Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _kredens_

pięknych kobiet jest tak mało

Polecane posty

nie ja nie powiedziałam tego ze wszyscy sa tacy ale wielu jest takich..ja po prpstu raz zostałam zchańbiona za swój wygląd tak ze do tej pory mam mało wiary w siebie..aw wszystko za sprawą blizny na policzku która posiadam od urodzenia...byłam szykanowana w podstawówce i gimnazjum..a uraz psychiczny i niska samoocena została..dlatego chciałabym by wielu facetów zanim obrazi kobiete najpierw pomyśli...co powie

a po co ;) nie wrzucam 10 swoich fotek na to forum, po prostu jedną mam w stopce, myślałam, że mnie pojedziecie, w końcu to zasada tego forum :D szatynka o długich kręconych włosach, czasami prostych :P wystarczy.

Gość _kredens_
'hmmm01 zgadzam się z Tobą ale z pewnymi nickami nie warto się zajmować , bo albo za dużo "przeszły" lub po nich "przechodzi " albo są "przechodzone" :D

Gość do ciebie piszę
kręcone są lepsze pamiętaj :P

No to zmienia postać rzeczy. Ale nie można przyjmować takiej postawy jak Ty.. Życzę Ci jak najlepiej ale zazdrość jest rzeczą smutną.Tudzież gniew w stosunku do facetów, nie szanujących kobiet lub patrzących jedynie na ładne twarze. Nikt nie powiedział, że życie będzie proste :) Zazdrość czy gniew spowodowany doświadczeniami nie powinien wpływać na Twoją, wierzę, dobrą duszę. Rany .. gadam jak duchowny :D Ale to prawda.. Polska kojarzy mi się trochę ze smutkiem, zazdrością. Postaraj się nie być taka jak wszyscy :)

kredens .. hehe to fakt ale ja zawsze wolę porozmawiać, podyskutować przy tym nie unosić się emocjami :)

Gość do ciebie piszę
jak nie lubisz monotonii to je kiedyś zetniesz a wtedy to już kaplica

Gość _kredens_
kwiatek19 gratulacje za maturę a teraz dalej na biegu do działania ,tylko z głowa, bo jak się zatrzymasz to możesz skończyć jak Twoje reprezentantki w klasie rozgrywkowej :D

dziękuje mzoe masz i racje hmmm01.. hehe... fakt nie wszyscy sa tacy jak niektórz meżczyźni..ale kto powiedział że komus zazdroszccze? zazdrośc to nie moja cecha ;)

Gość do ciebie piszę
do czasu , każda tak mówi dopóki się jej nie znudzą , u kobiety szybko :P

dzięki że we mnie wierzysz. może to i nieskromne ale ta moja dobra dusza to wlasnei prawda..czasem ąz za bardzo dobra. heh uwierzyłam raz za mocno..do końca wpierałam sobie że ktos kog kocham nie oszukuje mnei i jest szczery..kiedy miałam podejrzenenie tłumaczyłam sobei że sie myle..okazało sie jednak ze sie nie myliłam i kobieca intuicja mnie nei zawiodla.. heh.. ale wiem ze śa wspaniali faceci..i własnei taki pojawił się niedawno na moim horyzoncie.mam nadzieję ze nie przezye drugi raz takiego zawodu

Wierze, że zazdrość nie jest Twoją cechą. Ale powiedzmy mało pozytywne myślenie spowodowane, jak mówisz, przykrymi doświadczeniami, mogłoby doprowadzić do takich negatywnych emocji. W Polsce jest ich pełno. Mam nadzieję, że będziesz inna :) Będę spał spokojniej z myślą, że przynajmniej jedna kobieta w końcu zrozumie, że nie do końca chodzi jedynie o wygląd. Pomimo całego tematu rozmowy... Pamiętaj, że dyskutujemy tu o ideałach, a takie rzadko się zdarzają i są na ogół nudne :):)

kredens ja się nie poddaje ;) ale teraz ze 2 tyg odpoczynku do ciebie pisze - nie każdej Kobiecie szybko nudzi się wszystko co ma... ;)

Gość do ciebie pisze
przykro mi , w tym przypadku każdej :P

hmm.. Zawsze radzę każdej kobiecie, żeby zachowała resztki rozsądku czy dystansu, zanim nie będzie pewna. Jest takie powiedzenie, żeby nie przywiązywać się do miejsc, ludzi i czegoś tam jeszcze ... Tobie proponuję tylko mały dystans, przynajmniej na początku.. Ale nie przesadzać z dystansem, żeby facet nie uciekł :P

no własnie własnie o to mi chodzi : żeby wygląd nie był najwazniejszy :) nie tylko chodzi o poglad mężczyzn ale takze i kobiet:0 a tym moim mysleniem róznie bywa ...raz lepiej raz gorzej heh..nuda ogólnie doprowadza do najgorszego stanu:P

Gość do ciebie pisze
z parę lat założysz topik pt.poszłam ukradkiem do fryza i ścięłam włosy i zmieniłam kolor a mój facet się spakował i został w pokoju....:P

popieram kwaitka..nie każdej kobiecei nudzi się to co ma..ja dałabyms ie pokroić za to co kochałam..mimo to zostałam bez niczego.i gdzie tu sprawiedliwośc..a potem przychdozi taki i mówi że jest onaczej że nam si enudzi to co mamy..moze byc i zupełnie odwrotnie:P

Mam troche odmienne zdanie od autora. Pięknych jest bardzo dużo ale mądrych wcale.

A najgorsze są te, które są ładne i myślą, że są mądre... Chodząca katastrofa :D

Gość _kredens_
dominik1000 tylko bez herezji proszę :)

nie cierpię też panienek typu "chodząca kosmetyczka" ...o jezusie...i nie wiem czemu ale w większości przypadków sprawdza sie ze sa to zawzięte dziewczyny które uwielbiaja poniżac śłabsze ...oo taką to bym...chłtszzz

Trochę źle to ująłem. Nie ma mądrych ponieważ ewolucja was tak ukształtowałą, że nie macie po prostu możliwości być mądre i to nie jest wasza wina. Zbyt mały mózg i ilośc szarych komórek. Natomiast to że jesteście agresywne, bezwzględne, egoistyczne, bezczelne, zarozumiałe, leniwe, nieuczciwe, niewierne, to już jest wasza wina nie da się tego zwalić na nuturę, po prostu chcecie takie być.

Gość _kredens_
hmmm01 te które są ładne i myślą że są mądre to opierają się na "katastrofalnych wrażeniach lustrzanych" mylących oczy z pojęciami :D