Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajacy prawdę

kobiety służą tylko do seksu. nie warto ich kochać

Polecane posty

Gość księżniczka przedwiośnia
popieram! i my posłużmy sie stereotypami.

Gość Taka j e d n a
A skąd wiecie, że te 3 dziewczyny są blacharami? Nie osądzajcie, aby później nie być osądzanym!

Gość a do ruchania są tu na kafe
bo dwie to z wyglądu typowe suczki-diab i casa a ta trzecia wszem i wobec opowiada o swoich przygodach seksualnych....

ide do wyra:P a Ty pomereńczowy podążaj moim tropem :P złość Tobie minie Bejbe :P:P:P:P

Gość precz z desperatkami
Baby jesteście poooooste. I naiwne.

Gość jem glizdy
nie od dziś wiadomo że kobiety to organizmy proste majace mentalność jednokomórkowców... popieram że nie warto kochać kobiet bo wykorzystają to przeciwko tobie...

Gość Hmm..:)
Kobiety sa poprostu przebiegłe, mądrzejsze od samców, którzy nawet nie znają wzoru chemicznego wody, piekniejsze, bardziej przebojowe a faceci poprostu kobietą tego zazdroszczą, i z bezsilności wypisują herezje!!!

H2O :classic_cool: EEEE tam pierdolicie Hipolicie. jest jeszcze pare fajnych babek na świecie dla których warto zgłupieć. Nawet na kafe zdarzają się perełki :) Diabolcia

Gość novack
"Kobiety sa poprostu przebiegłe, mądrzejsze od samców, którzy nawet nie znają wzoru chemicznego wody, piekniejsze, bardziej przebojowe a faceci poprostu kobietą tego zazdroszczą, i z bezsilności wypisują herezje!!!" hahaha weź bo zaraz jebne ze śmiechu... zgadzam sie tylko z tym że są przebiegłe... nie znają wzoru chemicznego wody hahaha... takie są mądre co niektóre że nawet nie potrafią dolać płynu do spryskiwaczy w aucie...

Gość Hmm..:)
Oczywiście, ze potrafią ale muszą dać czasmi szanse wykazać się mężczyzną w tak prymitywnych sprawach jak dolewanie płynu do spryskiwaczy!! BO albo w tym, albo w niczym!

Gość gizzzmo
''wykazać się mężczyznĄ'' - bez komentarza tępa strzało... :-o

Gość jusi/1978
Szkoda, że ktoś musiał skrzywdzic autora tego topiku i teraz chłopaczyna ma takie zdanie. Jednak ja przez lata swoich osobistych doświadczeń i przejsć coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że facet słuzy tylko do dawania pieniędzy i nie warto go kochać. Faceci zdradzają, wszędziez ich strony panuje obłuda. Dlatego coraz częściej watpie że uda mi sie stworzyć jakąkolwiek relację z facetem. Niestety jescze wierzę, auto topiku już widocznie nie wierzy. Nie dziwie Ci się :/

Gość ożesz kur...
do czego? debilu, o ile wiem to wy częściej nas wykorzystujecie emocjonalnie i fizycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ktoś45748957
a może tak warto zacząć kochać samego siebie, indywidualne niedorajdy? wasze społeczne niedorajdztwo wywodzi się tylko i wyłącznie z waszej nieumiejętności kochania samych siebie, pokemony.

Gość Hack
I tak kobiety służą tylko seksu. Prostytutki jedne. Żadnego z nich pożytku. Po co Bóg tworzył to coś(dziwaczny sposób rozmnażania), skoro mógł zrobić cokolwiek innego, działającego, bez płci żeńskiej. Kobiety to darmozjady. Korzystają tylko z ułomności faceta, jaką jest potrzeba seksu. P**ć je i tyle.

Gość Mike_EmCe
Popieram Cię kolego! Baby to ch*je, jak to mój kolega kiedyś powiedział. Nawet większe niż my sami, co jest swego rodzaju paradoksem. 90-95% kobiet nie potrafi kochać ludzi, ale pieniądze jak najbardziej. Moja rada, olewać pokemony i czekać na tą jedyną prawdziwą księżniczkę. Reszta to rozwydrzone bachory. Szczerze od kilku lat uważam, że to one są złe i wiele osób mi przyznało rację. Mam respekt dla kobiet, które zgadzają się ze mną. Te które od razu zaczynają szczekać i pluć, same udowadniają, że mam rację. Naprawdę szkoda, że tak jest bo bardzo chciałbym założyć rodzinę, a wszystkie fajne i kochane zawsze są zajęte! :(

Gość gość
xxx

Gość gość
Autor- narcyz i manipulant, nawet podpisuje się Nickiem sugerującym znawstwo . Albo świeżo zraniony, wylewający swoje żale publicznie. W obu przypadkach bez klasy.

Gość Gość

Faceci to błąd genetyczny

Gość gość

Czytając fora dochodzę do jednego wniosku, małżenstwa powinno się zawierać z intercyzą na max 20 lat w formie kontraktu , ilość zdrad własnie o tym swiadczy może wtenczas ludzie zaczeliby się starać by kontrakt małżenski byłby przedłużany o kolejne lata no chyba że małżonkowie sie wypalili i zaczeli zdradzać.