Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naćpana szczęściem

ktory szpital wybrac w łodzi?-dylemat

Polecane posty

hmm chcialabym sie dowiedziec ktory szpital byscie mi polecily,chcialabym aby szanowano mnie w tym szpitalu,zadbano o maluszka szczegolnie i o mnie,zebym byla normalnie traktowana gdy powiem ze nie chce nacinania krocza,a wiem ze byly takie przypadki ze potem krzyczaly polozne na matki :( prosze pomozcie...pozdrawiam :)

Gość nanananna
ja rodziłam w czmp było na prawdę super może też dlatego ze miałam z ta mtąd lekarza do którego chodziłam prywatnie

nananana-na ktorym blogu rodzilas?(slyszalam ze 2 jest najlepszy,a na 1 i 3 podobno lepiej sie nie pokazywac);/ nie wiem co sadzic niektorzy mowia ze czmp to pospolita rzeznia ze nie dbaja o dzieci i matki,ze wszystko im obojetne.a co myslisz o szpitalu na parkowej?

Gość nanananna
wiem że przed porodem lezałam na 3 piętrze bo tam była moja lekarka a po porodzie na 4 rodziłam tam dwa razy i za każdym razem bym tam wróciła :)

Gość nanananna
ponoć kopernik jest super bo dwie moje koleżanki tam rodziły nie dawno

Gość nanananna
a na kiedy masz termin?

hmm u mnie to troche inna sytuacja,moj facet ostatnio powiedzial mi ze marzy mu sie dzidzius ja tez od dawna o tym mysle,chcemy poczekac pare miesiecy,wspolne mieszkanie ale juz nasze wiec musimy sie starac i niedlugo chcemy poczac naszego malucha.a ze mieszkamy w łodzi to ja juz chce coraz wiecej wiedziec gdzie,co i jak.ale ze juz mieszkamy razem i ja coraz bardziej marze o naszym dziecku to chyba bedize to trzeba jakos przyspieszyc ;p ojj aczniemy sie starac o naszego szkraba haha :) pozdrawiam

Gość Veraaaa
moja przyjaciolka rodzila w koperniku i wiem ze bardzo tego zalowala gdyz porod trwal kilkanascie godzin a nie bylo mozliwosci otrzymania znieczulenia:( Chwalila jednakze opieke poporodowa pielegniarek Ja mam zamiar rodzic w CZMP

Ja rodziłam w Madurowiczu. większych zastrzeżeń nie mam, chociaż to tylko szpital i cudów nie było! spędziłam tam 9 dni. na patologii ciąży bardo fajna opieka! panie profesor symaptyczne, delikatne, na każde ptania odpowiadały cierpliwie! pooperacyjna (miałam cc) super położne! wspaniała opieka! nawet jak o 2 w nocy zadzowniłam po czopek przeciwbólowy to przyszła i z uśmiechem mi go dała! oddział niemowlęcy - no cóż! tu juz tak różowo nie było! owszem maluszkiem się zajmowały (jak musiały), ale matka to już była zdecydowanie na drugim planie :( o czopki przeciwbólowe musiałam się upominać i dawały z zegarkiem w ręku co 12 godzin :( w żadnym wypadku wcześniej, choćbyś się z bólu na łóżku skręcała! (ja na szczęście jakoś dawałam radę, ale moja sąsiadka z sali bardzo cierpiała). sale dwu bądź trzyosobowe, łazienka jedna wspólna na korytarzu. a i najwięcej żalu mam o to, że żadna z położnych nie przyszła i nie pokazała mi jak mam dostawiać małą do piersi :( nie wymagałam od nich, żeby wokół mnie skakały i dmuchały na mnie! wiem, że nie byłam tam jedyną położnicą, ale byłam niedoświadczona, to moje pierwsze dziecko, nie miałam pojęcia jak ją do piersi przystawić - niestety nie dowiedziałam się tam tego! niby jest takie nastawienie na karmienie naturalne, a mi tam powiedziały, że na korytarzu stoją butelki z mlekiem i w razie problemów to mam je sobie brać :O Natomiast bardzo dobre opinie słyszałam o Koperniku!