Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiula1526

No i mam jak chcialam

Polecane posty

Poznałam chłopaka dwa lata temu na weselu byl starszy ale dogadywalismy sie.. Teraz po dwóch latach znowu sie spotkalismy na imprezie i zaczelo sie bylo super, tematy sie same nawijaly do ust.. ta roznica nie przeszkadzala ja mam 19 on 27 ... hmm do wczoraj kiedy to on napisl mi ze wg niego mlode dziewczyny nie wiedza czego chca i sa glupie, za co pozniej przeprosil ;/ ale ja nie wiem co o tym myslec:( pomozcie

Gość trhsssssgtre
wiesz przez 8 lat to jednak nabywa się doświadczenia i przestaje się być... naiwną... myśle że chodziło mu o to. nastki sa po prostu głupie w sensie naiwne. trzydziechy dostały nie raz po dupie i zdążyły zmądrzeć ;) ofc to generalizacja

Moze i masz rację, ale on tego nie powienien powiedziec mi bo zabrzmialo to tak jakbym ja była tą głupią;/ chyba zerwę z nim kontakt.

Gość trhsssssgtre
wiesz facetom zdarzają się takie gafy, mój mężczyzna często coś mówi ja jestem zła a on potem się tłumaczy co miał na myśli dokładnie... nie skreślaj go od razu ;) zasługuje na 2gą szanse ;) hihi

Za to że jesteś głupia, to chcesz zerwać z nim" kontakt"? I myślisz że wówczas zmądrzejesz?

Według mnie chłopaki myslą że 18-stki czy 19-stki nie maja uczuć;/ Uważają je za głupie ale tak nie jest

Niech sam sperdala , sam jst glupi, zeby zabierac sie za 19latke, PEDOFIL JEBANY !

No wiem. Czytałem twojego posta. Przepraszam że czytałem

Na temat twojej głupoty wszyscy mają takie samo. Niestety.

Nic. Staram się ci pomóc. Nie odrzucaj pomocnej dłoni* *w razie czego mogę pomagać inną częścią ciała - ale konieczne zdjęcie :classic_cool:

Gość Nn.
No głupie to może trochę nieładnie powiedziane ale nie wiedzą czego chcą to zazwyczaj fakt!

Ty już lepiej Kasiula nie myśl. Zresztą... Co za różnica :classic_cool:

Gość no własnie apropos
nie wiesz co mysleć, mogło to byc przejęzyczenia -identico jakbys ty walnęła cos w stylu stary dziad ,później się zreflektował a ty juz tworzysz z tego wielkie historie to be or not to be,a zaproponował ci coś więcej? związek? może jesteś zwykła znajomą ale histeryzowanie to przywilej młodości

Gość no własnie apropos
poczekaj spokojnie jak się rozwinie ,jak dla mnie jest zainteresowany mógł sie przejęzyczyć odruchowo ,nie bierz do siebie ,jak mu sie podobasz to z pewnością się odezwie:) tylko na spokojnie to bierz