Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hela_w_opalach

ból po lewej stronie brzucha na dole...co to ?

Polecane posty

Gość Hela_w_opalach

hej ! prosze o pomoc. Czy wiecie moze z jakiego powodu w trakcie oddawania moczu odczuwam ból w dole brzucha po lewej stronie?? dodam ze to raczej nie jajnik bo mialam ostatnio robione usg bo mialam wykryty zespól policystycznych janikow z tym że dotyczylo to prawego jajnika lewy mialam zupelnie zdrowy. A na ost kontrolnym usg wyszło mi ze jest poprawa. wiec co to może oznaczac jesli teraz mnie boli cos po lewej stronie na dole? jesli ktos wie to prosze o odp.

Gość Hela_w_opalach
ale wyrostek jest po prawej stronie anie po lewej

Gość bcvbv
zalezy jak nisko, jesli boli cie tylko przy oddawaniu moczu to cos chyba z układem moczowym, moze z przewodami, najlepiej spytaj lekarza :)

Gość Hela_w_opalach
ból jest na wysokosci jajnika ale jestem pewna ze to nie jajnik bo juz mnie raz bolal i wiem jaki to ból. a teraz jest inny. Kamienie nerkowe hmm...chyba az tak zle nie jest ze mną?!! boli mnie tylko podczas oddawania moczu nie jest to ból jaki straszny czy trudny do wytrzymania ale boli..jak tak dalej bedzie to pojde do lekarza a puki co jeszcze sie wstrzymam...

Gość gabso
jajnik na 100

Gość Hela_w_opalach
ale co mam jajnik do oddawania moczu?? z jakiej racji mialby mnie bolec jajnik w takim przypadku??

Gość ..CCC
Myślę,że to chora nerka.