Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAdzik_9o

byc ta druga ...

Polecane posty

Gość byłam tą pierwszą
Nie da się skreślić ponad 20 lat bycia razem tak w jednym momencie. To są naprawde wspaniałe lata, marzeń, miłości, radości. Jak również bólu,cierpienia,obaw. Tego nie zabierze żadna kochanka, tak jak ja to pamiętam tak i on. Nie mam czasu bo jade do szpitala. Kochanki zawsze będziecie kolejnymi.

Gość milejdin
Ja Cie nie usprawiedliwie bo ludzie gdy jest miłość potrafją wybaczyc a tutejsze tego braklo

Gość byłam tą pierwszą
Nie znasz dnia ani godziny. Zbyt duży stres(rozwód co dalej) nadmierna dbałość o kondycje(siłownia, basen,tenis) Praca itd. Jeszcze rok temu badania kontrolne super. Podejrzewam ,że brał jakieś gówno na przyrost masy . No cóż kryzys wieku średniego

Gość milejdin
Zastanawia mnie tylko jedno jeśli fact ma w domu wszystko to nie szuka innej mże mu po prostu nie dawalaś

Gość milejdin
Naiwna tutej masz rację żadko się zdarza że winna jest tylko jedna strona

Cieszę się, ze chociaż raz się ze sobą zgadzamy ^^ Tylko czasami faceci nawet nie chcą mówić, że coś jest nie tak, a wg kobiet jest ok i jak tutaj rozwiązać problem...

Gość jestem facetem...i żałuje
miałem wszystko 40-tka głupi wiek ...chęć poczucia się atrakcyjnym, pożadanym, młodym. Ta adrenalina,podniecenie. Jak bosko się czułem bo skoku w bok. Tak było pół roku, nagle kubeł zimnej wody .POZEW O ROZWÓD Rok walcze o odzyskanie żony bo tylko ją kocham. Za późno za póżno

i po co Ci to było...bez sensu, ja nie wiem potem tylko przychodzi rozczarowanie, zal, wyrzuty sumienia, uswiadamiacie sobie jak kochacie swoje zony...

Gość milejdin
Naiwna faceci nie lubią rozmawiać gdy temat - to błachostka ale od takich piersiową zaczynają się poważne problemy

Gość kikkakikka
"... bo na krawędzi milosc inny ma smak i otwiera inne drzwi...."

Gość milejdin
Piersiową ----pierdul.(przepraszam) problem z telefonem

no właśnie tak czytam i nie za bardzo skumałam o co chodzi;p no to prawda, od najmniejszej drobnostki się zaczyna...przez jakieś głupstwa sa najgorsze kłótnie...

Gość milejdin
Chodzi mi o to że za często kobiety szukają pierdul i drobiazgów a faceci nie lubią tego i często od tego się zaczna

Gość milejdin
Chcialbym żeby kobiety były bardziej wrozumiale i nie szukaly problemów gdy ich nie ma

Gość elzabe
moin zdaniem są kochanki i kochanki jedne oczekują tylko seksu, inne poświęceń i związków o ile ten pierwszy typ rozumiem, to tego drugiego już nie znam mężczyzn, którzy uwielbiają swoje żony, kochają się z nimi i mają coś zawsze na boku ale są też szczury lądowe, które chcą wybzykać jak najmniejszym kosztem (za kasę oczywiście) mówi taki kobiecie swojej, że idzie na zakupy (dla niej po coś) a międzyczasie przyjmuje jakąś panią w samochodzie

Myślę, że wystarczyłoby to na spokojnie powiedzieć swojej dziewczynie i powinna raczej zrozumieć^^ Właśnie dlatego nie rozumiem niektórych kochanek..., bo przecież nie zawsze facet chce poświęcić swoją rodzinę dla niej..

Gość elzabe
Większość facetów nie poświęci związku z dzieckiem dla kochanki, tak robią tylko nieliczni. Ale kiedy w grę wchodzą uczucia (u faceta) w niespełnionym związku to i małżeństwo będzie miało coraz mniejszy sens. Moim zdaniem ważna jest postawa żony, bo też trzeba przyznać, że większość krzyczy "rozwód", ale jak przyjdzie co do czego trzeba pokornie milczeć (bo to sprawa nie tylko miłości, ale również finansów).

Gość taka ania
taa,moj maz tez poznal jedna w necie,utrzymywali kontakt itd.,zaluje troche ze nie napisalam jej mezowi,ale jezcze nic straconego-ja musze dojc do siebie, a szamacie nie odpuszcze:)

Gość elzabe
taka ania :) ty kobietę zostaw w spokoju, jej życie i jej decyzje. Nie odpuszczaj szmacie, którą jest twój osobisty mąż w tym wypadku

Gość milejdin
Aniu skoro poszedł z inną to cos mu widocznie brakowalo (zawsze szukacie winy gdzieś indziej ) bo nie wierze w to że fscet ktury jest mu dobrze szuka innej

Gość szkoda wielka......
Szkoda tylko że gdy jest mu źle i coś nie pasuje nie mówi o tym .... Faceci są wygodni,po co gadać z żoną że coś jest nie halooo jak jest tyle chętnych panienek które chętnie wysłuchają ,pocieszą...