Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość121

dziewczyny pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość121

Dzisiaj kochałam się z moim facetem bez zabezpieczenia (skończył we mnie). Tzn biorę tabletki antykoncepcyjne, ale dzisiaj jest 7 dzień przerwy i zaczynam od jutra drugie opakowanie. Czy dzisiaj mogłam zajść w ciążę? Czytałam, ze jesli sie bierze tabletki to jest się zabezpieczonym również przez te 7 dni, ale ja skończyłam dopiero 1 opakowanie. Pomocy, czekam na szybkie odpowiedzi :(

Gość Polonistka :p
Jesteś zabezpieczona.

Jesteś tak ograniczona, że nie zauważyłaś, że na Kafeterii mamy też inne - poza erotycznym - fora? Konkretnie mówię o "Antykoncepcja, płodność / Ginekolog": http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=9 Poza tym jeśli brałaś pigułki zgodnie z planem, żadnej nie pominęłaś, nie chorowałaś i nie miałaś nudności w tym czasie, to jesteś w pełni zabezpieczona i w te dni "okresu".

Gość gość121
Proszę mnie nie obrażać, bo grzecznie zapytałam i ja nikogo nie obraziłam. Polonistka ;p - dziekuje za odpowiedź. Na tych forach (jak do tej pory) bardzo długo czekalam na odpowiedzi, więc dlatego wpisałam ten temat również do "życie erotyczne" ponieważ chciałam bardzo szybko dostać odpowiedź.

Gość amelka12345
Chcesz mu się tej nocy podobac ? Odwiedź dyskrecja.pl znajdziesz tam przeróżne stroje