Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _kredens_

pięknych kobiet jest tak mało

Polecane posty

Gość _kredens_

a mądrych jeszcze mniej

Gość kika00
Widze gościu jestes jakiś ekstrawagancki..widać,że masz wygórowane zachcianki...mądrych dziewczyn jest bardzo dużo,tylko trzeba sie rozejżeć...a łądnych tez jest sporo ale są głupie jak but i puste...

Gość kika00
rozejrzeć* sory za błąd...napisany przez nieuwagę...

Gość kto ze mna zatanczy dzis
Ale za to jest duzo przystojnych i madrych facetow :D

Gość KozamAJOWA
ale co dla ciebie znaaczy piekne i madra kobieta- bo to pojecia dosyć względne.

Gość _kredens_
jestem ekstrawagancki , ale mam dobre maniery i rozglądam się oraz znam wiele i nie widzę nic szczególnego

ohh....a co ma poradzić nie obdarzona dziewczyna urodą....nawet nie wiecie tacy jak ty kredens ule dziewczyn traci poczucie własnej wartości przez te wasze wymagania do ładnych "dup" jak wy to mówicie..pfff

Bo takich szczegolnych nie ma jesli chodzi o Ciebie :D Sa tylko wyjatkowe, ale tego trzeba sie naumiec, prosto rzecz ujmujac :D

Gość _kredens_
kto ze mna zatanczy dzis = piszesz o tym samym przekręcając tylko pojęcia - typowe dla kobiet

"Do ładnych Dup" ... Ładną dupą to może i ty jesteś.. Kredensowi raczej chodzi o mądre, ładne, dojrzałe emocjonalnie kobiety z klasą, dobrze wychowane. Takich jest bardzo mało. Towar wręcz deficytowy, że tak się wyrażę. Rozumiem Kredens'a i popieram.

to prawda :) gdzie nie spojrzeć przeciętność

Gość omyszkonowkie
jak dobrze że w polsce nie ma inteligentnych facetów , tylko szuka sie je za granicą :)

schowaj swoje morąły do kieszeni. nie ni ejestem ładną dupa...w ogóle nie cierpię tego określenia i jeśli jesteś faceten hmmmo1 to własnie wasze określenia tak urażaja kobiety...ile jest kolesi którzy patrza żeby dziewczyna miała ładną twarz a charakkter mają gdzies...pfff

Gość kwiatek ty jesteś młoda
dupa:P

Mnie również podobają się kobiety zza granicy. Przykładowo Rosjanki.. Równie ładne jak nasze dziewczyny ale o niebo mądrzejsze, czulsze. Czy może latynoski z gorącym temperamentem czego polkom brakuje. Ale po co ta cała maskarada jakby u nas kobiet nie było. Uczulam na takie zdania wypowiadane przez osoby, że szukają za granicą. Mnie osobiście wychodzi w Polsce i nie muszę szukać za granicą. A jak ktoś ma problem ze znalezieniem drugiej połówki w kraju, uogólniając wszystkich facetów do przeciętnych i nieinteligentnych, to świadczy jedynie, że coś z Tobą jest nie tak.

no i co :P no to jak jestem młoda to się pochwale że zdałam dziś maturkę z polskiego na 100% ;)

a co nas to obchodzi:P do spania :P

chciałam nawiązać do 1 postu, że jednak są ładne i inteligentne. ;) dobra żartuje, bo zostane obsamrowana, chociaż chętnie się czegoś nowego o sobie dowiem :P

mowa o pięknych kobietach,a nie ładnych gówniarach :P

Sory, wyganiać do spania to Ty sobie możesz młodszą siostre... Mogę siedzieć gdzie mi się podoba i nic Ci do tego. ;)

kocham i wymagam... No cóż.. Morałów to ja nie prawię. Jedynie staram się ci ukazać o co chodziło kredensowi. Ja raczej rzadko się spotykam, żeby ktoś mówił "Dupa" o seksownej czy pięknej kobiecie. Chyba, że tak wyzywająco się ubiera, że na to miano zasługuje. Zależy z kim się trzymasz, z jakimi facetami przebywasz lub na co zwracasz uwagę. To jest jedynie Twój tok myślenia. Niekoniecznie słuszny. Że wszyscy faceci określają kobietę jako "dupa" i patrzą tylko na wygląd. To jest poważny błąd w myśleniu polek. Dlatego tak mało jest mądrych i ładnych jednocześnie.

I tak mnie nie sprowokujesz, umiem zachować do siebie dystans. Sama nie uważam się za piękną ;)

Gość do ciebie piszę
Kwiattek19 zapuść włosy to wtedy pogadamy :P

Autorze mozesz cmoknac mnie gleboko w doope!:D Twoja opinia mnie ani wzrusza ani ziebi, to ze jeden palant na 100 tak mysli, splywa po mnie cieplym moczem :D

Gość fbl bkb;pgrepojghnxe
och ty podszywaczu i manipulatorze , szkoda że jesteś zwykłym szarym poloczkiem , czyli zaniedbanym, brudnym , nie najlepiek wykształconym i wychowanym kmiotem, tak sie skład ze polki sa szczęśliwe z inteligentnymi :)

Autorem nie jestem ale popieram. Jeżeli ci to spływa ciepłym moczem to po co ostentacyjnie pokazujesz, że masz to w dupie?

"..tak sie skład ze polki sa szczęśliwe z inteligentnymi " Ok wszystko rozumiem.. Ale na jakie pytanie to jest odpowiedź? Dzwoni, dzwoni ... ale nie w tym kościele co ? :D

Gość do ciebie piszę
to rozpuść i zrób fotę a nie się maskujesz :P