Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rete5t

Czy w dzisiejszych czasach da rade poznac normalna kobiete

Polecane posty

Gość rete5t

Kurwa czy w dzisiejszych czasach nie ma szans na poznanie normalnej dziewczyny ???!!! Cholera jestem dzisiaj po piatej randce w ciagu miesiaca i zawiedziony jestem na calego.Bylem z dziewczynami w wieku 18-26 i powiem że po prostu jeden wielki zal.Niby wyksztalcone choć dla mnie to nie robi roznicy jakie kto ma wyksztalcenie bo nie po tym oceniam ludzi, niby inteligentne ale nawalone w glowie ze szkoda gadac.Glupie gadanie ,robienie z siebie idiotki na sile ,dodatkowo pieprzone materialistki.Po prostu mam dosc tego , juz chyba nigdy nie poznam normalnej kobniety a co najgorsze to w dzisiejszych czasch te wszystkie mlode laseczki to olej w glowie.

Gość macyska
to samo pytanie moge zadac o facetach???!!!!

Gość Giant
Skoro mają olej w głowie, to znaczy, że są mądre. Z tego co piszesz, wynika, że jesteś cieniasem bez studiów lub po kiepskich studiach, bez pieniędzy, stylu oraz urody, poszukującym tolerancyjnej, malo wymagajacej, czulej mamusi, która da ci papu, bedzie cię chwaliła, a na dodatek będzie robiła ci dobrze w łózku, z radością, a także charytatywnie - bo ty w zamian nie masz jej kompletnie nic do zaoferowania.

Gość huihiu
ciekawe jak wygladaly owe panny..skoro zwracasz uwage tylko na zejbiste ciala, a nie to co ktos ma w glowie, to taki rezultat🖐️

Gość jak znam zycie.............
to nie tylko cienias z niego ale do tego pewnie zbok . nie zapominajmy ze pojecie normalności róznie wygląda u niektórych ....

Gość rete5t
Giant i widzisz tutaj sie mylisz prostaku.Skonczylem dwa kierunki studiow , pracuje w amerykanskiej firmie ktora ma swoja siedzibe w polsce w dodatku prowadze swoja dzialanosc.Pieniedzy mam wystarczajaco duzo na zycie a na powodzenie u kobiet nie narzekam bo mam go i to bardzo duzo. Z tym olejem to kolezanka wyzej nie zalapala irionii ???

da radę, ale jak na lekarstwo.....i to się tyczy jednej i drugiej płci:O

Gość quwerty82
chętnie się z TObą poznam :) i sprawdzimy co z tym olejem :) co TY na to?

Gość Giant
No to masz cwaniaczku pecha :classic_cool: Skoro masz takie - podobno - zajebiste powodzenie u kobiet, ale jednak niestety zadna, ale to zadna z nich nie jest do konca fajna i na stala partnerke sie kompletnie nie nadaje, to chyba ta twoja firma amerykanska to burdel w Wolominie. ;) [to zart jest, ironisto] Nie zal mi cie, bo po prostu masz takie znajome, w jakim środowisku sie obracasz. Widocznie obracasz sie w gronie pustakow - no bo sam jestes pustakiem. C.B.D.U.

Gość rete5t
Hahaha i Ty sobie myslisz prostaku ze ja bede z Toba dyskutowal ? tym co tutaj piszesz pokazujesz jaki z Ciebie szary zakompleksiony facet szukajacy pociesznego slowa w gronie kobiet. Ponawiam pytanie, jestem z slaska.Sa na slasku jakies kobiety dla ktorych glowny cel w zyciu to milosc i zycie ?

Gość quwerty82
to nieprawda!!! tylko Wy widocznie takie przyciągacie.... sami nie wiecie czego chcecie...a uwierzcie ,ze sa wartościowe dziewczyny ...tylko niestety trzeba troche szerzej otworzyć oczy....

pewnie są, tylko tak ich mało że giną przy tych plastikach

Gość Giant
Tak sie skalda rybeczko ze slaska, ze jestem kobieta. :classic_cool: ale z ciebie taki pseudomacho, ze od razu, jesli ktos cie krytykuje, zakladasz, ze to musi byc chlop. :classic_cool: a kobiety tereaz maja misiu swoje zdanie i sa zajebiscie wymagajace. I uwazam, ze zwyczajnie najprawdopodobniej nie stac cie na takie laski, o jakich marzysz - ani mentalnie, ani zyciowo.

