Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateferiankowaPani

Facet skorpion

Polecane posty

Gość Baran(Ona)-Skorpion(On)
Jaki to związek?

Gość polizacuvb
bliżnięta są fałszywe,wodniki też

Gość baran skorpion
rogacz ze skorpionem.. hmmm no skoro koza podobno może... to czemu barana nie? w końcu tez ma rogi.. a jeśli nie takie duże to skorpion mu dorobi większe ;D

Gość polizacuvb
skorpiony mają o sobie wysokie mniemanie-że są dobrymi ludźmi,że są mądrzy,piękni i nikt im si ę nie oprze,a czym bardziej się opierasz,to stawiają sobie za cel cię zdobyć,a potem-uciekają jak szczur z tonącego okrętu bo już mają inna na celowniku

Gość ojejkuico
Max Zander vel Klaun (amantws@yahoo.de) gffggghhh@tlen.pl'; "ojejkuico max zender zrób mi analizę:10 marca,mam skłonności do zdrady?????????? no i co z tego wynika?

mija Teściowa ti zodiakalny skorpion---- bardzo trudny charakter. Najbardziej przeszkadza mi, że narzuca swoja wole niemiłosierni np. wybrała już wózek i imię dla mojej córki, pomimo,że w ciąży NIE JESTEM :/ Czasem ma takie odpały, jest porywcza, uparta, kapryśna i trochę wredna, chce wszystkim rządzić, ale pomimo wszystko to kobieta ma dobre serce. Co do facetów ciężko powiedzieć, bo chyba żadnego skorpiona nie znam... chyba na szczęście :P

Gość grzanazupka
Skorpiony - fakt czarują, ale jako kandydat na męża... dziewczyno uciekaj, nie bedziesz szczesliwa... A co do tej wiary w horoskopy - widzę ze mamy tu NACZELNEGO HOROSKOPIARZA KAFeterii.;D MAX co powiesz o koziorożcach, one się tu często pojawiają ;D nam po drodze do czyjego znaku? czekam... ;)

"ojejkuico Max Zander vel Klaun (amantws@yahoo.de) gffggghhh@tlen.pl'; "ojejkuico max zender zrób mi analizę:10 marca,mam skłonności do zdrady?????????? no i co z tego wynika? " Coś sknociłem:O.Pisałem że to za mało do diagnozy:P.

" 13:34 [zgłoś do usunięcia] dzastolinatoja (dzastolina@wp.pl) mija Teściowa ti zodiakalny skorpion---- bardzo trudny charakter. Najbardziej przeszkadza mi, że narzuca swoja wole niemiłosierni np. wybrała już wózek i imię dla mojej córki, pomimo,że w ciąży NIE JESTEM :/ Czasem ma takie odpały, jest porywcza, uparta, kapryśna i trochę wredna, chce wszystkim rządzić, ale pomimo wszystko to kobieta ma dobre serce. Co do facetów ciężko powiedzieć, bo chyba żadnego skorpiona nie znam... chyba na szczęście " Podejrzewam że teściowa nie ma plutona w znaku skorpiona więc to za mało:P.

Gość ojejkuico
za mało?to co chcesz jeszcze?

"Ale to nie znaczy że inni nie sa gorsi .Ja najgorszych zwykle z znaku lwa i wodnika spotykałem" Max, mój Lew był aniołem w porównaniu do Skorpiona :P

Gość grzanazupka
A o kozie to juz zapomniał ;( nieladnei Max.. ;(

Gość grzanazupka
;( buuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;(

Gość grzane tosty
"Ja najgorszych zwykle z znaku lwa i wodnika spotykałem ." Ja też, wodnik to najgorszy cham jakiego w życiu spotkałam, do tego manipulant i zdradzał na potęgę z każdą która na niego leciała.

Gość matacz
ja jestem skorpionem - najgorszy znak płci przeciwnej to koziorozec !! tragedia (ale jesli maja zyc razem ) najlepszy jest dla skorpiona - Baran !

