Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Satin@

Zobaczylam | | kreseczki

Polecane posty

Gość Satin@

Godzine temu moje domysly sie potwierdzily... Jednak bede mamusia ! I chociaz lekarz wczoraj na USG nic nie widzial ja i tak czulam ze to dzidzius :)

Gratulacje! Ja też dziś zobaczyłam dwie kreseczki, przewidywany termin porodu 24.01.2011, a u Ciebie?

ewelina_1986 --> ja tak na 26.01 :) (liczac od dnia ostatniej @) dzis sie dowiedzialas?

Gość LenciaLen
ja też zobaczyłam 2 kreseczki wczoraj rano !! : ) no ..tylko że jeszcze się uczę , ide do 2 LO . ale to co : * BĘDE MAMUSIĄ < 3

ojj nie doczytalam ze dzis tez zobaczylas :) za duzo wrazen jak na taka godzine :)

LenciaLen --> nie martw sie :) jakos to bedzie :) ja skonczylam technikum teraz :) ale stracha mam WIELKIEGO !!! A powiedz mi ile facet ma lat?

Gość LenciaLen
no facet ma 17 ..jest w porządku ,fajnie nam razem ,ale muszę z nim poważnie porozmawia , bo kiedyś się go spytałam co by zrobił gdyby miał mieć dziecko to odpowiedział "takie coś wgl . w gre nie wchodzi " więc .. : ( . ale i co jak mojego maluszka nie zostawie . : ) dzisiaj dokładnie 2 tyg od stosunku mija : ) . : * a tescik zrobiłam wczoraj czyli 13 dni po i druga krecha jak nic : D

LenciaLen --> no my mamy po 20 prawie... ale i tak mlodzi jestemy, troche zycie sie przewrocilo do gory nogami... Najgorzej jest powiedziec rodzicom :)

Gość kap ka płyną łzy
tak to już jest jak się dzieci za seks biorą :O

Gość LenciaLen
ooo no ,ale U Ciebie to i tak będzie lepiej : ) jesteś pełnoletnia i skończyłaś szkole , a ja ? zamierzam powiedziec mamie gdzieś tak na początku 2 msc.musze to sobie sama najpierw przemyśleć i wiesz ..

Gość LenciaLen
kap kap płyna łzy- a Ty ile miałaś lat jak dziewictwo straciłaś > ; ) każdemu sie może zdarzyć ;]

LenciaLen --> no facet i moja mama juz wiedza... myslalam ze bedzie gorzej :) ale jakos to poszlo. No jak bym byla na Twoim miejscu to bym byla zrozpaczona, ale wiesz co nie odkladaj tego. I tak powiedziec musisz a im szybciej tym lepiej. Jak by mial byc slub to nie jak bedziesz w 8 mc tylko wczesniej a wszytsko zalatwic trzeba. kap ka płyną łzy - jeszcze jest dziewica :)

Gość LenciaLen
On mnie zostawi jest nieodpowiedzialny taki epotocznie ruchadło z niego ; o . hehe ,dobra ja lece ,bo mnie na sen wzięło : * . ej słuchajce jak sie oblicza termin porodu ?

Gość Satinq gratuluje :)
Zapomniałam jaki poprzednio miałam nick, pisałam z tobą na jakimś forum o ciąży itp. "każdemu się może zdarzyć" hmm tego bym nie powiedziała! Osobiście zrobiłam to z chłopakiem jak miałam 19lat, a nie np. 16/17!! ale każdy dojrzewa psychicznie inaczej nieprawdaż? Teraz mam 23 i jestem w ciąży, ale u mnie już cała rodzina wie (przez to, że babcia oszalała z radości, matka też wszystkim rozgaduje na lewo i prawo) a ja wizyte na gina mam dopiero 21 czerwca ;/ wtedy to to będzie chyba 8/9 tydz. masakra jakaś z tą służbą zdrowia, a prywatnie za samą wizytę biorą 100zł + usg to mam wydać 200zł ? ehhh no szału to to nie ma.. poza tym nie mieszkam już z rodziną, tylko sama z moim chłopakiem i nie ma 17lat, ale 27, 17latkowie jakie mają perspektywyw? co wy myślicie , że dziecko to zabawka?

Gość moje gratulacje../
ja bylam w ciazy na poczatku roku, niestety nie udalo sie... Od dzisiaj z mezem znowu zaczelismy starania, mam wielka nadzieje ze tym razem sie uda...

Gość kap ka płyną łzy
LenciaLen kap kap płyna łzy- a Ty ile miałaś lat jak dziewictwo straciłaś > ; ) każdemu sie może zdarzyć ;] 1. jestem facetem 2. na pewno nie 15 :D

Gość kap ka płyną łzy
kap ka płyną łzy - jeszcze jest dziewica dlaczego tak sądzisz? :) kiedy ja zacząłem uprawiać seks Ty jeszcze wołałaś na kupkę papu :D

Moje gratulacje :) U mnie gin na usg zobaczył malucha dopiero w 5tc a wcześniej widział tylko pogrubioną śluzówkę macicy.

dzieci zawsze sie popisuja swoja dojrzaloscia seksualna i mysla ze wszyscy w tych czasach sie dymaja na lewo i prawo z wiekiem +12 :D

Gość kap kap płyną łzy
Satinq gratuluje :) dzieci zawsze sie popisuja swoja dojrzaloscia seksualna i mysla ze wszyscy w tych czasach sie dymaja na lewo i prawo z wiekiem +12 to do mnie było?

a masz ok. 17lat i jestes w ciazy? :D

Pani.Kara --> u mnie nie widzial a dzis jest poczatek 5 tyg

nie mam 17 lat... nie mylcie mnie z ta druga !!!

Gość kap kap płyną łzy
Satinq gratuluje :) a masz ok. 17lat i jestes w ciazy? pozwolę Ci zgadnąć, może wpadniesz na właściwe rozwiązanie ;) a ta cała autorka ma 20 lat :)

pisalas ze twoj chlopak ma 20 i ty tez (umiem czytac moja droga) :) wiec o to to sie nie martw a jak chlopak zareagowal?

U mnie konkretnie 5tc + 4 dni. Mówił, że przy długich cyklach (mój ok 32 dni) zarodek widać później niż np w 28dniowych.

Gdyby ktos tutaj czytal ze zrozumieniem to by wiadome bylo po mojej wypowiedzi do kogo pije.. no ale coz :) chyba nowa matura szkodzi umyslom :D

Gość kap kap płyną łzy
satinQ nie mam 17 lat... nie mylcie mnie z ta druga !!! nie rzucaj się tak dziecinko, bo dziecku zaszkodzisz :classic_cool:

Pani Kara - ja mam 30dniowe, wiec bede po srodku :D

A wiesz ze kiedys przypadkiem trafilam na wasze zdjecia? Twoje i Twojego chlopaka na forum :) ale przyznaje ze on powaznie wyglada tak jak jakas laska napisala np. na 25 , pewnie dlatego ze jest dosyc postawny