Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamą być

Szczęśliwe ciężarówki 2010 roku! :) Łączmy się :)

Polecane posty

o jejuśku :) kffiatuszku, to tylko Ty będziesz rodzić w grudniu, a my wszystkie w styczniu, i to prawie dzień po dniu! O rany :p

na razie tylko ;P może zasili nas ktoś jeszcze z grudnia, lub wcześniej :P Dziewczyny, a myślałyście nad samym porodem ? Chcecie naturalnie rodzić, czy CC ?

ja myślałam oczywiście :p nawet jak jeszcze nie byłam w ciąży. Chcę urodzić sn, boję się tego jak cholera, ale co bym miała nie dać rady? Szkoda tylko, że w naszych szpitalach nie podaja znieczulenia, jedynie w prv klinikach...

ok kochane :) ja idę się myć i lulu. Będę jutro, dobranoc

werna daja znieczulenie tylko za oplata. W moim szpitalu kosztuje to 500 zl... Slodkich snow dziewczyny, bez nocnych koszmarow...

Gość ciezarowkaa25
w krakowie znieczulenie zzo jest darmowe - trzeba tylko zrobić dodatkowe badania z kwi przed i tyle

No jestem jak pozostałe cieżaróweczki :P Osobiście chciałabym SN , ale obawiam się ewentualnego nacięcia, a dokładniej to zszycia - bo bólu to się tak nie boję. Puki co dobranoc :) Pozdrawiam, i życzę kosmatych snów.

Zniknęłam na chwilkę :P Dziękuję za umieszczenie w tabelce Kochana :) Mam nawet specjalne miejsce, oj :D Jak mi miło, hehe :) Z kfiatuszkiem jesteśmy najmłodsze widzę :) I rzeczywiście, wszystkie prócz Kasi rodzimy w styczniu i to z minimalnymi odstępami :P No to będzie długa cisza na forum i wielkie oczekiwanie ! :)

Witam z rana Wstawac mamuski, ile mozna spac ;) Ja juz od 5.40 na nogach i juz w pracy... Ech. Jak dobrze, ze jutro juz weekend i sobie odpoczne, poleze. Mam taka nadzieje. Moze z mezem gdzies na spacer pojdziemy? Dzisiaj mija dokladnie 6 tc :) Poki co nie plamilam i wszystko jest dobrze, choc nadal panikuje i sie boje... A najbardziej tego 13tego tygodnia. Gdzies jednak jestem pozytywnie nastawiona. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :) Wszystkim ciezarowka zycze milego dnia bez mdlosci i bulow :)

Cześć dziewuszki :) Ja właśnie wyprawiłam do pracy ukochanego, i sama zabieram się troszkę do pracy ( a fuuu, ile można przed kompem siedzieć ) ale wiem, że większość czasu spędzę tu z wami :D he he he.... Planuje jeszcze za chwilkę, udać się po biały serek na śniadanko :)

haloooooooooooooooooo ciężarne, chyba już czas coś na forum naskrobać :D proszę wstawać, i opowiadać :P

Dzień dobry dziewczynki :) chwilke nie pisalam a tu az tyle nas dołączyło :) ja osobiście jestem strasznym śpiochem i wstaje dopiero po 10 :) życze wszystkim miłego dnia i dobrego samopoczucia :)

a co do porodu to ja mam termin na październik(od 1-3 ) :)

Alsii, podaj wiek, imię płeć dzidzi jeśli znasz, i dołączę Cię do naszej tabeleczki ;) Ja jakoś spać nie mogę :( chodzę wcześnie, i bardzo wcześnie wstaję

kfffiatuszku wiele kobiet z tego co wiem cierpi na bezsenność , ja wręcz przeciwnie chodze spać o 21 wstaje o 10 , ale to tylko dlatego ze skonczyly mi sie mdłości i tego typu dolegliwości bo wcześniej też nie mogłam spać , a teraz dla odmiany mam straszne problemy z kośćmi i kręgosłupem przez co mam straszne problemy z chodzeniem :( a moje imie to Ola , pewnie jestem najmłodsza mam 22 latka , a spodziewam się córeczki :)

Olu, ja nie miałam, nie mam mdłości ani zachcianek, ale senna jestem okrutnie ! he he :P Miło Cię poznać :)

Wzajemnie Kasiu , to masz szczęście ja miałam nudności i zachcianki na przemian i to przez dosc długo , naszczęscie juz sie skonczylo:)

aaaa wiem juz widziałam ;) dziekuje :)

Helloł ! :D Kochane, ja już od 7 na nogach, ale miałam zajęcia i nie było mnie, aż do teraz. Poszłam na spacerek, dotlenić się, bo słoneczko ładnie dawało :) A teraz biorę się za sprzątanie, bo jutro wyjeżdżamy do Wrocławia i będzie mały zastój z mojej strony :) Jak dzisiaj samopoczucia? Mnie znowu rano mdłości męczyły :( No i nie wyspałam się oczywiście, najchętniej to bym spała, spała i jeszcze raz spała. Za mało tej nocy Dla mnie :) Buźka 👄

ja juz po wizycie... lekarz mowi, ze jest sliczna ciaza w macicy :) poki co widzialam tylko pecherzyk, ale za 2 tyg jak to lekarz powiedzial, bedzie juz widac ludzika :) takze za 2 tyg kolejn\a wizyta :) mowi ze wszystko ladnie wyglada, wiec mam nadzieje, ze za 2 tyg uslysze serduszko :) poki co mam zdjecie malego groszka :)

Hej Vi :D - Ja też za 2 tyg będę widzieć swoje małe i może też serduszko usłyszę! :D Ale się złożyło, hehe :)

oj dziewczyny , a zobaczycie co będziecie czuły za pare tygodni jak juz bedzięcie widziały małego człowieczka , rączki , nóżki , buźke , cos pięknego :)

Alsi - ja to czuję, odkąd wiem, że jestem w ciąży :P Że w mojej macicy rozwija się maleństwo śliczne :)

Gość styczniówka2011
przyłączam sie, u mnie 5 tydzien i 6 dzien, najprawdopodobniej termin na styczeń ok. 25. dokladniej bede wszystko wiedziala 8 czerwca po 15ej bo mam USG :) juz nie moge sie doczekac, oprocz ogromnego bolu piersi i porannego glodu i czestego siusiania nie mam inych dolegliwosci. ( jak narazie hehe:D)

WITAM TO JA TEZ SIE DOLACZE .JESTEM W 7 TYGODNIU I JAK NARAZIE JEST WSZYSTKO OK...HMM JAK BY NIE TE PORANNE NUDNOSCI...