Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość varshaviancka

wielbiciele komorowskiego to baławany :P

Polecane posty

Gość varshaviancka

on ma artystow ,ktorzy sa polglowkami a jarek ma poparcie inteligencji. ciekawe czemu ?:P

Gość rdgdf
właśnie oglądam fragmenty z prezentacji "komisji honorowej" i... brak mi słów. zgoda buduje... szkoda, że nie pokazali, że do tego dążą.

Gość Bullina
Dziczynko wejdź sobie na forum dla dzieci bo takie gówniary co nic nie wiedzą o polityce nie są tu mile widziane. Zajrzyj lepiej do WOS - u może zmądrzejesz

Gość Bullina
jarek ma poparcie inteligencji. ciekawe czemu ? Nie ma poparcia inteligecji lecz wyrostków którym zrobiło się żal jego po śmierci braciszka. Po trupach do władzy

Gość Zi=mna21
Bullina jaka Ty jesteś mądra, zazdroszczę ;)

Gość varshaviancka
dzieki dzieki. nie ma to jak swita komorowskiego - obrazic, zbluzgac... to jest klasa , nie ma co

Gość rdgdf
"wyrostków którym zrobiło się żal jego po śmierci braciszka" 💤

Gość oniemiała z podziwu
nadal zwolennicy PO jednak zioną nienawiścia i jakimiś bliżej nieokreślonymi teoriami o polityce. , że niby oni to znawcy - elita jaka a reszta to motłoch. więc oświećcie ten motłoch [ mnie] tez się chce poznać choć trochę na polityce. konkretne pytanie czemu popieracie P.Komorowskiego? bo czemu popierają P.Kaczyńskiego wiecie a czy wiecie czemu popieracie PO?

Gość k,dfndffff
popierają Kaczyńskiego bo pewnie dostali jedno z 3milionów mieszkań, które obiecał :D

Gość rdgdf
"czemu popieracie PO?" co odważniejsi przyznają, że "żeby kaczyński nie doszedł do władzy" raz na sto komentarzy ktoś to jeszcze sensownie uargumentuje :) * tak zauważyłem na tym forum, na forum o2, gazeta.pl i w mniejszym stopniu z komentarzy z blogów z salonu24

Gość varshaviancka
wlasnie... dlaczego komorowski? ja sie boje ze rzadzic polska bedzie pojebane PO. i wtedy juz polska bedzie miala pozamiatane

Gość o bojówki rydzego znowu
szczekają:D płacą wam od ilości zakładanych tematów czy liczą pozytywne odpowiedzi

Gość varshaviancka
wg mnie powinni wybrac napieralskiego i by wszystkich chuj strzelil. a tusk niech wypierdziela z rzadu bo wkurwia ludzi

Gość JKM NA PREZYDENTA!
JANUSZ KORWIN-MIKKE TO JEDYNY KANDYDAT GODNY URZĘDU PREZYDENTA RP!

Gość k,dfndffff
nie podoba mi sie pomysł, żeby prezydentem był pajac, który nawet nie potrafi ogarnąć sobie laski

Gość Operacja Plastyczna
oniemiała z podziwu: To jak ośmieszył nasz kraj Lech Kaczyński jest dla mnie nieporozumieniem, prawda jest taka że nawet nie miał zaproszenia na obchody w Rosji tylko się tam wjebał po prostu, o Brukseli nawet nie wspomnę i o innych sprawach bo kto to ma zauważyć to na pewno już to zrobił. SLD ma jeszcze za małe poparcie aby coś zdziałać więc zostało PO - nie jest idealne ale moim zdaniem o wiele lepsze niż PiS.

Gość SLD juz rzadziło, zaledwie 9
lat temu i z 40% poparcia zeszli do 5% z powodu nieudolnych rządów i wiecznych afer, albo masz pamięć słabą albo góra w gimnazjum jesteś :D

Gość PO kemon
Jak pech to pech... SZUAN, 17 maj, 2010 - 20:00 Blog - Czy to Wasz przodek, ten Komorowski z Powstania Styczniowego ? - A no tak.. - I myśmy to Powstanie przegrali ? - Nooo, prawda... - A ten drugi Komorowski z Powstania Warszawskiego , to też od Was ? - No, oczywiście ! - I to Powstanie też przegraliśmy? - No jakoś tak wyszło... - Wiecie co Komorowski, Wy się lepiej do wyborów z tym Waszym rodzinnym pechem nie pchajcie, bo znowu Ojczyzna w dupę dostanie !! Oczywiście żart żartem, skoro jak powiedział Bartoszewski, a dziś powtórzył kandydat Komorowski , na żarty nie wolno się obrażać, tylko trzeba je zrozumieć. Pytanie jest za to jedno, ale całkiem zasadne - pechowy Premier ( bo 13-ty z rzędu; już były 2 powodzie, katastrofa, brakuje tornada i trzęsienia ziemi...) to mamy jeszcze mieć pechowego Prezydenta ?! A za jakie grzechy ?

Gość varshaviancka
ja jednak z trojga zlego wole napieralskiego. mendy tuska i komorowskiego nie lubia. sa falszywi i zle im z oczu patrzy. jak ten osiol zostanie prezydentem to pchnie wszystkie ustawy PO , ktore blokowal kaczor. nie chce zeby ta parka byl au wladzy i dlatego ,jesli mam wybrac wybiore komedianta jarka

Gość byuio
tylko yarek, w końcu niech ktoś zrobi w tym kraju porządek