Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pieprzona Feministka

Brzydkie, w dosłownym znaczeniu tego słowa.

Polecane posty

Gość SkleroZ
znam BARDZO brzydkie laski, po prostu tak szpetne paszczury, że każdy gapi się na nie jakby zobaczył yeti, albo frankensteina jedna jest tak paskudna, że nie da się tego wyrazić słowami - wiecznie zgarbiona, otyła, figure ma obrzydliwą, wielkie bary, twarz szeroka, kanciasta i fryzura na szopena. do tego nosi okropne okulary z grubymi, czarnymi oprawkami i przypomina ropuchę z twarzy. Zdaję sobie sprawę z tego, że byłoby jej przykro, gdyby wiedziala co o niej myśle.. nigdy jej tego nie powiem, ale uważam, że: ta dziewczyna postąpiła bardzo doprze decydując się na aparat ortodontyczny! to jest pierwszy plus. poza tym jest spoko z charakteru, całkiem miła, kulturalna, sympatyczna i uśmiechnięta. :) znam też jedną ohydną z twarzy laske, po prostu rzygi.. ale świetnie się ubiera, ma świetne fryzury i dba o figure. z twarzy to jest po prostu kompletny niewypał, wygląda jakby ją z procy karmili w dzieciństwie, krzywe uzębienie bez aparatu ortodont., małe świńskie oczka, brwi zasłonięte grzywką, a kinol ma gigantyczny po prostu żydowski wielki, taki że z profilu wygląda jak stary szczur. usta ma jak stara obleśna wiedźma z brodawką - wygląda jak czarownica i tyle. ta druga miała 4 facetów(co prawda brzydkich...) ale jest przebojowa, otwarta, towarzyska, imprezuje itd. no ale faktem jest, że ma też dużo kasy, co pewnie jakoś rekompensuje kompleksy. a ta pierwsza też podobno jak była dzieciakiem miała chłopaka, ale to jakieś 15lat temu było...

mówmy mało lecz konkretnie- "prawie każdą", no własnie. S e d e s e e Oryginal, po tym chyba bym musiała poddac się znów jakiejś terapii, węc wole nie, mam 29 lat.

Gość fgoiuytikjc
nie brzydka po prostu zmiana fryzury makijaz i jest ekstra;)

Gość S e d e s e e Oryginal
Szkoda, ze nie chcesz zaryzykowac. Lubie starsze kobiety :)

Czyzby na chłopczyna dojrzał?' jedna jaskolka wiosny nie czyni kochana, o nie...

SkleroZ, "każdy gapi się na nie jakby zobaczył yeti, albo frankensteina" to ja, macie całkowicie darmową i niepowtarzalną okazję porozmawiać z tak brzydką osobą jak ja:classic_cool: fgoiuytikjc, hahaha :o

Gość eeeeee tam takie pierdoly
Jest pelno brzydkich kobiet, ktore maja rodziny i mezow albo chlopakow. Proponuje ci autorko przyjazd do Niemiec. Tutaj duzo kobiet to takie paszczury ze hej a wiekszosc z nich ma swietnych i przystojnych facetow. Jezeli jestes szczupla i zadbana, to mysle ze wcale nie jestes brzydka- tylko przecietna jak wiekszosc z nas. Problem lezy w twojej psychice. Ja mam odstajace uszy, tradzik na twarzy, plecach i dekolcie, celulitis a mimo wszystko nie moge odpedzic sie od facetow. W kontaktach damsko-meskich nie wyglad jest najwazniejszy- a sposob bycia.

Gość nikolite21
Prawda jest taka ze mężczyznom podobają się przecietne kobiety, nie brzydkie lecz tez nie piękne. Przecietniactwa maja największe powodzenie. No i oczywiscie dziewczyny ktore wydaja fortune na solarium iż czasami nie widac ich po zmroku :P

Pierdolenie o tej fryzurze i makijażu. Jest dużo naprawdę brzydkich osób, ze mną na czele. :o Myk jest taki, że pasztety takie jak ja tylko rodzaju męskiego mnie nie interesują, do takich co mi się podobają nawet nie zamierzam startować. A już broń boże się rozmnażać i wydawać na świat dzieci podobne do mnie. 🖐️

Gość przystojniaczek24
PASZTETY i PASZCZURY powinny mieć zakaz pisania na tym forum !!

