Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robscorpion

bardzo proszę o doradzenie czy prawidłowo postąpiłem ?

Polecane posty

Gość Robscorpion

szaleństwo spontaniczne , zaszalałem i dla mojej znajomej , którą poznałem dwa miesiące temu kupiłem sukienkę na Allegro, wiem że znajoma nosi rozmiar 38 , trochę się wygłupialiśmy ale podpytywałem o jej rozmiary mówiąc do Niej , że zobaczysz że w końcu sukienkę Tobie kupię i mam nadzieję, że w końcu przestaniesz przychodzić na randki w portkach i kupiłem :) ale taraz mam problem, w jaki sposób jej podarować ten prezent i czy zechce założyć sukienkę ? kurcze, a może na nogach ma jakieś ślady po wypadku i nie chce sukienek zakładać a mnie się wstydzi przyznać :( a może zwyczajnie się wstydzi w sukienkach pokazywać ? sukienka wygląda tak: http://www.allegro.pl/item1039978469_a_biagini_zwiewna_delikatna_roz_36_38_amarant.html Jak sądzicie, czy można podarować i zaproponować aby się pokazała w tej sukience ? Czy schować do szafy i nic się nie wychylać ?

Gość odeszła mi na pis i po
może ma krzywe nogi?

Gość Falski
jesteś pryszczaty na jedno oko ?

Gość nfjhfjnjfhkdfn
no ja bym tego nie założyła

Gość ratowniczka
Pewnie że podaruj, nie masz co się martwić czy ma coś na nogach, bo zawsze można założyć pończoszki czy obcisłe legginsy, albo coś innego kombinować. Na pewno się ucieszy z prezentu.

sukienka najladniejsza nie jest no ale co sie komu podoba. po prostu powiedz ze cos dla niej masz. i daj jej. i powiedz ze bardzo by ci zalezalo zeby ją zalozyla jak nie bedzie chciala to sie dopytac cze,mu. o ile jestes w stanie wiele zrozumiec. bo jak ona ci powie czemu a ty ją wysmiejesz to wiesz...no nie zafajnie

Gość Natka:)
Sukienka ładna tylko czy aby nie za wcześnie po 2 miesiacach taki prezent wręczać??Pomyśl jak zareaguje dziewczyna..??Pomyśli ze w niej kochasz..z mojego punktu widzenia.