Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyneczka

po ilu miesiacach....

Polecane posty

Ja mialam testy owulacyjne i o dziwo moj maz tez mial owulacje. wnioski same sie nasuwaja :)

Gość postaram się byc kulturalna
To zdaj sie na natrę i bierz przykład z królików:)

Gość thaisse80
Ja zaszlam bez testow owulacyjnych mimo nieregulrnych okresow. ale zajelo mi to bardzo dlugo-4 lata.

Gość 222222
jak bym się miała tak bawić to nigdy bym nie zaszła... przestałam się przejmować terminami, owulacjami, i tym wszystkim po 1 "nieowocnym" cyklu i po prostu traktowałam to jako darmową antykoncepcję :) i zaszłam w drugim cyklu, kompletnie ignorując terminy, owulacje itd. po prostu kochaliśmy się kiedy chcieliśmy, na zasadzie jak będzie to będzie a jak nie to nic się nie stanie :)

Gość thaisse80
dziewczyneczka- to ze mi tyle zajelo nie znaczy, ze u ciebie tez tak bedzie. ja przyznam, ze tylko jeden rok staralismy sie z mezem intensywnie, w inne miesiace mniej. zaszlam jak przestalam myslec o ciazy-naprawde. mialam wtedy nowa prace i o niej mysllam a tu bum i ciaza:)) Co do nieregularnosci okresow bylam u dwoch ginow i jeden powiedzial ze taka moja uroda a drugi przepisal wit B6 ktora ponoc reguluje cykle i wlasnie po niej cykle staly sie regularniejsze no i niecaly rok po braniu zaszlam w ciaze.

Gość tyunbtrw53
najlepiej wrzucić na luz, kompletnie wrzucić na luz. my polecieliśmy na całość z hasłem na ustach - co ma być to będzie, nie będziemy z kalendarzami do łózka chodzić. Zaszliśmy w pierwszym cyklu.. bo organizm płata figle gdy człowiekowi zależy, zgodnie z zasadą " im bardziej puchatek tam zaglądał tym bardziej prosiaczka tam nie było"

tez jestem zdania, że jak sie człowiek nie stara to mu sie udaje:) dlatego byłam ciekawa doswiadczeń pań, ktore uzywały ich jako pomoc przy poczeciu

Gość tyunbtrw53
ja kupiłam te testy owu tak dla zabawy, całe 2 paczki nawet, wg kalendarzyka powinno być owu, a nie było, przy ostatnim teście z ostatniej paczki był chyba jakiś wzrost LH (linia była ale nie tak silna jak kontrolna - a to ponoć wynik ujemny), zero objawów owu, stwierdziłam że szkoda kasy na kolejne opakowanie, poszliśmy do łóżka, nieraz, spontanicznie, po stosunku polecam nogi i pupa do góry - naturze można pomóc ;)