Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plotkarkakafeteryjnaprawdziwa

czy sa tutaj normalne osoby? Na poziomie jakims?

Polecane posty

Wiecie co - ja wam cos powiem - ja już rozumiem wiele rzeczy co się stało z moim życiem lub nie - ale ja się was normalnie boję bo wy chyba wszyscy nadużywacie netu po prostu.:O Ja jestem na bezrobociu i szukam pracy wyjazdowej - od razu piszę. Już pól roku szukam bo mam straszne środowisko. Osobiście nawet bym tu nie przyjechała gdybym nie musiała. I tyle.:O Mam tylko Psa:O Ale nawet jego mi matka ukradla:O Siedzi w garazu:O Już postanowiłam sie tu wcale nie odzywać ale wiecie jaka jest kafe - to szambo do zrzucenia swoich negatywnych emocji No ale fakt nie każdy wątek nadaje sie do tego Pozdrawiam wszystkich normalnych 🌼

Gość dawaj dawaj
pozdrawiam Cię również 🌻 Życzę znalezienia dobrej pracy i opuszczenia toksycznego środowiska.

Wiecie jedyne co można z taką rodziną jak moja OHyDNĄ to ich zostawić i zająć się zarabianiem pieniędzy:O To chodzące ohydy jak dla mnie - w ogóle nie chcę o nich słyszeć tylko cos mi to nie wychodzi. No ale idzie czerwiec... może jakaś praca sie znajdzie. Nie tylko oni - całe piekło się na mnie sprzysięgło Wiele błędów popełniłam w życiu i już:O Nie jestem wcale chciwą osobą, w ogóle materialistką nie jestem choć lubię sobie żyć luksusowo jednak to nie jest dla mnie najważniejsze. Lubie sobie zapalic luksusowe Malboro albo zjesc luksusowe ptasie mleczko, czesto ulegam pokusom i kupuje tez cos dobrego moejemu psu j, nawet schab mu kupilam pare razy:O Niemniej towarzystwo mam obecnie tak przeklęte:O Moja Matka i Bratowa dwie zarazy:O uwiezly mojego psa w garazu:O glodza mnie i jego:O Co to ma być? A zakłamani ci ludzie sa TRAGICZNIE. Poza tym ciągnie się za mną piekło z 2 innych miast (mieszkam na wsi). Nie no SAJGON normalny, ale będą piszczeć cienko z powodu tego co mi zrobilili kiedyś. Niemniej materializm na pewno mi nie grozi. Jak już to mogę się zabić pracą - sobą samą. To może być, ale materializm? Wątpię. I tyle:O

Myślę, że są tu normalne osoby, nawet miażdżąca wiekszość jest normalna. Ale to jest kafe i ludzie nie wpadają tutaj porozmawiać o wzorach na firankach. Wyluzuj troszkę...

Gość dawaj dawaj
to dziwne, ale są usuwane całkiem "normalne" posty :((

Wiecie żeby sie stoczyć duchowo musiałabym mieć jakąś super prace-Byc jakas aktorka albo piosenkarka, albo prezenterka tv:O Mysle ze bym sie nadawala:O Jako dziecko robilam piruety i udawalam przed lustrem ze jestem batmanem i skakalam na zyrandole:O Ale to mi już nie grozi. No muszę się poddać bo po prostu u mnie 2 i 2 = 4 no to albo jest to 4 albo nie, nie to sie poddaję i idę zarobić na święty spokój. Niczego innego nie ma. I przez to też się tak wkurzam maksymalnie. Może sama sobie też jestem winna, że jestem w domu, ale 2 grudnia 2009 dostałam ostatnią ofertę pracy i przeraziłam się Wigilii 2009 , że jak się upiją to mnie będą ciągnąć. Teraz boję się , ale już lepsze to niż wódka.A sama tez czasem lubie sobie walnac luksusowego drinka malibu:O:O:O Moj pies wtedy krzywo na mnie patrzy i warczy jak mu spiewam wtedy :O:O:O No i tyle.:O Pozdrawiam 🌼

Chantalka, żeby nie było :) Nie widziałem Cię :P

W wakacje zeszłe nie mogłam wyjechać bo sie bałam , że mnie rodzina okradnie To zera są. Oby ich nie musieć nigdy więcej widzieć - wszystko przez uczelnię. Miałam od razu na mieszkanie zarabiać, a w 2004 najpóźniej - Boże ! żyłam jak lachmyta ostatnia i tak skończyłam W życiu nie ma lekko, ale pewnego dnia ukradne mojego psa z garazu Matce i uciekniemy razem moze do Hollywoodu... nie wiem kto wie? :O

