Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pieprzona Feministka

Brzydkie, w dosłownym znaczeniu tego słowa.

Polecane posty

ja bym nie chciała renty przystojniaczku, więc wsadź sobie w dupę te swoje mądrości. 🖐️ za to nie pogniewałabym się za jakiś open karnet do kliniki chirurgii plastycznej. :classic_cool:

przystojniaczek24, nie jestes pępkiem świata, nie rozumiem jak człowiek może być AZ TAK zadufany w sobie. Pomyśl, co musi czuć ten paszczur, jak nazywasz brzydkie dziewczyny. Niech przyśni ci się dziś, że jestes brzydka dziewczyną, i to w wieku 18-20 lat, jestes na imprezie sylwestrowej wśród pięknych kobiet, i przystojnych facetów, każdy tańczy, zbliża się dwunasta a ty siedzisz przy stole sama. Potem wyciagnij wnioski i napisz koniecznie mi je.

Gość yyyyyyyywwwwwwww
skoro nie podobają Ci się Twoje zęby to czemu nie możesz ich sobie zrobic?I jak dokladnie wygladaja? Masz kogos? Moze tylko Ci sie wydaje,ze jest tak zle

Gość S e d e s e e Oryginal
Autorko, a jaki masz typ cipeczki? Buleczke czy motylek? (tego wczesniej nie napisalas, wiec pytam. Kto pyta - nie bladzi :D) :classic_cool:

przystojniaczek24, dlaczego taka kobieta ci przeszkadza? To prowokacja prawda? Nigdy nie spotkałam jeszcze takiego człowieka, mężczyzny, który by był aż tak pojebany i tępy, wiesz? S e d e s e e Oryginal :o wybacz ale nie wiem co to są buleczki i motylki

Autorko! Napisalas, ze nigdy nie mialas partnera, jestes dziewica. W jaki sposob rozladowujesz swoje napiecie seksualne? Masz wibrator czy moze zaspokajasz sie reka?

Myślałam, że sa tutaj bardziej rozgarnięte osoby, ale jednak mylilam się, nie ma z kim porozmawiać, nie widze nigdzie iżbym mogła ten temat wywalić. Pozdrawiam.

Szkoda, ze nie odpowiedzialas na moje pytanie. Przeciez to nic wstydliwego! Kazdy z nas to robi :classic_cool: Pozdrawiam. :)

Proponuję przygarnąć jakiegoś sierściucha ;)

Gość blackearl20
Tez znam jedną masakrycznie brzydką dziewczynę i jest mi jej niesamowicie szkoda bo w jej przypadku nie da sie zrobić kompletenie nic... jet gruba, hmm a raczej zwalista, ma masakryczne proporcje ciała... twarz... hmmm po prostu nie wyjściowa... hmm ale cóż możesz zrobić... postaraj się tylko aby z tej bezsilności nie popaść w resentyment, zacietrzewienie i zgorzkaniałość.. bo to odpycha jeszcze bardziej niż brak urody.

Gość uiuiuiuuuuu
są bardzo brzydkie, które nic z tym nie zrobią, tutaj chodzi głównie o oszpecające rysy twarzy, których się zmienić nie da(no chyba, że plastycznie) np. duuży nos, długa, końska twarz, bardzo małe, ledwo co widoczne oczka badź dolna szczęka wysunięta do przodu, jeśli ktoś ma np. tylko jedną z tych cech, a reszta okey to nie jest źle, ale jeśli np. miałaby te wszystkie cechy naraz to jest bardzo brzydka i nie ma co ukrywać, ze nie :O

Gość przystojniaczek24
do cyrku z takimi w ostateczności to do zoo, ale kto by za to płacił, żeby oglądać ?

:)) u mnie też nie lepiej, więc myślę, że nie ma się czym martwić. Powodzenia życzę, bo uroda to nie wszystko...

Gość samaraaa
a ja niby ladna nawet jestem ale co ztego jak mam pecha w zyciu i kazdy facet robi mnie w chuja :(

uiuiuiuuuuu, masz racje, jedna z nielicznych osób, która podeszła do tematu zgodnie z realiami. blackearl20, tez masz racje, już dawno postanowiłam skończyć z użalaniem, musiałam skorzystać z porady specjalisty, ale myslę, że radzę sobie nie najgorzej:)

Gość blackearl20
przystojniaczku... oddałabym wszystkie pieniądze żeby cię razem z nimi zamknęli :)

Gość przystojniaczek24
przez was boli mnie brzuch :(

Gość blackearl20
no mi też chce się puścić pawia jak Cię czytam i jakoś muszę z tym życ...

Autorko, a czy kiedykolwiek zastanawiałaś się, orientowałaś w cenach zabiegów? Piszesz, że nie byłoby Cię stać, ale czy to sprawdziłaś? Ja bezpośrednio nie jestem zainteresowana, więc na 100% tego nie wiem, ale na przykład zez można zoperować. Mój kuzyn sobie w ten sposób "naprawił" spojrzenie. Piszesz o zębach, że są krzywe (moje też) ale czy są czyste i białe na tyle na ile pozwala kolor ich kości? Piszesz, że na zabiegi nie byłoby Cię stać i że wolisz być sama, niż się rozmnażać, a gdzie miłość??? Skoro i tak jesteś samotna, to dlaczego nie zainwestujesz jednak w siebie, nie weźmiesz pożyczki (niektóre kobiety biorą na powiększanie biusty) nie odłożysz, nie zawalczysz. Co Ci zależy? Ile zarabiasz? Na co wydajesz? Czy już się poddałaś na zawsze? Czy w ogóle kiedykolwiek walczyłaś...

Gość przystojniaczek24
poprostu przegrałyście życie 🖐️

OMG, nie rozumiem jak można komuś, aż tak bardzo źle życzyć... PIĘKNO to nie tylko piękna buzia, sylwetka, ale piękna dusza, dobry charakter... zauważyłam, że mało atrakcyjne kobiety potrafią znaleźć sobie drugą połowę, mieć mnóstwo znajomych i cieszyć się życiem. Proponuję więcej pokory i szacunku dla ludzi, to może świat byłby odrobinkę lepszy...

Gość dabc o siebie
zakceptowac i byc pewna siebie bo to jest sexi ( oczywiscie w granicach rozsadku ) i nie myslec o kanonach zadnych bo jak swiat swiatem kobiety sa i beda co nie ktore piekne, po co sie nad tym zastanawiac... aaa i ta ladna tez ma wady wystarczy je troszke przy tuszowac aa dobre rzeczy wyeksponowac bo i ta " brzydka " tez ma i te dobre strony

Gość blackpearl20
przystojniaczku...jak ty musisz być nieszcześliwy i zakompleksiony żeby łechatć swoje ego dzięki poniżaniu brzydkich kobiet... szkoda mi ciebie na prawde...

Gość jak można byc
pewną siebie gdy ma się wygląd paszczura? No jak?! To jest niewykonalne i takie "rady" to se wiecie gdzie możecie wsadzić :o Bądź pewna siebie bo to jest seksi, taaa...

A moim zdaniem uroda jest względna. Każdemu podoba się coś całkiem innego. A o kobiecie można powiedzieć, że jest piękna kiedy nie ma makijażu, nie jest wyretuszowana przez grafika (w przypadku reklam i modelek) i mimo to nadal przyciąga wzrok- a wbrew pozorom takich kobiet nie ma zbyt dużo. Większość z nas bez makijażu jest raczej szara i dla większości facetów nieciekawa.