Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednamlodamamad

lepiej miec dziecko jak jest sie mlodym

Polecane posty

Gość a ja sobie mysle tak
takajednamlodamamad- mnie kochana nie musisz niczego udowadniac:D....ciesze sie ze ktos poprawil mi humorek bo wstalam lewa noga dzisiaj..i jeszcze ta pogoda;)Pisz dalej kochana pisz...chetnie poczytam;)POŚMIEJE SIĘ....a co tam...smiech to zdrowie;)

Gość takajednamlodamamad
a ja sobie mysle tak gdzie ja napisalam ze w egipcie i ze w njatanszym hotelu -lubisz sobie dodawać;) ale sobie dodawaj jak bedzie ci tak lzej ,kochana jakbys wiedziala ile zarabiamy to bys przekrecila;)

takajednamlodamamad----I OKAZALO SIE ZE SIE OBUDZILAS...SZOK:D

Gość gość11111111
nie przejmuj się zazdrością innych, ważne że się kochacie, a że przy okazji macie pieniądze to przecież nic złego

no to wcale sie nie dorobil...ty chgyba mylisz pojecia kobieto. To ze dostal od rodziny to calkiem inna bajka. Zazdroscic i chwalic mozna ludzi ktorzy faktycznie uczyli sie latami i pomalu dorabiali na swoje zaczynajac od zera, i tu jest co podziwiac. Ale nie tak jak w twoim przypadku...idz lepiej do tej swojej kosmetyczki bo robisz sie zalosna

takajednamlodamamad-ale mnie kochana dziewczynko to w ogole nie interesuje:)Co lepsze sadze ze zarabiasz bardzo niewiele...a moze dostalas kilka stowek podwyzki;)i SZALEJESZ :D hahahaha:)Nic sobie nie dopowiadam ....znam takie dziewczynki jak TY ktore chcialaby ale nie moga bo za malo oleju w głowce...no coz...sa ludzie i ludziska:)

Gość takajednamlodamamad
gość11111111 dzieki chociaz ktos normalny:) zycze wszystkim zeby mieli tak dobrze jak ja nawet finansowo -bo ja nie zazdroszcze sa bogatsi jak wszedzie ale nie zazdroszcze jak ktos sie dorobil /dostal jego sprawa i niech ma jak najlepiej .Tylko ludzie ktorzy nic nie maja zycza wszystkim najgorzej

Gość a wiecie co ja wam
napisze tak ja za to jestem młodą mamą nawet bardzo bo urodziłam mając 17lat córkę i nie chwalę się tym bo niema czym może nie zrujnowała mi całkowicie życia ale jednak to nie taka kolejność. Teraz mam 22 lat jestem w drugiej ciąży rok po ślubie i teraz jestem szczęśliwa a nie to że mam wielki dom dużo kasy i takie tam nawet jak się niema dużo pieniędzy można być dobrze ubranym(może nie firmowo ale jednak) i zadbanym to nie szata zdobi człowieka tylko to co mamy w sobie. Co z tego że będę miała wszystko co autorka a będę pustą bezuczuciową żmiją która nie wiadomo co ma ja mam mało a i tak podzielę się z bardziej potrzebującymi bo wiem co to jet ciężkie życie bo do wszystkiego musiałam dojść sama i tyle. Pozdrawiam

Gość takajednamlodamamad
a ja sobie mysle tak powinnas pisać bajki bylabys w tym dobra ale ty nie mozesz dopuscic do siebie mysli ze ktos ma lepie,wiecej kasy?;) kochana zejdz na ziemie ze ty zarabiasz jakies marne 3-5tysiecy nie znaczy ze wszyscy tak maja

I prosze Was kochani kto to I CZEGO zazdrosci?!!! Bez przesady:)Mnie osobiscie zal tej dziewczyny bo nie wiem co ma na celu siedzenie na kafe i rozpiywanie o tym ze maz dostal jakies firemki , ja stac na wszystko a jej kolezanki ktore nie CHAIALY zostac mamami w wieku 20 lat sa glupie bo teraz nie maja nawet na wczasy:D.....kobieto a nie przyszlo Ci do glowy ze nie wszyscy musza dokonywac takich wyborow jak Ty i mzoe ktos mysli o tobie tak jak Ty o nich...ze stracilas zycie..ze jestes niesdzczesliwa i wynagradzasz sobie wszystko to co stracone kasa...nie wiem nie rozumiem Cie..ale jedno jest pewne posmiac sie mozna;D

Gość alaalallalalalaallalalalalalal
głupie to jest takie afiszowanie sie z tym ze finansowo dobrze sie stoi... ja sama mam swietne warunki, na wszystko nas stac do tego po smierci moich rodzicow zostanie nam dom z magazynem o lacznej powierzchni 500m2 i mieszkanie w duzym miescie - 50 -metrówka, 3 pokoje, (mama z tata mieszkaja osobno- nie maja partnerów i nigdy nie beda mieli, nie maja nawet rozwodów, rodzenstwa mam dwojke...) myslisz autorko ze chodze dumna jak paw z głowa wysoko zadarta do góry? bo moja corka ma super zabawki, ubrania i swoj pokój, na co wiadomo nie kazdego w pl stac? nigdy? takim zachowaniem i wywyzszanie sie odstraszasz od siebie ludzi i potencjalnych przyjaciól...

