Gość gość Napisano Październik 30, 2014 uwielbiam wojskowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2014 ja też uwielbiam wojskowych zwłaszcza pilota Piotrunia B. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2014 piotr b chyba wiem o kim mowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2014 Gość 19.16 U mnie jest podobnie.Co z tego że przystojny z niego facet z twarzą modela jak w głowie ma nasrane i poważnie zastanawiam sie nad rozwodem a pozew złożę jeszcze w tym roku.Niszczy mnie psychicznie i już chyba wolałabym grubego i niskiego ale normalnego chłopa a nie przystojniaka ze zrytym beretem a zakochałam się zaledwie kilka lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Misia313 Napisano Listopad 2, 2014 Anuki1234 Ostatnio poznałam pilota, a raczej on mnie zaczepił. Przez 3 miesiace udawał singla. Miał dla mnie czas o każdej porze dnia i nocy... jak pytałam czy ma zone to mówił, że nie myslę bo on przecież non stop się odzywa. w weekendy ma czas na spotkaia. Kiedyś zaczęłam szukać... Okaząło się, że ma żonę do której nie chciał się przyznać, dziesko.. a może i dzieci.... Ja zdążyłam się zakochać... Z tego co wiem to nie byłam jedyna.... Aż strach się bać jakie ma choroby. Pogoniłam typa choc serce boli.;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 nie zazdroszczę Wam moje drogie, większość widzę, natrafiła na słabe jednostki, nie oszukujmy się, ale to taka "branża" w której jak nie masz mocnej psychiki, to siadasz, albo wychodzi z ciebie właśnie taki potworek, dla mnie to słabiaki, nawet jeśli fizycznie mogą przenosić góry, jak umysł do doopy to padaka, lepiej wiać, miałam też takiego w rodzinie..szkoda gadać, a był z niego zaje/bisty wujek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 a skąd znasz Piotra B. , ma on żonę i dziecko. ale zarąbisty koles. Kasanowa jak trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 "baldi" jest cudowny. dziwne,v że jest z nim żona, ślepa jak noc listopadowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 baldi/ taki blondas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2014 nie jest blondynem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2014 chociaż może ciemnym, jest zazwyczaj łysy , niski i gruby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anuki1234 0 Napisano Listopad 7, 2014 wiekszosc pilotow zdradza, ja sie dziwie tym zonom ze takie naiwne albo przymykaja oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anuki1234 0 Napisano Listopad 7, 2014 Misia313, ja tez mialam przezycie z pilotem, a moge zapytac z ktorej jednostki ? Moze to ten sam ? moze mi napiszesz na maila jak nie chcesz na forum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anuki1234 0 Napisano Listopad 7, 2014 a z jakiej jednostki ten Piotr B. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2014 on pracuje na Nowym Glinniku koło Tomaszowa Mazowieckiego. a mieszka na Ludwikowie koło Tomaszowa Maz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2014 JW 4392 Nowy Glinnik masz go na fb Piotr Baldiszak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anuki1234 0 Napisano Listopad 7, 2014 a skad znacie tego pilota ? Dziewczyny dajcie znac zonie jak on tak robi kobiety w balona... niech ma facet nauczke, a zna ktos pilotow z INowroclawia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2014 a po co wtrącac sie do ich życia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2014 Godzina piąta minut trzydzieści, kiedy pobudka zagrała, grupa rezerwy szła do cywila niejedna panna płakała..... JESTEŚCIE ŚMIESZNE "PANIENKI" Tfu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Misia313 Napisano Listopad 8, 2014 Anuki1234 ten mój kiedyś był w Inowrocławiu... Też bym chętnie jego żonie powiedziała jaki to z niego kawaler... A ten Piotr to jakaś cienias... dzieci małe... słaby rybak z niego;) Ale widać gadane ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2014 Misia - to ty spacerujesz wzdłuż płota jednostki wojskowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strasznyszeregowy Napisano Listopad 11, 2014 Wielu ściemnia że są oficerami,marynarzami czy pilotami a zazwyczaj to kucharze (garkotłuki) lub magazynierzy (kanciapowi) w jw.Sam znałem takich artystów co bajerowali laski "na mundurek" i opowiadali im niestworzone rzeczy a jeden to nawet mężatki podrywał i podobno niektóre wskakiwały mu do łóżka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2014 a któraś z was miała styczność spotkać się z Piotrem B. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2014 to wg Was nie opłaca się inwestować uczuć w żołnierza? zeby potem nie żałować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2014 nie warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2014 Jak byłem młody to też byłem żołnierzem. Co ja sie tych durnych dziewuch nagrzmocił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2014 podoba mi sie jeden zolnierz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2014 zolnierze sa przystojni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2014 mam kilku znajomych zolnierzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2014 A jacy nienasyceni!! Jeden jak dostał przepustkę, to zamiast jechać na pogrzeb teściowej, przyjechał do mnie. Trzy dni z łóżka nie wychodziliśmy. Aż sie potem koleżanki pytały: Co ty tak dziwnie chodzisz? Trzy dni na beczce siedziałaś?? A jak poszłam do gina tydzień potem to aż sie złapał za głowe: O!!! Matko!!! Cały pułk panią przeleciał??? ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach