Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rehabelia

wygląd kobiety-do mężczyzn pytanie(18-25lat)

Polecane posty

Gość Rehabelia

opiszcie jak powinna być wg was ubrana kobieta,aby przykuła waszą uwage tak pozytywnie? gdyby była ladna z twarzy i miała ładną figure.. to co z ubiorem.. np. kiedy by było chłodniej..bo zaraz byscie dali,ze miniówka..

Gość Rehabelia
no opisywać mi tu prosze :D

dla mnie wystarczą obcisłe spodnie :p i ładna sylwetka :p🖐️

jak chlodniej to kurtka z srednim dekoltem i wtedy szal oslanaiajacy dekolt lub golf. ewentualnie kurtka bez dekoltu z szalem jako dodatek. oczywiscie nie chodzi o kurtke ktora sie konczy na wysokosci pasa... do tego spodnie bo w zimniejsze dni trudno ubrac spodniczke ;)

Gość Rehabelia
no,ale spodnie czasami są wieśniackie..np. z cekinami na dupie .. to Ci się podoba? albo nie daj Boże jakies skrzydła anioła u kobiety na tyłku .. przecież to tandetne.. a jakies buty ? nie wiem moze jakas biżuteria.. np. ta sie wg mnie pięknie prezentuje http://kenzas.se/

Gość Rehabelia
Levviatan - o to mi chodziło :D super ;)) bo już wątpiłam w prawdziwych z rozumem facetów.. teraz co tylko słysze "nie za gorąco ci" jak jest z 8stopni :O .. i leje deszcz..

Gość fajnymietek
nie ma nic pięknejszego niż kobieta w sukience:) ale to w lecie. Sukienka wcale nie musi być mini. Wystarczy że podkreśla kształty.

Gość obcisłe skórzane spodnie

spodnie to zwykle jensy ;) kurtka to skora bez jakis udziwnien lub cos o ktoju plaszcza oczywiscie bez jakis grubszych podszywek jesli mowimy o pogodzie takiej jaka jest teraz..i oczywiscie dobrane koloerystycznie a nie tak ze spodnie roz, kurtka czarna a bytu biale ;p co do butow to na taka pogode to glany, ciemne adidasy