Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutrorozmowa

Warszawa Hilton hotel pokojówka

Polecane posty

Gość jutrorozmowa

jest tu może ktoś kto orientuje się ile zarabia się na stanowisku pokojowej w Hiltonie?jutro mam tam rozmowę,a oczywiste jest,że o to nie zapytam od razu

Gość mądry chłopak i dziewczyna
pytanie zasadnicze, jakie dodatkowe usługi masz zamiar świadczyć? Bo tutaj występują duże różnice w zarobkach

Gość jutrorozmowa
dodatkowe usługi?co masz na mysli?

no przestań proszę, wszyscy wiedzą jak wygląda prawdziwa praca jako pokojówka. Przecież w innym wypadku to by się tam nie opłacało pracować za te grosze :)

Gość jutrorozmowa
wszyscy to wiedzą?mi jakoś umknęło,wybacz:)

heh, no to powodzenia na rozmowie. Skoro się nawet nie orientujesz w temacie to popatrzą na Ciebie jak na cudo i obiecają zadzwonić :)

PRACUJAC W HILTONIE MASZ SUPER BENEFITY, WIEC ZDECYDUJ SIE! MIN. NOCUJESZ W KAZDYM HILTONIE NA SWIECIE ZA 16 EURO ZA DOBE ;)

Gość jutrorozmowa
benefity benefitami, skoro jeszcze mnie nie przyjęli nawet o takich rzeczach nie myślę:)a jaka może być stawka godzinowa?

Gość Falski
lody po godzinach w pakiecie

Gość jutrorozmowa
jeżeli takowe będą:)ale dzięki za podpowiedź:)

Napiwki sa zawsze. Jak juz nie masz wyboru to tam idź, bo dosyc latwo jest awansowac. Aha i pewnie zapytaja ile chcesz zarabiac zanim powiedza jaka jest realna stawka.

Gość Falski
Narobisz się ale będziesz miała dobre sranie

Gość jutrorozmowa
no tak,dlatego powinnam wiedziec jakie sa stawki w tego typu pracy:)żeby nie przesadzić:)

Powiedz, że chcesz 7zl za h netto. Oni i tak maja swoje stawki, wiec malo ich interesuje ile chcesz zarabiac. Nie stresuj sie tak. Przeciez nie bedziesz miala jakiejs mega duzej konkurencji. Chyba ;)

Gość jutrorozmowa
nie stresuje sie.to i tak zajęcie tymczasowe,na przeczekanie.zresztą zależy mi raczej na zdobyciu praktyk w branży i tyle

Gość chybachyba

Nie wnikam;) Tak czy inaczej powodzenia i wytrwałości, bo podejrzewam, że się napracujesz! Daj znac jak poszlo koniecznie.

Gość jutrorozmowa
ok:)dzieki:)

Gość zasdfg
Witam! Czy moze ktos powiedziec gdzie mozna szukac pracy na pokojowke? Szukalam na stronkach ale nie moge tam nic znalezc...

Gość loppffffffffffffffff
Pracowalam jako pokojowka, wyzysk i zlodziejstwo. Spocona bez przerwy, nikt z dziewczyn nie robi zeby sie wyrobic, schudlam, wozek ciezki gdzie trzeba wyladowac i wladowac posciel i kosmetyki, do tego obszerny pokoj do sprzatana. Sprawdzaja i trzeba zrobic wszystko przed czasem 2 godz ze niby jestes taka obrotna i pomagac innym. To inaczej patrza na ciebie, a stare wyzeraczki co to nie one najgorzej maja mlode. Nie podoba mi sie to ze nie walcza o normalna prace to nie za kare sie tak pracuje powinno normalnie a nie w jakies gonitwie, pospiechu, wszystko mnie zawsze bolalo, nie mialam sily, dlaczego dajemy sie tak wykorzystywac i nie walczymy ze zlodziejskimi firmami gdzie coraz wiecej daja pokoji a ty zdyszana pracujesz z opadajacym jezykiem.

Gość sprzataczkakasia
Hilton to naprawdę znana marka, światowa, jednak na forum pracownic gowork.pl/opinie_czytaj,506388 nie ma zbyt wielu dobrych komentarzy.