Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszula_19

Młode mamy po porodzie i przed

Polecane posty

no ale narazie nie mamy perspektyw, ale chcemy isc na swoje wiem co moje siry maja z tesciowymi;/ wiec wole byc sama

Jasne że na swoim lepiej, nikt się nie wtrąca i wszytsko jak się chce.

Heh moja tez sie na poczatku nie wtracala a teraz jest masakra czasami mam ochote ja trzasnac!

Moja ani razu się nie wtrąciła, na teściową nie mogę narzekać :) a wnusia jest jej oczkiem w głowie, tak samo jak moich rodziców :)

nawet mnie nie strasz bo moj piotrek to słucha teraz mamy ale ja mu cały czas tłumacze:)

Ja jestem w 4 miesiącu ciąży i chciałabym już rodzić ;) martwię się co będzie i jak to się wszystko ułoży, ale chęć poznania tego małego człowieka jest silniejsza. Ah mam 21 lat :-) skończyłam 2 dni temu :P

ja tez mam takie obawy ale trzeba myslec pozytywnie:) przeciez to jest cos pieknego takiego małego człowieczka nosic w sobie;)

Zgdzam się :) a co do teściowych- moja czasem jeszcze tylko wetknie w coś nosa ale w porównaniu do tego co było przed ślubem... TO ANIOŁ! :) Niewątpliwie mieszkanie w osobnych domach i różnych miastach nam sprzyja :D

Jak mogę coś doradzić autorce na temat dziecka to zakup elektronicznej niani jest bardzo przydatne :)

Nawet nie iwesz jak ten miesiąc zleci :D nawet się nie zorientujesz a kruszynka będzie na świecie :)