Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej dziewuchy

Czy któraś z was przespała się z obcym po pijaku?

Polecane posty

Gość Hej dziewuchy

Przyznawać się :classic_cool:

Gość nigdy nie jestem po pijaku
i na dokładkę nie sypiam z obcymi...

Gość Hej dziewuchy
Bo mi się zdarzyło kilka razy. Ale nic z tego nie pamiętam, poza tym że byłam cała zaspermiona wokół cipy :(

Gość puszczalstwo

nigdy mi się nie zdarzyło i nie zdarzy... szanująca się, inteligentna kobieta nie dopuści do takiej sytuacji... a taka, która się tak zachowuje to dla mnie kurwa i nic więcej .

Gość kobiecie z klasa to sie nie
zdarzy

Gość malania876
mi się to zdarzyło już kilka a nawet kilkanaście razy, pamiętam każdy raz. jestem imprezowiczką w pełnym tego słowa znaczeniu i nie raz mi się zdarzało że wracałam z imprezy z jakimś kolesiem a potem wylądowaliśmy u mnie w łózku

nigdy ! i nigdy mi sie to nie zdarzy ! ja sie szanuje ! poza tym mam chlopaka ktorego kocham i nigdy go nie zdradze! nie rozumiem dziewczyn ktore to robia...

Gość karolina868
Mi też wieklokrotnie ale nie że byłam tak pijana ze nie pamietam. Byłam w pelni swiadoma tego co robie. Teraz już raczej mi sie to nie przytrafia bo mam meza i dzieci ale kiedyś to sie wyprawialo nieźle.

Gość gurka
jednonocne przygody- wiele kobiet je ma za sobą... niewiele si ę przyzna.

Gość pani ogrowa
nie.

Gość kiedys mi sie zdarzylo
ale nie bylam totalnie pijana nigdy. Lubilam sie zabawic i czasem podrywalo sie faceta na raz:P teraz jestem duzo spokojniejsza i mam stalego partnera ktorego nie zdradzam

Gość malania876
dlatego ja się przyznaję, studiuję a studenckie imprezy wiadomo... oczywiście to nie jest wytłumaczenie bo wiele dziewczyn chodzi na imprezy, piję ale nie śpi z kim popadnie, ja niestety tak robię...

Gość malania876
zdaję sobie sprawe z tego co myśla o mnie faceci tym bardziej że nie raz juz sie zdarzało ze po tym jak przespałam się z kolesiem to spotykałam go poźniej na imprezie

kurwy czy nie ale wiekszosc takich kobiet lepiej sobie zycie uklada niz te cnotki:P

Gość takie studentki
to zadne studentki, o kant dupy mozna ich studiowanie rozbic. a na prawdziwa milosc taka kobieta nie zasluguje i raczej jej to nie spotka

ja tam znalazlam swoja milosc:P a moja kumpela ktora bawila sie ostrzej ode mnie jest szczesliwa zona i matka:D wiec o kant dupy to twoja teorie trzeba rozbic

Gość olalaoleee
A-B-C nigdy nie mow nigdy :P niejedna tak mowila :D

Gość takie studentki
ja takiej kobiety bym nie szanowal. jakbym mial taka zone, to z czasem bym ja pewnie pobil za grzechy mlodosci

Gość no a jaaaaaaaaaaaaak
no pewnie, że sobie lepiej ustawia. ostatecznie nawet w telewizji reklamują już parę Krysia i jej gach:classic_cool:...także krysie znajdą sobie partnerów na odpowiednio niskim poziomie:P

takie studentki- dlatego nigdy nie bedziesz mial zony:D

nie wyjezdzaj mi tu z poziomem Krysi z reklamy:D no chyba ze jestes fanem takowych nizin. Nie kazda dziewczyna co sie bawila i spala z kims na imprezie wyglada jak twoja Krysia

Gość jeśli wszystkie kobiety to
kurwy, to albo trzeba ożenić się z kurwą, albo żyć w samotności.

Gość takie studentki
bede mial ladna i porzadna zone na swoim poziomie. puszczalskie nie sa dla mnie

Gość a co to znaczy obcy?
kiedy zrobię mu loda, to już nie jest obcy.

Gość sonia8796
ja fakt chodze na imprezy, ale nigdy w życiu tego nie zrobiłam, sa pewne granice, poza tym czułabym sie okropnie gdybym przespała się z obcym kolesiem...

Kobiety do seksu podchodzą emocjonalnie, dlatego seks z kimś obcym, nowopoznanym w większości wypadków to bujda i wymysły (wiadomo, są takie które seks traktują jak mężczyźni, ale ich jest mało).

Wszystkie kobiety sie puszczają i później zdradzają więc nie rozśmieszaj mnie że znajdziesz normalną. Za dużo teorii a za mało praktyki. Gdybyś znalazł inna kobietę to natychmiast zgłoś to naukowcom, może dzięki temu z klonują jej geny i w końcu na świcie będą kobiety godne mężczyzn. Idealnym przykładem zakłamania jest użytkowniczka ''Ona'' Mimo iż teraz sie tak zarzeka, mimo iż wczoraj mówiła chlopakowi ze go kocha. To jakbym chciał ją poderwać to jeszcze w ten sam dzień wskoczyłaby mi do łożka. Takie są niestety kobiety, każda jest prymitywna

Marzyć każdy może... Faceta z Twoim charakterem i podejściem do kobiet nie dotknęłabym nawet dwumetrowym kijem umaczanym w kupie, nawet jakbym była wolna :classic_cool: Na Twoje nieszczęście i reszty męskiej populacji ja jestem wierna jak pies i wszyscy faceci poza moim są dla mnie aseksualni w każdy sposób :classic_cool: