Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednamlodamamad

lepiej miec dziecko jak jest sie mlodym

Polecane posty

Gość gość11111111
zajrzyj do słownika to zrozumiesz, a jak nie znajdziesz w zwykłym, to zajrzyj do słownika kolokwializmów

Gość takajednamlodamamad
biedak czyli ktos -taki jak ty ktory zarobi tyle co ja mam na miesiac w 5 lat;)...;) żal..

Gość a ja sobie mysle tak
Kochana biedna istotka jestes Ty i teraz powaznie zal mi Ciebie...bo jestes uboga ....emocjonalnie i umyslowo.:(((

Gość OŚMIESZASZ SIĘ DZIEWCZYNO

Gość takajednamlodamamad
Specjalnie tak pisalam bo nie mam nic z zycia tylko dziecko i dom i bieda.Moje kolezanki sa na studiach a ja nie mam nawet matury!Jak tu zyc!!!

Gość takajednamlodamamad
ktos ise podszywa gosc zobacz jak ludzi boili czyjas kasa ze oni musza odkladac i ledow starcza od ostatniego ,jaka nienawisc ,zlosc ze im w zyciu sie nie powiodlo ...a ja uwielbiam wkurwiac takie osoby wszedzie na zakupach a jak zajade nowym merolem to by najchetniej podpalili albo porysowali az kipi w nich ten jad...

Gość takajednamlodamamad
Mój mąż chce otworzyć agencję towarzyską a ja mam być główna atrakcją :) cycki do podłogi a w cipce mojej nogi mozna moczyć :) Biedaki :p

Gość takajednamlodamamad
POMOZCIE MI!!!!!!!!!!!!!!!nie mam na nic , nie mam na podpaski , nie mam na chleb!!!

Gość takajednamlodamamadhaha
niestety ale trzeba przyjac wkoncu do waidomosci ze wieksoc z was nigdy nie bedzie miala tego co ja i zawsze bedzie klepac biede:P to was boli najbardziej dzieciny no coz nie kazdy moze urodzic sie w czepku:P

ALE MASZ FANTAZJĘ :)

Gość a ja sobie mysle tak
Straszne rzeczy!!Uciekam stad bo to zatoka plebus...bleh...Autorko powodzenia jesli ci tak ciezko zrezygnuj z neta bedziesz miala na potrzebne rzeczy..straszne:( Pozdrawiam

gosc trzeba spadac z tego slumskiego forum gdzie siedza same biedule i zapierdalaja od 8-16 gdzie dzieci bawia ich tesciowe /babcie to jest dopiero odpowiedzialnosc zrobic dzieciaka i podrzucac babcim na wychowanie..wstydzilibyscie sie ..i pracuja za manrne grosze wpsolczuje gdzie ja moge wydawac ile chce i na co nie robiac doslownie nic:)

Gość autorka to jakas dziwna kobiet
A sama pisalas ze oddajesz bachorka do babci jak lecisz do egiptu do motelu :):D.....sama sobie przeczysz kolezanko z rozdwojeniemjazni...szok

co innego raz w oku a co innego non stop jak wy to robiecie odpowiedzialne stare mamuski hahahah ;) bo was nie stac zeby nie pracowac ...najpierw trzeba sie dorobic a potem robic dzieci:P stare grube blerwy:)

Napisałaś ,że Ciebie imprezy całonocne bawiły w wieku 16 lat ;) ja mam pytanie gdzie do cholery byli twoi rodzice ,że puszczali dziecko 16 letnie na całonocne imprezy? i później się dziwić ,że w tak młodym wieku masz dziecko. Może masz racje udało wam się a właściwie mężowi dostał firmę ale powiedz mi droga autorko jak byś mówiła gdyby mąż zarabiał nadal te 1500 zł ?? dalej byś krytykowała koleżanki bo ty masz ciucha?? w czym jesteś lepsza od nich? one pewnie studiują i decydują się na dzieci kiedy mają odpowiedni wiek i odpowiednie finanse i już po ślubie a ty wpadłaś za młodu i miałaś głupie szczęście w życiu a wiesz jak to się mówi raz na wozie a raz pod .

