Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maturzystkaaaaa

JAKI KIERUNEK STUDIÓW Z TAKĄ MATURĄ?

Polecane posty

Gość 12345654321
wyksztalcenie schodzi na psy jak ludzie z takimi wynikami moga dostac sie na studia dziennie buhehe i wszystko na podstawowoym no sorry a ten WOs to sie nie liczy co to za przedmiot w ogole

Gość kokoloko89
tylko,ze ja nie wiem jak będzie z ta matmą. Jesli będe poprawiać mature to dadzą mi 30%, jesli nie będe jej pisac, bo mozna tylko rozszerzona, a na to się nie porwę - wiem, ze tak jest, ale jesli nie bede jej poprawiać to co? tez będe miała automatyczie 30% mimo, ze w moim roczniku matma nie była obowiązkowa?? Wie ktos??

Gość kokoloko89
bo maturę mozna poprawiać przez 5 lat

Gość asdhfljgdfgdrfhtfgjhfhykky
kokoloko89 - przez 5 lat od zdania matury masz prawo poprawiać ją na zasadach takich, na których ty ją zdawałaś. Po 5 latach musisz się dostosować do nowych wymogów.

Gość hahaha, lachony
skladaj papiery tam gdzie chcesz a pozniej bedziesz sie martwic czy sie dostalas. mam znajomego ktory sie nie dostal, wiec poisal odwolanie. odwolanie odrzucili, wiec pisal odwolanie do odwolaniea. tak dlugo trul dupe ze go przyjeli. wiec nie lam sie tylko wal tam gdzie chcesz.

Gość kokoloko89
dzięki:) to dobra wiadomość, ale może dla pewności zadzwonie do CKE

Gość kokoloko89
asdhfljgdfgdrfhtfgjhfhykky - co zamierzasz teraz robić?? tez chcesz poprawiać mature?? czy tylko kierunek??

Gość Maturzystkaaaaa
hahaha, lachony hah tak to jest jakieś wyjście. xD a na co składał Twój znajomy papiery ? I jak mu poszła matura ?

Gość Maturzystkaaaaa
jagielońskim ? z takimi wynikami? żartujesz ?

Gość kokoloko89
chyba nie wiesz o czym mówię, jak się przenoszę z uczelni na uczelnię, to nie patrza mi na maturę, tylko co najwyżej na wyniki ze studiów, a na studiach nie idzie mi tak źle

Gość kokoloko89
ah, to nie było do mnie, sory, bo ja tez zamierzam się przenies może na UJ, Ale dla Ciebie Maturzystkaaaaa mam jeszcze jedną alternatywę - możesz iśc na mniej obleganą uczelnię, a po roku jesli bedziesz miała piękne stopnie to bez problemy przeniesiesz się gdzie będziesz chciałą

Gość Maturzystkaaaaa
właśnie tak planuje zrobić. Albo ewentualnie poprawić maturę za rok. Jednak tą mniej obleganą uczelnię też trzeba wybrać, tak by jednak nie zmarnować tego roku, na coś co później nie będzie miało rzadnego powiazania z przyszłym kierunkiem.