Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaaaaaaaaa

piecze... co to może byc... pomocy!

Polecane posty

Gość polaaaaaaaaa

kiedy jestem z chlopakiem i uprawiamy peeting to po tym zaczyna mnie tam piec. widze ze wargi sromowe sa troche w jedym miejscu po dwóch stronach powiekszone. tak jest od dluzszego czasu. i zawsze TYLKO po seksie lub peetingu z chlopakiem .... co to moze byc?

Gość emilka18884
Może to być podrażnienie, suchość pochwy. udaj się do lekarza może Ci zapisze maść albo jakiś żel.

Gość polaaaaaaaaa
potrzebne bedzie do tego badanie ginekologiczne ? czy tylko rozmowa?

Gość ajpitłenti
na pewno bedzie prosila, zebys usiadla na fotel, bo musi obejrzec ewentualne podraznienie. mnie jako tako nie badala, bo nie mogla mnie zbadac ze wzgl na to, ze jestem nadal dziewica... podotykala delikatnie, stwierdzila podraznienie i kazala kupic masc Clotrimazolum (jest bez recepty za 3,50 :D). jesli boisz sie isc do gina, to kup sobie te masc (jest bezpieczna) i smaruj zewnetrznie kilka razy dziennie. jesli to nie pomoze, to wtedy udaj sie koniecznie do gina.

Gość polaaaaaaaaa
biore tabletki anty... Qlaire. te objawy zauwazyłam jakies 2 miesiace temu.. myslalam ze jakos zniknie. W ciagu dnia czuje wszystko normalnie tylko wlasnie po peetingu z chlopakiem tak jest. mam tą maść co napisałas wyzej i smaruje jak odczuwam ten dyskomfort. ale kiedy jest nastepne zblizenie z chlopakiem znowu jest tak samo...

Gość polaaaaaaaaa
prosze pomóżcie....

Gość bojabojaboja
Może jest to spowodowane niedostatecznym nawilżeniem pochwy. Na początku jak brałam Qlairę to też miałam z tym problem. Podniecenie duże, a w środku sucho. Swoją drogą okazało się, że mam infekcję, która na początku nie dawało żadnych objawów. Tylko pieczenie podczas stosunku. Myślę, że powinnaś udać się do lekarza i dać się zbadać. Ja dostałam leki i dopiero po tej kuracji jest ok.

Gość polaaaaaaaaa
i dalej bierzesz Qlaire czy lekarz kazał Ci przestac ?

Gość bojabojaboja
Dalej biorę, problem suchości minął po wyleczeniu infekcji.