Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa80

Wakacje- jak spędzają je wasze dzieciaki?

Polecane posty

Gość kasiaa80

Witajcie! Wakacje zbliżają się wielkimi krokami... warto więc pomyśleć o jakiś ciekawych formach spędzania wakacji przez dzieci, a raczej maluchy (2-6 lat)... jak im zorganizować wolny czas, jakie aktywności / miejsca wybrać tak aby połączy przyjemne ( zabawa, odpoczynek) z pożytecznym ( edukacja, rozwój), a przede wszystkim mieć 100% pewności jeżeli chodzi o wybór miejsca..mieszkam w Warszawie, i zastanawiam się gdzie posłać mojego czteroletniego malucha Czy macie jakieś ciekawe i sprawdzone propozycje miejsc itp..

Gość olkaaa88
moja córa miesiąc spędza u dziadków na wsi, a na miesiąc właśnie zaczynam jej czegoś szukac.. przyłączam sie zatem do prośuy - jakies pomysły mieszkamy w wawie, na Tarchominie

Mój najmłodszy na zorganizowane wakacje jest za mały, ma 3 lata. Ale pozostała trójka idzie na 2 tygodnie na półkolonie, co roku chodzą i są zachwyceni, ja też ;P 120 zł/osobę w tym śniadanie + obiad+podwieczorek Wyjazdy na wycieczki (park wodny, w góry, wyjścia na basen odkryty, zwiedzanie regionalnych atrakcji) Dzieci mają zajęcie od 9-15 a ja spokojną głowę.. Potem mamy z mężem urlop, więc gdzieś pojedziemy (mam facetów wędkarzy, więc pewnie będą to wakacje w łódce ;P) A później, jeszcze nie wiem, bo co roku przeprowadzamy się na działkę, gdzie podczas naszej pracy dziećmi zajmują się dziadek, 2 babcie i ciotki.. a w tym roku od tygodnia mamy wodę w domku powyżej parapetu i nie zapowiada się poprawa :( Poza naszym urlopem w każdą niedzielę, przez całe lato wyjeżdżamy na jakieś wycieczki jednodniowe (takie do 200 km)