Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

socjo loszka

Reklamacja Kappahl

Polecane posty

Witajcie, mam pytanie. Jak myślicie czy Kappahl uwzględni mi reklamację na spodnie. Chcę je reklamowac ponieważ rozmiar 38 który kupiłam był tym rozmiarem przez może? 2 godziny od momentu pierwszego założenia. . Poprostu w trakcie noszenia tak sie rozchodzą, że spadają mi z tyłka. Jak je wypiorę - temat się powtarza... Przez chwilę są dopasowane a potem znów jak wór.. No i chcę reklamowac materiał.. Co Wy na to???

Gość e-cinka
reklamuj jak najbardziej ,o ile masz pargon i nie wiem ile czasu minelo od zakupu.....dobrze to opisz w rekalmacji i walcz o swoje!

spodnie kupiłam 5 maja 2010. Leżały do 17 maja. Także miałam je na sobie nie wiele razy. Paragon mam. TYlko nie wiem co mam określic jako przedmiot reklamacji - materiał? czy moze to, że spodnie nie trzymają formy... NIe wiem. No, bo przeciez nie będę rozmiaru reklamowała.... kurna..

Gość e-cinka
czyli masz je krotkono opisz ze nie trzymaja rozmiaru bo sie nadmiernie rozciagaja,ze material musi byc wadliwy skoro sie az tak rozciaga...no nie wiem czy sei uda ale warto probowac ,moze zmierz je takie po praniu i pozniej po tym jak sie rozciagna ,jesli bedzie duza znaczaca roznica w tych pomiarach to chyab bedzie jasne...probuj bo bublom stanowczo trzeba mowic NIE!!!!

Gość e-cinka
polecam sie! :D powodzenia!

Uznali reklamację w Kappahl. Mogę za wartośc reklamowanych spodni wybrac sobie inny produkt z ich oferty. A więc jestem zadowolona :)

Gość iwona13
ostatnio kupiłam sweter w kappahl, niestety po kilku godzinach noszenia uznałam, że wyglądam w nim fatalnie w dodadku jest dwukolorowy i nici z jednego wsnuwają się i wygląda jakbym nosiła ze sobą jakiegoś kota :/ teraz nie wiem czy oddanie go, podchodzi pod wymianę czy reklamacje ponieważ mekę oderwałałm, mam paragon i wszystko, ale no niestety lekko jest noszony...