Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lossteka

Nie ma nic gorszego niz lysiejacy facet - posiadanie zakoli to tragedia

Polecane posty

Gość facet z zakolami to dno

Gość gość
jesli wszystkie kafeterianki reprezentuja taki poziom jak tutaj to żal mi was ...

Gość ilk
lisa minelli - haha nie rożsmieszaj mnie ... to zwykły defekt genetyczny - słabe geny które powodują łysienie - niestety pocieszanie się i dodawanie otuchy rzekomo nadzwyczajnym poziomem teścia jest po prostu infantylne..

Gość gość
Nie ma tutaj nic infantylnego. Każdy student medycyny powie, że ma to ścisły związek z wysokim poziomem testosteronu. Podsumowując, jeżeli po 30 nie ma zakoli to jest możliwość, że ma niski poziom testosteronu.

Gość tenor
hahaha większego idiotyzmu dawno tu nie czytałem no proszę was ludzie - czy u was w rodzinach dalej zamiast leczyc odczyniają zamiast pracować kombinują??? oczywiście że łysienie może być spowodane dużą ilością testosteronu ale - TO JEST SKAZA GENETYCZNA - SŁABE GENY SĄ ŁYSI KTÓRZY MAJĄ TYLE TESTOSTERONU CO DZIECKO PODOBNIE SĄ KUDŁACI KTÓRZY MAJĄ OGROMNY TESTOSTERON - samo zaś łysienie to nie nadmiar testosteronu bo gdyby tak było to łysych było by na całym świecie miliardy a to głównie dotyka osłabionych genetycznie mężczyzn europejskiego pochodzenia . do szkoły podstawowej sugeruję przedmówcy wizytę bo studia to raczej abstrakcja...

Gość gość
Fuj defekt genetyczny? Taki facet to przegryw.