Wiecie ale jednego to nie rozumiem powiem wam - za co ta Bullock dostała tego Oskara?:O:O:O No bo jednak nie ma dzieci a to sie powinno jakoś nie wiem - no napiętnować, że ona nie ma dzieci. :O:O:O Moze ona sobie pochwe usunela? Nie woiem:O:O Kto lubi dzieci bardziej niż Żydzi? A wiecie , że oni w ogóle nie uznają kobiety za kobietę jak dzieci nie ma? Naprawdę. I jak oni taką Bullock mogli nagrodzić? Żałośni są.:O:O:O Niemniej przy takim myśleniu powinni się wszystkich bezdzietnych mężatek pozbywać, patrzcie - a bezdzietna mężatka dostała od nich nagrodę. I tak jest wszędzie i ja tego nie rozumiem. Bo ja bym takie wywaliła.:O:O:O Albo bym spalila je na stosie:O:O:O:O No Bullock zrobiła karierę, ale 25 jak się wydasz i co? Kariera? Dupą? Takie coś Żydzi popierają? Ha! To już lepiej dzieci idź se zrób z tym męzem - zarobi przynajmniej, a tak? No i tyle. Co jeszcze w życiu słychać. :O:O:O:O Moja dupa przynajmniej sie nie sprzedala:O:O:O

To nie sa moje posty tu wszędzie - jakieś nędzne podróbki. Jakieś FALSYFIKATY coś strasznego jak się komuś chce tak podszywać.

Te wszystkie gwiazdy. MOIM ZDANIEM gdyby nie było Penelope Cruz no to jeszcze by uszła w tym Hollywoodzie - że z Europy...ale co Wschodniej? A po co komu Polka z Europy Wschodniej - z europy i tak by woleli Francuzkę najlepiej dyć. I tak to było bez sensu - a bez nagród odpada całkowicie. W tej chwili ma zablokowany wjazd do USA z powodu kłamstw w Niemczech i tyle. :O:O:O:O Jak się będzie rzucać to nigdy dziecka nie zobaczy, a może je zobaczyć tylko w Irlandii jak znam życie i tam sie procesować o nie choć i tak go nie dostanie bo w irlandii nie jest żadną gwiazdą i nigdy nie była.Jest tylko taka lodziara co ssala pale Farelkowi:O A Farelowi powinno sie uciac penisa po same kule:O:O:O:O: A w Polsce to chyba jak sie nie ma pizdy jak wersalki to sie czlowiek samochodu nie dorobi:( Tyle :O:O:O

Gość TO JEST PODSZYWKAA
NO JA MOWIE OD POCZATKU ZE TO MARNA PODSZYWKA. JA ROZPOZNAJE ORYGINAL

Wiecie, ale powiem wam to Us jest tak zdemoralizowane już jak dla mnie, że to się opisać nie da. Muszą przyjść wojny dalej i tyle - ludzie są już gorzej niż zwierzęta w lesie dzikie.:O:O:O Jak wielki jakies z klami w gebie:O:O:O co hasaja po lasach jak opetane:O:O:O Jak moja matka:O:O:O moj pies tez czasem takiego opetania dostawal :O:O:O:O Taki jest świat... :(

Gość a nie lepiej..................
nie wiecie ile dostaje ktos jak ma rentę bo jest psychiczny ma schizofrenie np. ?

Gość a nie lepiej..................
ponawiam pytanie pytam serio ....naprawdę mnie to interesuje

Gość hgb
............

zwalcie ode mnie:O:OO::O:O

dyszu dyszu dylu dylu szuruburu cyncu pyncu nie przejmujcie sie mną po prostu mi odwala xD

Ale z czego ma cię rodzina okraść, skoro nie pracujesz i nic nie posiadasz??? :O :O Przecież nawetnie masz co jeść :O :O Zgłoś się do carritas, pomagamy takim głodującym osobom, Bóg nie chce, by ktokolwiek umierał... :O :O Możesz też napisać do Bachledy z prośbą o wsparcie finansowe, na pewno pomoże :O :O

Gość wieśkaaa
widzę że się pod Ciebie podszywają, zaczernij nika

Gość halo! tu twoja matka
znowu zerwałaś kłódkę z lodówki ! buhahahahaha