Niestety i takie PUSTAKI chodzą po tym świecie

niestety albo stesy wszystkie co tu siedza mogap omarzyc o takiej kasie ja moge dziecku zapewnic swietlana przyszlosc a w wy z waszych marnych groszy co?;) zalosne....:)

Gość patinati
panią u siebie???????ha ha aha a jak mąż Ci wyrzyga ze na biznes kase ci dał????? a ja mam swoją działalnosć bez dawania dupy ha ha wielkie mi cos działalnosc otworzyc nie sztuka sztuka ją utrzymac , z takim rozumkiem jaki masz to niewroże ci nic dobrego.

Gość Ewelelele
Wydaje mi się, że autorka wątku sama sobie zadaje pytania i sama na nie odpowiada. Czyli kobiety, które mają więcej lat od Ciebie a nie zdecydowały się na dziecko uważasz za gorsze? Chyba sama się pocieszasz i wmawiasz sobie, że fajnie, że owe pieluchy masz już za sobą. A nie pomyślałaś, ile Cię rzeczy ominęło? Nie chcę negować Twojego życia, Twoich decyzji, ale na pewno pomyślałaś sobie kiedyś, że gdyby nie ten jeden krok, Twoje życie wyglądałoby inaczej. Macierzyństwo jest osobistą sprawą każdej kobiety i same decydujemy kiedy to ma nastąpić. Pozdrawiam:)

zal mi was biedulki z wasza marna pensja phi gardze takimi:)

nawet nie chce mi się już czytać tych głupot które wypisujesz. A piszesz je zapewne dlatego, bo jesteś sfrustrowaną kurą domową już w wieku 23 lat. Prubujesz wmówić sobie że jesteś szczęśliwa i że wszyscy ci zazdroszczą. :)

Gość filigranowa część mojego ciała
Ale wy ludzie zjebani jesteście. Po co wdawać się w dysputy z jakimś niedouczonym trollem? :/

uciekam:) bo szkoda mi czasu ...żal mi was ze nie macie tak kolorowo jak ja i ze macie zapewne 1/20 albo 1/30 moich zarobkow;) ja moge korzystac w pelni:P a wy musicie cale zycie wegetowac polecam zrobic jeszcze 2-3 dzieciakow;) i pchac w ta biede z nedza z waszymi rozumami nic nie waidomo:) zegnam was bidulki ;)

Autorko opowiedzieć ci pewną historie i uświadomić ,że nie jesteś taka zaradna jak ci się wydaje?? ja mając 3 lata straciłam ojca i wychowywała mnie i 2 braci sama mama . Była daleko od swojej rodziny gdyż po ślubie z tatą wyjechała do jego miasta . Rodzina ojca nie za bardzo przejęła się jej losem a ona miała jako młoda mama na wyżywieniu troje dzieci. Założyła swój biznes zadłużyła się było ciężko gdy miałam 16 lat mama miała już 3 własne bary i świetnie zarabiała do wszystkiego doszła własnymi rękami pracuje od 7 rano do 20 ona zasługuje na bicie brawa za swoją harówkę a ty droga autorko jak już powiedziałam masz głupie szczęście.

Gość przyznaj że twoje życie to
porażka

Gość ziele angielskie
Ma dziewczyna szczescie i juz. Tylko pozazdroscic! Tak trzymaj i buziaki dla malucha!;)

ziele angielskie dziekuje i rowniez zycze :* duzo szczescia pozdrawiam!

Gość gość11111111
ludzie bądźcie na poziomie, bo nie chce mi sie z wami uzerac, pozdrowienia dla autorki watku

Gość Ewelelele
A skąd Ty wiesz jakie my pensje mamy? Z drugiej strony żałosne jest to, ze oceniasz innych po stanie ich portfela. Twoje wypowiedzi świadczą o tym, ze nie dorosłaś do macierzyństwa. Po co wchodzisz na to forum? Sprawia Ci przyjemność obrażanie innych? rozumiem, że dowartościowujesz się w ten sposób... Jaki przykład dajesz swojemu dziecku żałosna kobieto??????? Z drugiej strony pogadaj sobie, niech Ci ulży, w realu pewnie nie miałabyś odwagi spojrzeć mi w twarz-zakompleksiona, nieszczęśliwa babo.