Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _kredens_

pięknych kobiet jest tak mało

Polecane posty

dominik1000 a ty za kogo sie uważasz...jeśli nie spotkałeś takiej ktora ci odpowiada to ie obrażaj tych którzyna to nie zasługują..przed chwila popełniłam ten sam bład co ty..wrzuciłam wsystkich do jedego worka i oceniłam jednakowo..a le wiem że źle napisałam i wiem ze tak nie jest..wieci ty pomysl ze nie wszystkei są takei jaka ty spotkałes...żal

Gość dluuuuuuuga
a ja madrych moze i znam, ale przystojnych...wcale:P

Nie wydaje mi się aby mądrych kobiet było mniej niż tych pięknych. Chyba, że masz na myśli obie opcje jednocześnie, aczkolwiek gdy jedynie takie połączenie wchodzi w grę, to zastanów się proszę czy sobą również reprezentujesz wyżej wymienione cechy. Najpierw bowiem należałoby spojrzeć na siebie, a dopiero później oceniać innych ludzi.

Gość maała ;- DD
zależy komu się jaka podoba ;D __________________________ Wchodźcie, spoko stronka ; ] http://Agusik.gliteruje.pl To mój sposób na spędzanie wolnego czasu , sprawdźcie sami .xdd ; -**

Gość Wdzz
z kazdej kobiety idzie zrobic ladna. makijaz duuuuuzo robi serio... i ogolnie faceci lubia wyapetowane lalki z duzym biustem, ah one sa takie sliczne,,, tylko szkoda, ze jak zdejmnie maske to wyglada okropne i ten stanik z push up'em ohhhh. kobiety ladne wykorzystuja swoja urode, te "laleczki" sieca tylko wygladem a nic zobic nie potrafia... za to porzadna babka to przecietna babka;p jak przyjdzie wam myslec za 20 lat, gdy uroda przeminie wtedy przejrzycie na oczy

Gość jestem tolernacyjny
a ja co mam zrobi.ć kiedy podobaja mi sie naprawde sliczne kobiety? wiem ze wsrod tych mniej atrtakcyjnych sa naprawde sympatyczne osoby, czy mam isc na komproimis i byc z taka ktora mi sie nie pdoba? zaznaczam ze rownie, powtarzam rownie wazne co wyglad jest tez inteligencja. Ma ktos zloty srodek na moj problem?

Gość _kredens_
kocham_i_wymagam podniosłaś temat? z tymi pięknymi i inteligentnymi to piszesz o sobie? :)

podniosłam temat bo wczoraj tez tu byłam heh:) yy..nie nie uważam sie za slicznotkę choc bardzo bym chciała..no ale cóż..:(

Gość _kredens_
to o kim piszesz?

nie wiem na przykład znam wiele osób które są naprawde godne podziwu , inteligentne i zarazam zabójczo piękne.jestem kobietą ale też widzę niejednokrotnie śliczne kobiety i znam takie które błyszczą za równo inteligencja jak i naturalnym pięknem :)

Gość _kredens_
w jaki sposób te kobiety Ci imponują i czym wyraża się ich inteligencja?

heh lubię porozmawiać z kobietami które po prpstu wiedzą czego chcą, potrafią sie wypowiadać... nie mówia co drugie słowo k*** ch*** i co tam jeszcze sie da, nie wiem...po prostu ,,imponuje mi bardzo gdy jakaś dziewczyna czy kobieta zna sie na czyś bardzo dobrze a znam tez takei które maja wiele talentów i potrafią po prostu zadbać o swój rozwój. są przedsiębiorcze i tal dalej dłuugo by pisac :)

Gość _kredens_
czyli inwestują w swoje zainteresowania i dbają o siebie?

aha i choc jestem hetero kobieta to zaznaczam ze sama lubię naturalnośc. tona makijażu niekiedy nie dośc ze nie maskuje pewnych niedoskonałości, które każdy posiada, lecz odpycha.... ..

Gość _kredens_
czyli inwestują w swoje zainteresowania i dbają o siebie? kultura osobista jest na poziomie ? a jak w relacjach z facetami one się mają?

Gość hgb
do jestem tolernacyjny poszukaj 2 laski jedną sliczną 2 inteligentną na jedna bedziesz sie patrzył a z drugą rozmawiał . jesli masz kase to nie powinienes miec problemu :P a zloty środek to transwestyta niejeden jest naprawę sliczny ibardzo kobiecy no i jest jednak facetem to mysle ze i inteligancja jego bedzie cie satysfakcjonować

dokładnie inwestują w zainteresowania wiedza jak osiągnąc założony sobie cel. są kreatywne i radzą sobie w życiu:) dbałosc o siebie oczywiście jak najbardziej:)

kultura osobista? no baa :)prosze dziękuje i tak dalej ^^ ogólnie sa to kobiety mozna by powiedzieć.... na wysokim poziomie intelektualnym o:) relacje z facetami? no są pewne siebie ..fakt moze czasem trochę za bardzo..ale...każdy ma jakieś wady..inne zaś mniej pewne pomimo wielu zalet ale mające facetów potrafią naprawde zadbac o swoich ukochanych i niejednokrotnie zawstydzić wybranków...że radzą sobie moze czasem lepiej niż oni sami..:/

Gość _kredens_
inteligencja u kobiet to także zdolność do radzenia sobie w życiu codziennym z "istotami zwanymi facetami" , bo łatwo nie jest (to samo jest u facetów w stosunku do kobiet)

Gość ja pier**le
wez chłopie pozmywaj wreszcie naczynia gary i powstawiaj to pięknie do swojego kredensu na najwyższa półeczkę bo tam qrwa pustki widzę ze zal normalnie dupę sciska

Gość _kredens_
ja pier**le co Cię ugryzło , ze musisz sama zmywać i układać? wiem że przy tym zal dupę ściska ale cóż , twoja robota

Gość _kredens_
kocham_i_wymagam nie myśl za dużo bo Ci zaszkodzi :P

Gość taki tam mat
przyjedz do Łodzi u nas jest pelno ślicznych dziewczyn