość dopiero raczkowała, a już takie jaja. Strach pomyśleć co by było dalej. Skorpion potrzebuje spokojnej, cichej i ULEGŁEJ kobiety, a mnie do takich zaliczyć nie można. " Co za marudzenie:P.Przecież zaufanie jest dobre ale kontrola lepsza:D. A jak ktoś jest ze znaku skorpiona to nie znaczy że szuka takiej:P.Ważne jest w jakim znaku ma księżyc:P. "Wiecie czemu ludzie się zastanawiają nad tymi bzdurami(jakimi niewątpliwie są horoskopy)? Szukają gotowej recepty na to jak wybrać partnera. A tak się nie da. Życie to coś więcej niż durne znaki horoskopu.. Wpisujemy w google.. "znane skorpiony" pierwszy leszy wynik, który kliknąłem.. daje takie oto osoby: Ewelina Flinta (24 października 1979) Bill Gates (28 października 1955) Zbigniew Herbert (29 październik 1924) Bryan Adams (5 listopada 1959) Demi Moore (11 listopada 1962) Edyta Górniak (14 listopada 1972) Aleksander Kwaśniewski (15 listopada 1954) Martin Scorsese (17 listopada 1942) Jodie Foster (19 listopada 1962) Goldie Hawn (21 listopada 1945) IMHO mało mają ze sobą wspólnego te osoby. Demi jest starsza ode mnie O_O " Tylko że oni mają różne elementy w innych znakach zodiaku:P. Większość ma uran albo pluton w znaku lwa:P. "

Gość Max skad znasz astrologie

Max facet przesadził kiedy zasugerował, żebym zdradziła mu hasło do swojej poczty i komunikatorów :P Wiem, że sam znak to nie wszystko. Dzielę się swoimi doświadczeniami ze Skorpionem.

Gość max postawi wam horoskop

Gość orka z wrocławia
Ale czy komuś sie w ogole udało odzyskac? sa tu takie osoby?

Gość nie da rady
Musisz odzyskiwać? po co? Nie umiesz bez niego żyć?

Gość hPPP[;=
MNIE ZOSTAWIŁO DWÓCH SCORPIONÓW -JAK SIĘ OKAZAŁO,ZDRADZALI MNIE.STAWAŁAM NA RZĘSACH-NIE WRÓCILI.TERAZ JEDEN BY CHCIAŁ,WSPOMINA,ALE JA MAM JUŻ MĘŻA I ODNOSZĘ WRAŻENIE,ŻE JEGO TO JESZCZE BARDZIEJ KRĘCI,BO TRUDNIEJSZE DO ZDOBYCIA.CHOCBYM BYŁA SAMA,NIE BYŁABYM W STANIE JUŻ MU ZAUFAĆ

Gość MaybeMartyna
A mnie mój skropion uzyl do zabawy - bo chcial sobie sprawdzic czy ja jeszcze od niego cos czuje... idiota:/

Gość hPPP[;=
WCALE BYM SIĘ NIE ZDZIWIŁA,jakby temu skorpionowi tez o to chodziło.To są próżne narcyzy,uwielbaiją przeglądać się w oczach kobiet,dureń pisze mi takie romantyczne frazesy i komplementy,ale za dużo przeszłam ,na takie puste słowa dałabym się złapać może 10 lat temu.On mi pisze sam,że nie był i nie jest w porządku wobec obecnej dziewczyny,a ona jest poważnie chora.Więc ja się nie krępuję i mu piszę,co o nim myślę

Gość MaybeMartyna
Hej hPPY a skąd jesteś? bo mój sie zachowuje identycznie! tez jakieś mile słówka, ze jestem kobieta jego życia, etc etc.... oni tak maja zaprogramowane?

Gość hPPP[;=
pisze mi coś o spacerze w deszczu -dla mnie to masakra,nie żaden romantyzm.Ona jest ciężko chora a on się użala nad sobą,że przez jej chorobę musi siedzieć w domu.

Gość MaybeMartyna
e... to mój z mazowieckiego ale teksty identyczne,... romantycy pieprzeni. "Bo mam swoje cele i pragne je realizowac,ale to nie znaczy ze nie moglbym z Toba" i tak pisze facet który ma 27 lat..... masakra..

zgodzę się z tym że na ogół ktoś kto podejrzewa inną osobę non stop o zdradę sam ma niezle za uszami, przykład mojej koleżanki, jest ze skorpionem, koleś podejrzewa ją na każdym kroku chociaż dziewczyna nie daje mu powodów do zazdrości za to on... chętnie sie klei do dziewczyn, i jak tu zrozumieć..

Gość mam męża skorpiona
i sama jestem skorpion, więc można się dogadać, co do cech skorpiona to się zgadzam :)

Gość MaybeMartyna
Nie chce juz zadnego skorpiona... okropny znak...:(

Gość hPPP[;=
Martyna,on mnie wkurza,najgożej że ma chorą dziewczynę i pewnie jeszcze mieszka u niej cwaniak .Nieźle się ustawił-Angielka a on pewnie zapierdala na zmywaku.Ciągle pisze o imprezach.JA uważam,że to nie jest romantyzm tylko cwaniactwo-podrywacze dobrze wiedzą,co powiedzieć,żeby zmiękczyc dziewczynę.Ja jestem romantyczką i spacer w deszczu jest dla mnie odrażający wolę kolacje przy Świecach ale z mężem którego kocham i mu ufam i mogę na nim polegać.A ten dupek nie raz mnie wystawił do wiatru

" 11:51 [zgłoś do usunięcia] Max skad znasz astrologie " Kupiłem parę książek do tego:classic_cool:. " 11:52 [zgłoś do usunięcia] czarne glany (czarne_glany@poczta.onet.pl) Max facet przesadził kiedy zasugerował, żebym zdradziła mu hasło do swojej poczty i komunikatorów Wiem, że sam znak to nie wszystko. Dzielę się swoimi doświadczeniami ze Skorpionem. " Ale to nie znaczy że inni nie sa gorsi:P.Ja najgorszych zwykle z znaku lwa i wodnika spotykałem:P.

Gość ojejkuico
max zender zrób mi analizę:10 marca,mam skłonności do zdrady??????????

dla mnie najgorsze znaki to facet blizniak i kobieta lew, zresztą mojego znaku (rak) też za bardzo nie lubie, za to uwielbiam Rybki, Panny i Byczki, no i strzelce oczywiście :D

Gość MaybeMartyna
hPPPY masz męza, wiec juz masz zycie ustabilizowane, na twoim miejscu zmienilabym numer, adres poczty .. co sie tylko da z takich kontaktów, byleby miec spokój ode niego. Niestety ja tak komfortowo nie mam. MOj skorpion mieszka w tym samym miescie co ja - a miasto choc duze, mam wrazenie jakby ciagle byl za moimi plecami :( nie umiem sobie nawet zycia ułożyć normalnie, bo zawsze ON sie pojawia i wszytko psuje :( a MAX - co do lwów - ona mają charakter takiego dziecka czasami, niby kochajace serce.. ale ciągle chciałyby więcej...