Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niyunyjikmin

Myślę, że grubi ludzie...

Polecane posty

Gość taka łamana
widzicie jak z karoliny jad wypływa;) to wszystko dobry psycholog na kilogramy przeliczy im więcej agresji tym grubsza :D karolinko na basenik zapiertalaj :D

Gość kkarolinkka
ale z was tepaki!!!!gdybym była tłusta tak jak wiekszosc to bym własnie zapierdlalała na basen i gdzie sie da ale nie musze tego robic ale jak ktos jest to powinien a pozniej płacz ze zaden facet nie chce takiego prosiaka... chyba kobieta 100 kg to nie jest cud natury?

Gość kkarolinkka
wkurza mnie wasze podejscie ze jak ktos pisze na grubasów to jest gruby... ?! zal mi tych tłustych wielkich zadów

Gość szamama
a ja myślę, że osoby z IQ poniżej 110 nie powinny się rozmnażac, bo to szkodzi dobru gatunku. Więc jak taka autorka wątku by sie nie rozmnożyła to społeczeństwo by na tym skorzystało. I jak dla mnie mogłaby się zwiazać z chudym panem na jej poziomie . I ona by była szczęsliwa i ja tez, bo nie bałabym się, że gatunek idzie w złym kierunku ewolucyjnym

Gość postaram się byc kulturalna
tobie żal grubasów, mnie żal kościotrupów którym widać żebra nad piersiami, a na obojczyku haczyki można wieszać.

Gość kkarolinkka
ja kościotrupem nie jestem i zak mi grubasów dla mnie oni nie powinni sie rozmnażać bo krzywdzą swoje dzieci!!!!!!!!!!!!!!!kobieta powyżej 80 to nie kobieta tylko potwor!!!!!!!!! i zdania nie zmienię i w dupie mam wasze opinie na ten atemat grubasy potrafią tylko narzekać i wpierdalać ile się da...

Gość taka łamana
karolinko ty jesteś rozwścieczona swoim życiem no dobrze może gruba nie jesteś/chociaż wątpię/to może piersi nie masz albo zębów ,krzywe nogi słabe włosy i plamy na cerze ,czujesz się mało atrakcyjnie i tylko obrażając innych podnosisz swoje libido;)

Gość ksjvouemjsocosxjkoc
mam wszystko na swoim miejscu , ale nie lubie zaniedbanych grubych bab,a ty lubisz?

a doszło do ciebie ze dla niektórych 80 kg to prawidłowa waga??

Gość rrrrrrrrooooooo
ja z kolei uwazam ze matki z dziecmi powinny miec mniejsze prawa, wszedzie sie z tymi wozkami pchaja i zajmuja 3 razy wiecej miejsca, jakby nie mogly na plecach nosic albo trzymac w domu.

i nie wychodzić z domu przez 3 lata z rzędu! Bożę co za popier... ludzie.

Gość kkarrolinka
80 kg owszem dla faceta a nie dla kobiet i ty chyba ważysz te 80 skoro tak bronisz tych grubych bab!!!!!!!!!!!

80 kg jest prawidłową wagą przy wzroście 180 cm. Ja ważę równo 80 kg z prostej przyczyny, za dwa tygodnie mam poród.

Gość kkarrolinka
ciaza to co innego moja droga....

o matko ,czego to ludzie nie wymyślą nie ważne czy ktoś jest gruby czy chudy, bo można albo schudnąć albo przytyć ważne że jak ktos jest pier**lnięty to już do konca życia takim zostanie bo nie ma zadnej rady na wyżarty mózg :(

Gość rrrrrrrrooooooo
Ja nie mówie o ciąży, ja mówie a babach z bagazami w postaci wózków.Zajmuja cala ulice!

Gość misiaczek21
Jesteście stuknięci. Czytając to miałam w oczach łzy, a w czym lepsi są ludzie chudsi. Ładne nogi, duże cycki to nie wszystko. Znam masę chudych lasek z rozmiarem orzeszka mózgu w głowie. Albo takie 14, 15, 16-letnie kur*y co się puszczają pod ścianą nadyskotekach. Jeśli moja córka ma tak w przyszłości wyglądać to wole żeby była gruba. Poza tym to ludzie któży myślą w ten sposób nie powinni mieć żadnych praw. Żal i szoooooook. Naprawdę.

Gość icry shcscnuynghyhmx
to płacz tłusty prosiaku

Gość misiaczek21
Nie jestem gruba pojebusie żeby bronić praw grubszych nie treba też być grubym. Idiota! Nie sądź po pozorach. Mam nie uczyła:) chyba nie po by kultury cię nauczyła i szacunku do drugiego człowieka.

Gość alaaaa22
ja też nie lubie grubych lasek są zawistne do szczuplych niestety parę razy sie z tym spotkałam , a ,że jestem ładna to były jeszcze bardziej złośliwe do mnie masakra...znam tylko 2 bardzo grube osoby ,które starają się byc życzliwe. ale tak poza tym to tylko ladne dziewczyny potrafią być przyjacielsko nastawione choc wiadomo ,że nie wszystkie. ale moje koleżanki są ładne tylko takie sie do mnie garną bo brzydkie zazdroszczą niestety

Gość niuniiomi
wpis wyżej... co za kretynka... ludzie, trzymajcie mnie, bo pierdolnę śmiechem...

Gość 49rjf8f000032w2222222
zauwazylam ze wiekszosc Polakow nie jest tolerancyjnych, az mi wstyd za was

o buhahaha co za debilny temat to pisałam ja gruba hehehe

Gość na tej zasadzie prawa wysokich
ludzi tez powinny byc zmniejszone , bo miejsca duzo zajmuja. Nie zapomnijcie tez pozabijac rodzicow, bo na pewno nie wygladaja juz tak estetycznie, jak lubicie.

Gość hahhhahhhhaaa
Dawno sie tak nie posmialam:D

Gość hahhhahhhhaaa
Matki z dziecmi powinny placic "wozkowe".

Gość SZOOOK
żal mi tych wszystkich chudych lasek , które uważają się za lepsze . Bez urazy , ale Wasz poziom inteligencji jest równy 0 skoro traktujecie ludzi jak przedmiot . Dzielicie ich na lepszych i gorszych patrząc na rzeczy nie ważne ( chodzi mi o wygląd ; gruby , chudy , brzydki , ładny , wysoki , niski ) raniąc ich przy tym . Każdy człowiek ma takie same prawa !!! Wstyd mi za Was .

Gość o boze
no chyba mnie zaraz rozpierdoli... ;/ do autorki !!! przestan obrazac innych ludzi idiotko/idioto bo kurwa nigdy nie wiesz co cie moze spotkac za 10 lat... matka cie nie nauczyła ze nie osądza sie ludzi po wyglądzie... a jak chcesz osądzac ludzi to nie pisz durnych wątków tylko zachowaj to dla siebie...sądząc po tym co piszesz to jestem maszkaronem jakich mało i wiesz co albo to ty wazysz powyżej 80 kg albo kurwa masz niedowage i juz nawet cienia nie żucasz... każdy człowiek ma takie same prawa, i nie wazne czy jest gruby czy chudy, a może osoba gruba bedzie bardziej mądrzejsza i ładniejsza od takiej która wazy 40kg....haha xD i ty piszesz ze "myślisz"... załosna jestes...ty nie myslisz bo pewnie pustak z cb skoro piszesz takie bzdury...na nastepny raz zastanów sie co mówisz do chuja a nie bedzie tu obrazała ludzi.....Pozdrawiam ;)

Gość małpa-m
Ludzie! Grubi ludzie maja też uczucia. Zazwyczaj są otyli z własnej winy, ale są też tacy którzy poprostu nie mogą być szczupli tak jak wy z powodu choroby itd. Tacy ludzie maja więcej wartości niż wy chudzielce.

Gość jhjjh
A ja myślę,że ludzie grubi są bardziej inteligentni i mądrzy, ponieważ oni znają życie. znają ciągłe poniżanie w grupie, ciągłe smutki i nie przespane noce. Wy tak mówicie,że nie lubicie jak to narzekają ci otyli, ale prawda jest jednoznaczna. Oni nie potrafią już być szczęśliwi z jednej prostej przyczyny. Gdzie oni mają szukać tego szczęścia ? W ludziach, gdzie są poniżani ? Chudzielce, was życie jeszcze porządnie nie wyru**ało, a robicie problemy psychiczne z tego powodu,że wam wyskoczył pryszcz na waszej wytapetowanej buzi.