Gość takajednamlodamamad
one musza sie jakos pocieszac bo polowa znich nie ma nawet faceow a jak maja to jak dziwki na jedna noc;) to jest dopiero osiagniecie. Osiegniecie to jest byc z jednym czlowiekiem przez cale zycie i kochac go bezwzgledu na wszystko .

takajednamlodamamad-- A SKAD tY KOCHANA WIESZ ILE JA ZARABIAM?:)Hm....oswiec mnie jestes tez wrozka?Naprawde kompromitujesz sie i tego nie dostrzegasz...uwierz ze w Polsce jest wielu bogatych ludzi ale roznia sie bardzo od Ciebie a wiesz czym?Tum ze nie obnosza sie , nie chwala bo co to za powod do przechwalek?Robia tak ludzie ktorzy wywodza sie z naprawde biednych srodowisk...zlapia troche grosza i nie wiedza co z tym zrobic..Ty chyba jestes jedna z nich...polecam czas poswiecony na kafe przeznaczyc na lektore, jakies kursy cos co sprawi ze staniesz sie madrzejrza i bardziej zyciowa bo jak narazie mam wrazenie ze "dyskutuje" z dzieckiem z gimnazjum..chociaz nie..raczej z podstawowki;)

Gość gość11111111
wiesz, ja Cie rozumiem, bo nie mam tak płytkiego umysłu jak reszta. tępaki myślą, że tam gdzie są pieniądze nie może być miłości, to że oni mają chu**** życie nie znaczy że inni też powinni... oj myślenie Polaków jest naprawdę zaściankowe

Gość wiosennapani:)
autorko prędzej czy później kopa od życia dostaniesz....ja tez byłam szczęściarą az tu nagle bęc..:( więc pofolguj z ta radością..pa

Czy Wy ludzie uwazacie naprawde ze to jest miejsce gdzie powinno sie pisac kto co ma , kto co odziedziczyl i jakie zabawki9 ma dziecko?I jeszcze te wywody ze nie maja panie facetow i sa dziwkami na jedna noc...MAM NIEODPARTE WRAZENIE ZE takajednamlodamamad non stop pisze O SOBIE- i stad te dziwne wywody:)

Gość gość11111111
właśnie ludzie powinni się chwalić bogactwem, żeby biedaki dążyli do lepszego życia a nie się poddawali i czekali na cuda. przecież bogaty też był kiedyś biedy i musiał sam na to zarobić

Gość wiosennapani:)
a tak w ogóle to trzymaj sie tematu "lepiej miec dziecko kiedy jest sie modym" może cos o tym dziecku jakie to wspaniałe jest:P

gość11111111 -- nie prawda....czym sie chwalic?Uwazasz ze powinnam jezdzic po miescie z wydrukiem z kont i pokazywac ludziom ile zarabiam ile mam i na co mnie stac?Wiekszej glupoty nie slyszalam...Kazdy jest kowalem swojego losu i jesli ktos chce byc BIEDAKIEM jak to ujelas to juz jego wybor i Tobie nic do tego...zajmij sie soba i swoim zyciem..bo zakrawa to na jakeis natrectwa...

Gość takajednamlodamamad
gosc przeciez tam gdzie sa pieniadze to na pewno nie ma milosci ,ale jest zdrada ..nie ma czasu dla siebie ,pewnie sa nieszczesliwi tak sobie tlumacza te bidaki zeby sie pocieszac ze oni bez kasy moga byc "pozronie" szczesliwi...poprostu przyjeli taki tok myslenia zeby sie bardziej nie dolowac! ;););)

Gość agta1234
nie ciesz sie glupia bo nie jedna sie tak cieszyla na zerowaniu na kims a pozniej zostala z reka w nocniku. gdybys do tego mieszkania , samochodow i innych rzeczy doszla wylacznie wlasnymi rekami to bys miala sie czym chwalic a tak.... piszac to stajesz sie posmiewiskiem.

Gość gość11111111
kochana nikt nie chce być biedakiem, a kto tak mówi to się tylko usprawiedliwia.

Zreszta musze stwierdzc ze nie ma tu z kim dyskutowac:)Temat zalozyla matka ktora miala pisac o dziecku i jak to wspaniale jest byc mloda mama a po kilku wresach zaczela obrazac kolezanki i "chwalic" sie ze ma kilka groszy ....zalosne ale trzeba sie z tym pogodzic....ZAJMIJ SIE LEPIEJ EDUKACJA i dzieckiem bo strach pomyslec co edzie za kilka lat. Ja kulturalnie sie zegnam bo to nie moj poziom dyskusji i nie ta bajka..troche sie posmialam i ok.Autorce zycze powodzenia :):D

Gość takajednamlodamamad
no i oczywiscie czarny scenariusz na pewno ja zostawi bo jak bogaty to moze miec kazda i bzykac ile sie da hahah to jest dopiero zalosne..:)

zdefiniuj okreslenie biedak. Bardzo mnie ciekawi kto to Twoim zdaniem jest:)

Gość takajednamlodamamad
taki ktos jak ty ;);) najprosciej rzecz umując:P:P:P

takajednamlodamamad- a teraz kochana napisz dlaczego uwazasz ze jestem biedakiem jak to okreslilas?Tylko prosze o powazne konkrety i dowody...

Gość takajednamlodamamad
szkoda mi czasu na ciebie biedna istotko ,tylko biedni ludzie zazdroszcza bogatszym :)

Gość biedak czyli ktos
kto sam na siebie zarabia, nie lata z cipa na wierzchu, nie robi sobie bachora i nie zyje za cudze? :D niech mnie pan bog broni przed byciem taka bogaczka jak ty :D

Gość takajednamlodamamad
Dobra juz przestaje.Tak naprawde to mam 23 lata i jestem samotna matka!!!!Zyje z rodzinnego i chlop ktory mi zrobil dziecko to obszczymurk pijak i taki najgorszy!!!