Gość nikolite21
Mit ,iz mezczyzni nie patrzą na wygląd. bez wątpienia jest wazny. Nie dobrze byc brydką, jednak piękną rownież nie. Tak jak pisalam, przecietniactwa maja najlepiej :)

Gość nikolite21
przystojniaczek - napewno jestes w typie dziewczynek spalonych na solarium , z platyna na lbie ;)

Napisałam, co mi dolega juz: "Duży nos i cerę z niedoskonałościami ma co druga dziewczyna Mi chodzi i np nieproporcjonalną szczękę, brzydkie zęby, zez, brak ust, odstające uszy, brzydka figura, zwisające piersi syfki na całym ciele, i to wszystko w jednej osobie.." Więc to nie tradzik;) chociaż też jest obecny. Mo Cuishle, "A już broń boże się rozmnażać i wydawać na świat dzieci podobne do mnie." Też do takich wniosków doszłam. Nawet nie adoptowałabym by wychowywać sama, bo nie chce by dziecko wstydziło się mamy w szkole. przystojniaczek24, wypierdalaj prostaku. Nie dal psa kiełbasa, wypowiadaj się w tematach zbliżonych do twojego ilorazu inteligencji.

Gość SkleroZ
co myślicie o laskach z: -zezem -krzywymi zębami -pryszczami -brzydkimi okularami -żółtymi zębami -wąsikiem -nadwagą -wielkimi, krzywymi nochalami -brodawkami -bez tzytzków - nieatrakcyjnymi figurami -brzydką skórą -bez gustu -zaniedbane, brudne, śmierdzące, niewydepilowane z przetłuszczonymi włosami -w brzydkich rozciągniętych szmatach

Gość nikolite21
wydaje mi się (wydaje poniewaz sama nie jestem piekna) , ze majac niesamowita urode, przyciagamy do siebie zlozliwych, zawistnych i nieodpowiednich ludzi :)

Nawet nie adoptowałabym by wychowywać sama, bo nie chce by dziecko wstydziło się mamy w szkole.' a to akurat okropne co piszesz. jestem pewna ze bylabys w stanie dac takiemu dziecku duzo milosci,a gdybys nauczyla go szacunku do siebie i jego samego nie sadze ze dziecko mialoby jakikolwiek problem z twoim wygladem i gwizdaloby sobie na innych.

Gość przystojniaczek24
pfff jestem inteligentny i mądry, mam wyższe wykształcenie, dobrą pracę, jestem spełniony życiowo i ty śmiesz mi mówić, że jestem tepy ? jakim prawem!!??

Gość S e d e s e e Oryginal
Autorko, jestes dziewica? :) Mialas w swoim zyciu jakiegos mezczyzne? Moze stracilas szanse, ktora dal Ci los, na wlasne zyczenie?

Gość nikolite21
przystojniaczek - poniewaz oceniasz po wygladzie , Twoje wypowiedzi są totalnym dnem. Idz szukaj ksiezniczki z zamku.

'depeche15, bo nie można opędzić się od wielbicieli? No i jeszcze te zazdrosne koleżanki, ciężki jest los pięknej kobiety' 90% zalezy od postawy , wychowania i zachowania.

Gość jiojoi
Chcecie zobaczy spasle paszczury na widok ktorym czlowieka zanik apetyt, to zapraszam do UK:D

przystojniaczek24, takim prawem, że mnie obraziłeś, i miałam pełne prawo do takiego okreslenia ciebie, swojej rodzinie tez tak dogryzasz? Miślisz, że to było miłe? Po co to zrobiłes? Żeby odreagować? studia to każdy chłop od kosy skończyć potrafi.. płacisz i masz dyplom, nie widzę żadnego problemu.

przystojniaczek to projekt, nie bierzcie sobie tego do serca kobietki :P ;)

Gość eeeeee tam takie pierdoly
Treszta glupio robisz autorko porownujac sie z kobietami z bilbordow i reklam. Ja ja bym to robila, to rowniez moglabym sie schowac do szafy i nie wychodzic i plakac jak mi to natura urody poskapila. Powtarzam ci ze mam takie zaniedbane kolezanki Niemki- z nadwaga, wygladajace jak mapety jak to moj facet okresla, totalnie zaniedbane, ubrane bez gustu. I one wszystkie maja atrakcyjnych facetow- ale co kraj to obyczaj. Polscy faceci maja bardzo wygorowane wymagania w stosunku do kobiet, bo po prostu wiele Polek jest ladnych.

Gość przystojniaczek24
wszyscy oceniają po wyglądzie tylko problem w tym, że na tym forum siedzą same paszczury(no prawie) i pasztety, mam już dosyć ich, ich tematów i żalów...

a ci atrakcyjni faceci zdradzają Niemki na prawo i lewo :D cześć dziewczyny, dołączam do Waszego zacnego grona brzydactw, pokemonów i mapetów :)

przystojniaczek24, alez ja się nie żale, ten temat miał mieć troszkę inny bieg, przeczytaj ze zrozumieniem jeszcze raz moją wypowiedź, i może zrozumiesz. Powodzenia!

Gość jiojoi
eee takie tam, to widze, ze Niemki z Brytyjimi moglyby podac sobie rece:D Mnie najbardziej szokuje fakt, ze mimo iz sa zajebiscie obrzydliwe z wygladu, to sa pewne siebie, paraduje z odslonietymi brzucholami, spodniami uwydatniajacymi wielkie dupy i jeszcze zarywaja do facetow:O:O