Gość quwerty82
a ja mu wierze ,że ciężko mu znależć bo sama to samo przechodziłam...teraz dałam sobie spokój... Kolesie są zupełnie nie ogarnięci życiowo....mają po 30 lat prawie a zachowują się jak chłopcy z podstawówki...:/

Gość Giant
No dobra, quwerty, narzekasz, ze "faceci sa nieogarnieci zyciowo" i to racja, ale ten tu misio nie jest jakims cud wyjatkiem, tylko daje najlepszy dowod na to, ze faktycznie tak jest. 5 lasek w miesiacu - i zadna nie byla godna drugiego spotkania? zadna? wszystkie felerne? to skad on je wytrzasnal? zawolal je na telefon? co on sobie mysli? ze kim do cholery jest? ma totalny rozrost ego, a jakby sie z nim umowic - to okazaloby sie natychmiast, ze to zaden szal, bida z nedza, totalny leser i egocentryk.

Faceci są teraz na serio beznadziejni (sorry za generalizację, ale piszę na podsdtawie moich 'zajebistych' doświadczeń) ale zgadzam się też że laski teżsą puste ....ciężko trafić na bratnią duszę

Gość Giant
Aggie, trafilas bingo - bo faktycznie ciezko znallezc bratnia dusze. Ale sadze rowniez - i bede tej tezy bronic jak niepodleglosci -ze kiedy ktos madrze szuka, to predzej czy pozniej znajdzie :)

no ja mam nadzieję że mądrze szukam, jak mam znaleźć to oby było to przed ukończeniem 90tego roku życia:O :D

Gość Giant
Wiesz, to w sumie mialoby swoje plusy - na bank zylibyscie razem juz "do konca swoich dni" ;) :) :) zawsze sa jakies plusy, we wszystkim :)

Giant to by masz cos z ego i wlasnie pokazujesz jakie kobiety sa istne materialiski. Trzeba tylko łozyć na ich glupote. W podskokach na jednej nodze proszę.

Gość rete5t
Giant a co ja jestem duch swiety zeby wiedziec czy rozmawiam z kobieta czy facetem ? Widzisz cala sytuacja polega na tym ze ja nie chcialem tutaj nikogo obrazac tylko opisalem moje doswiadczenie na dzien dzisiejszy.Ty wyjechalas na mnie jak bym co najmniej zgwalcil Twoja mame.Mialem kiedys fajna dziewczyne i mozna powiedziec ze bylismy bratnimi duszami lecz niestety zycie nas od siebie oddalilo.Mam po prostu przed oczami to jak zachowywaly sie dziewczyny jeszcze 10 lat temu a jak zachowuja sie dzisiaj.Skoro jestes zajebiscie wymagajaca to prosze bardzo, nie mam nic do Ciebie i nie mialem ale na Twoje ataki reaguje jak reaguje.

Gość Giant
A ty z ktorej choinki spadles, kafeteriuszu? :) :) :) :) :)

Gość Giant
Rete, to moze tak trzeba bylo zaczac. Tak, jak piszesz w tej chwili. :) Bo jak gosc wchodzi do klubu i od progu wrzeszcy: kurwa, to nie ma to tamto - natychmiast sie uprzedzam ;)

Gość rete5t
To jest tylko forum interentowe a nie zycie :) musialabys mnie poznac na zywo a wtedy na pewno bysmy sie zgadali :)

Gość quwerty82
Ano własnie :) moze za bardzo z góry niektórych oceniamy :)

Gość quwerty82
nie , nie jest ich pełno...czasem trudno nawet znaleźć koleżanke ...

ja też nie sądzę żeby było ich pełno...dlatego osoby będąca na serio w normalnych wartościowych związkach powinni bardzo doceniać to co mają, nie wywoływać bezsensownych kłótni o pierdoły itp, bo innym ludziom nie będą niektóre rzeczy dane