Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurna ze tez musiałam trafić..

ALLEGRO - jak postąpić ??

Polecane posty

Gość kurna ze tez musiałam trafić..

Wylicytowałam sukienkę dla swojej córci. Miała to być - sukienka firmy GEORGE w kolorze fioletowym. Dziś otrzymałam paczkę. Sukienka ma metkę z firmą GEGRGE ( podróba tej markowej ) i na dodatek nie jest w fiolecie tylko wygląda jak siwo- wrzosowa. Żaden to fiolet !! Czepiać się ??? Zapłaciłam za sukienkę plus przesyłkę łącznie 17 zł ? mam same pozytywne komentarze więc ona pewnie w rewanżu wystawi mi NEGATYW .... :o

Gość aaabcia
no pewnie ze daj negatywa do tego powinnac odeslac sukienke i zazadac zwrotu pieniedzy, nie dajcie sie oszukiwac ludzie! na cale szczescie ja nie korzystam z gownianego allegro tylko z ebay'a !

Gość makowa panienka z okienka
Ja bym odpuściła, może się kobieta pomyliła w zapisie, spojrzała tylko na metkę. A kolor to indywidualna sprawa postrzegania, dla jednego róż a dla innego fiolet :)

Gość aaabcia
kurde z drugiej strony to nie wiedzialam ze istnieja podróbki geora z asdy to przeciez taka tania siecióka :D ludzie to maja pomysły!

Gość aaabcia
georga* sieciówki* ;) gubie dzis literki

Gość misiakisia fisia
napisz maila do sprzedawcy jeśli nie będzie chciał przyjąc zwrotu towaru (a ma taki obowiązek) to interweniuj u allegro komentarz na samym końcu jak wszystko zawiedzie

A ja bym się skontaktowała ze sprzedawcą. Błąd w opisie i już.Bardziej bym się "czepiała"metki niż koloru gdyż czasami zalezy to od ustawionych parametrów monitora... A widać że Ciebie nie cieszy ten zakup to dlaczego masz milczeć? Żeby negatywa nie dostać??? A nawet jak dostaniesz.To co??? przecież niby w czym masz byc "winna"

Gość jjjjjjjjjjjjj
Dokładnie. Towar jest niezgodny z opisem, więc należy ci się zwrot kasy. Jak się nie zgodzi - info do Allegro. Bezskuteczne - komentarz negatywny. I nie przejmuj się, na komentarz też możesz odpowiedzieć, a ludzie z reguły negatywy czytają. A te które dostajesz jako kupujący aż takiego znaczenia nie mają :)

Gość nie kapuje dlaczego ludzie
boja sie negatywow, ja mam 150 komenatrzy, z czego 15 komentarzy to odwety-negatywy :D Po prostu jak ktos mnie oszukuje wale mu negatywa, a nie jak wiekszosc allegrowiczow nic nie wystawia, dajac tym samym przyzwolenie do dalszego oszukiwania innych ;/

"jeśli nie będzie chciał przyjąc zwrotu towaru (a ma taki obowiązek)to interweniuj u allegro"Tylko firma ma taki obowiązek, osoba prywatna nie musi przyjąć zwrotu.Kolor: zależy od indywidualnych ustawień monitora a nazewnictwo.. cóż.. jakby nie patrzeć wrzos to fiolet. Formalnie mówi się fiolet a odcień fioletu można najwyżej wrzosowym nazwać. Ja bym sobie odpuściła.A co do metki: wrzuć tu zdjęcie metki. Skąd masz pewność, że to podróbka? Takich tanich ubrań się nie podrabia, george nie jest wcale drogą marką. To coś jak cheerokee.

Gość ale skąd wiesz ,ze to podróbka
?