Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niyunyjikmin

Myślę, że grubi ludzie...

Polecane posty

Gość niyunyjikmin

nie powinni mieć prawa aby się z kimś wiązać. Druga osoba musiałaby się za taką świnię wiecznie wstydzić. nie mogłaby się widywać przez taką świnię ze znajomymi. na ulicy byliby wytykani palcami. i co to za frajda kochać się z otłuszczonym grubasem?

Gość moim zdaniem w twoim
przypadku słowo "myślę" jest dużą nadinterpretacją :P

Gość hbugohionkm
wygrzebalem ten temat i musze powiedziec ze sie zgadzam z autorem tematu, bo grubi ludzie rzeczywiscie nie powinni miec tych praw co ludzie szczupli. z jakiej racji? skoro sa grubi ich prawa powinny zostac zmniejszone

Gość jjjji
a raczej zwiekszone

Gość do d...
co za prostactwo

Gość szokujace co piszesz
Ktos kto jest gruby to taki sam czlowiek ktory czuje i mysli jak szczuply. Uwazam ze jestes bardzo niedojrzala osoba. Zanim otworzysz dzioba pomysl-mozesz kogos urazic. Nikt nie kaze ci sie wiazac z osoba dla ciebie nieatrakcyjna. Wiedz ze otylosc to nie tylko wynik obzarstwa. Pamietaj tez ze los bywa przewrotny i moze pewnogo dnia i ty bedziesz osoba otyla, np. po ciazy, w wyniku choroby itp. Pozdrawiam

Gość hbugohionkm
dlaczego prostactwo? a wam nie przeszkadza, jak jakiś grubas zajmuje dwa miejsca w autobusie? Inaczej byscie spiewali gdybyscie tak jak ja byli podrywani przez dziewczyne, ktora wyglondowo przypominała spasła swinie. mam uraz do końca życia :P

Gość eeeeeeeeeeee
Jeżeli ktoś się z taką osobą wiąże, to znaczy że ta osoba ma inne walory, jest miła, inteligentna, tolerancyjna, itd. i w związku z tym ani nie ma się czego wstydzić, ani nie unika się widywania ze znajomymi. A tekst o prawach ludzi w zależności od wagi, co to ma do rzeczy? Już takie osoby są prześladowane, nie wiadomo dlaczego, i jeszcze im uprzykrzyć życie, tak? Jestem przerażona jakie ludzie mają pomysły.

Gość szarastokrotka
w pełni zgadzam się z autorem topicu. Grubi nie powinni mieć praw jak normalni

Gość spektra2
moja koleżanka wręcz szaleje za swoim grubym mężem :) Miłość nie wybiera

Gość kafe schodzi nizej niz na psy
ze grubi ludzie maja miec gorsze prawa? :o poda ktoś SENSOWNY powod? przeciez samo to, ze sa grubi i jak to okreslacie 'robia obciach' to chyba nie jest powod zeby im ograniczac prawa? tylko najwieksze pierdoły tak sie wypowiadaja i zycze wam, byscie sami stali sie grubi i zeby iini sie z was smiali, ponizali, i wtedy moze sie kurwa zastanowicie nad tymi prawami, umyslowe niedoroby. :)

Gość drogi autorze badz atorko
Czy ty zdajesz sobie sprawe z tego co ty a bzdury wypisujesz. Widzisz czowieka i zaraz oceniasz go po jego gabarytach jesli gruby to won z mojego podworka. A co z tymi grubasami co swoja tusze zawdzieczaja chorobie? moja kuzynaka ma guza ktory wplywa na to ze niestety ona tyje a wlasciwie puchnie no i wyglada na bardzo gruba osobe. Do tego dochodzi to ze wzrok jej wysiada, rok temu zdecydowala sie urodzic dziecko A w jej stanie to bylo nie wskazane. Urodzila sliczna coreczke ale niestety od tego czasu jej zdrowie sie pogarsza. Wiec nie pisz ze grubasy nie powinni miec jakichkolwiek praw, maja takie same prawa jak ludzie chudzi. Zreszta twoj tok rozumowania jest troche debilny bo dzielisz ludzi na grubych i chudych. Zal mi ciebie.

Gość a mi się wydaje że autorka
dyskutuje sama ze sobą, mogę nawet wskazać które pomarańczowe posty są jej :D

Gość a mi się wydaje że autorka
mało tego, jest bardzo płytką osobą, a ja mam głęboko w d... to, jak wyglądają inni

Gość wygląda na to że dla
dzisiejszych młodych wyłącznie wygląd się liczy. Nic innego nie ma znaczenia. Nieważne - mądry, czy głupi, ważne żeby szczupło i młodo wyglądał. Nawet spod skalpela

Gość grubasy powinni
płacić podwójnie za bilet lotniczy. Ja kurwa musze płacic za nadbagaż to oni za swoją ciężką dupe tez powinni płacic jak za nadbagaż!! Mam kolege,który sam sie utuczyła jak swinia,w autobusie zajmuje 2 miejsca dupą a kupuje jeden bilet

Gość postaram się byc kulturalna
szarastokrotka, a kto to jest człowiek normalny?

Gość kkarolinkka
ja tez nienawidzę grubasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taka łamana
tolerancja;) autorka ma bardzo dużą nadwagę i w ten sposób rekompensuje swoje niedoskonałości problem stary jak świat:D podobnie jak ta karolina ja daje jej tak 120 do 140kg :D

Gość heil szarastokrotka!
Może wstąpisz do jakiejś grupy neonazistów co? Dużo ci nie brakuje z takimi poglądami! :o Ludzie mają coraz bardziej nasrane w głowach :o

Gość kkarolinkka
nie wiem jak autorka ale ja akurat jestem szczuplutka za to pewnie ty jestes swiniakiem

Gość kkarolinkka
te grube śmierdzące cielaki fuj, mam taka jedna w pracy ma taki tłusty kark ze az mnie obrzydzenie bierze ogólnie lubie dziewczynę ale mogłaby sie za siebie wziac

większość kościotrupów to myśli że wystarczy się za siebie wziąć... Widać że nigdy nie miałyście problemu.

Gość kkarolinkka
nie mowie ze ma byc super laska ale jak idziemy na obiad ja jem sałatkę o ona kopytka to chyba cos jest nie tak? a wazy napewno ze stowke

o tak jedźmy jak króliki. Zero mięsa i makaronu. Zastanów się. jak dla mnie to z tymi sałatkowymi coś jest nie tak.

A co jest nie tak w kopytkach??