Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamą być

Szczęśliwe ciężarówki 2010 roku! :) Łączmy się :)

Polecane posty

Cześć Kobitki :) Miło nam was powitać :) Podajcie swoje imiona, wiek, planowany termin porodu, płeć dzidziusia jeśli znacie, i dodamy was do tabelki :) Pozdrawiam.

ale sie nas duzozrobilo :) az milo :) Vi gratuluje. Widze ze nie tylko ja za 2 tyg usg :) Oj super. Razem bedziemy przezywaly wizyte :)

Gość styczniówka2011
Moje imie to Ewa, wiek 26, planowany termin 25styczeń 2011 , nie znam jeszcze płci :)

Listę postaram się przekazać Justynie, i na pewno Cię dopisze ;) Ona jest autorką wątku :P

Witam Kochane Babeczki! :D Boże, spałam odkąd wróciłam (po ostatnim poście) normalnie, ten stan jest tragiczny :P Ja nie wiem jak dam radę jechać do Wrocławia :P Widzę, że mnoży się nas troszkę :D Bardzo się cieszę, że taki powszechny temacik się trafił :) Jak tam? Coś was męczy? :D

Gość styczniówka2011
Hej laseczki, mam dzis wolny dzien, zmoglo mnie strasznie wiec zasnelam jak kotka, ale juz ok i tak codziennie, a jutro do pracy na 12h:( masakra ale jakos sie trzymam. teraz potrzebujemy duzo sily dziewczyny i zero stresow.

A co tu taki zastój? :) Tylko styczniówka znużona napisała :P My się pakujemy do tego Wrocławia. Jestem tak padnięta, a teoretycznie jestem jeszcze w proszku :( Plecy mi odpadną zaraz, krzyż od prasowania i w ogóle mam dzisiaj zły dzień i humor :( Dobranoc ;*

I JAK TAM SAMOPOCZUCIE ...? PRZESZLY WSZYSTKIE ZMECZENIA. JA JESTEM NA NOGACH OD 5 BO STRASZNIE BYŁAM GLODNA ...HEHE I ZNOWU RUTYNA PORANNE NUDNOSCI

Gość styczniówka2011
hej ciężaróweczki, ja w pracy siedze, pogoda okropna, spac sie chce i nic sie nie chce robic :( milego dnia Wam zycze, pewnie wiekszosc jeszcze spi :) ja niestety juz od 6 na nogach buuuu

Helloł :) My od 10 na nogach :P Mieliśmy o 9 wstać, ale budzik przestawialiśmy na drzemki, aż do 10 nasz zastało :P Nic, lecę bo się spieszymy :D Buźka Kochane :*

hej mamusie :) jak tam dzisiaj samopoczucie ?:) oj u mnie naszczęście bardzo ładna pogoda nareszcie :) życze miłego dnia :)

hello drogie panie a co tu taka cisza ?:P nieładnie :P

No i mamy nowy tydzien wrrr ! znów kupę zmarnuje tu czasu :) Pozdrawiam mamusie, i pytam o zdrówko :) ?

oj nie wiem czy to przez pogode ( bo jest okropna, od dwóch dni deszcz i burze:( ) ale czuje sie strasznie :( mam nadzieje ze u was lepiej :)

A co tu taka cisza?! Dziewczynki obijacie się, no!! :) My wróciliśmy z Wrocławia już w poniedziałek wieczorem :P Męczą mnie mdłości poranne ;/ I przedwczoraj leciała mi najprawdziwsza krew :( Na szczęście jest okej, wczoraj poplamiłam i dzisiaj już czysto :) Buźka 👄