Gość grzaniec
koziorozce sa wspaniale:D

Gość grzanazupka
Matacz masz chyba rację - ale czytalam gdzies ze jeszcze duzo zalezy od imienia. Tak wiec skorpion skorpionowi nie równy. zalezy jak temu skorpionowi na imie.. ale kto by sie nad tym zastanawial

Gość za malo facetow sie wpisalo

Gość OnaRobi,,,,
no za mało - bo sie pewnie boja o sobei mówić! skorpiony meskei ujawnijcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cham , prostak, zadufany w sobie narcyz , egoista, kobiecierz , niby miłości szuka a zdradza na prawo i lewo, cechuje go zbytnia pewność siebie i cięty żart, do tego jest zakłamany i fałszywy jak cholera, UCIEKAĆ OD SKORPIONÓW !!!

Gość Kasia na pewno uciekac

Gość skorpiono-strzelec
A nade mną figurują dwa znaki zodiaku ;] Skorpion i strzelec :P Jestem mieszanką tych dwóch...Bo mam date urodzenia na granicy. Ma ktoś tak? ;>

Gość a co z facetem wodnikiem
opowiedzcie mi o facecie wodniku bo ja nim jestem :D

Gość wodnik jest najgorszy :(

Gość skorpion przy wodniku to skarb
wodnik to zlo,zdrajca,cham,wyzyskuje kobiety.

Gość Ajatollach
jestem skorpionem ,mam za połówkę wodniczkę, oboje jesteśmy siódemkami, ze świecą szukać tak wspaniałego związku,trwa to już 16 lat i tylko raz zdarzyła się spina na początku znajomości, ..jest jak w bajce ,możecie zazdrościć :) na moja wodniczkę faceci lecą jak muchy do g.. do mnie skorpiona też się szmaty kleją....ale oboje wychodzimy z założenia ,że nie jesteśmy zdesperowani by brac co się chce przykleić fakt faktem wkur..to ludzi ,których mijaliśmy w swoim życiu, bo odnosili zawsze wrażenie ,że jesteśmy od nich lepsi....bo tak naprawdę jesteśmy:)

Gość Rozmaryncia
Za jakimi znakami przepadacie faceci skorpiony?

Gość gość
A ja do niedawna nie wierzyłam w astrologie ale coś w tym chyba jest.Co do skorpionow to niestety mam zle zdanie. Mój ojciec jest skorpionem a także się złożyło , że przez wiele lat przyjaznilam się z 2 skorpionow- takie trio osiedlowe...;) Dobrze ich znam i niejedno z nimi przezylam, mialam też 2 adoratorow skorpionow.Koszmar.Dziś pytam o znak zodiaku nim zacznę znajomosc :) Są wredni, nie mają empatii, okropni egoisci, seksoholicy bez żadnej klasy. Z ludzi chcą robić własność i nie lubią kiedy ktos jest od nich lepszy.Muszą mieć u boku poddanego/poddana.Bardzo przenikliwi, maja dobra intuicję i w sumie nia sie kieruja.Chorobliwie zazdrosni i zaklamani.Moja kolezanka po rozstaniu z facetem zaczela go przesladowac, wystawala pod jego domem całymi dniami i pisała z różnych numerow ze ma na niego chcice itd. jak nie poskutkowaly groźby.W końcu zgarnęła ja policja. :D:D Nawet na początku znajomosci potrafią byc chorobliwie zazdrosni, a także potrafią się dopasować ,czyli przedstawić w takim świetle zeby osiągnąć swój cel - po trupach.Jeden z adoratorow udawał grzecznego porzadnego chlopaka i był tak wiarygodny ze uwierzylabym gdyby nie moja intuicja graniczaca z jasnowidzeniem ;P Pomoc pomogą ale i tak Ci to wyrzygaja :) Sa skryci, malomowni, lubią plotkowac. Bleee