Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzguwu boski dynamit

Jak myślicie?

Polecane posty

Ostatnio pracuje w pewnej fabryce. Jakiś miesiąc. Pracuje tam taka dziewczyna . Ostatnio gdy szedłem korytarzem po coś ona też przechodziła i powiedziała: "gorąco", było wtedy faktycznie gorąco. Nic bym nie podejrzewał ale ostatnio była taka sytuacja w szatni: ja czekalem na busa a ona przyszła na nockę i siedziała naprzeciw mnie tylko jakaś babka siedziała między nami więc jej nie widziałem ale zdawało mi się ze odchyliła głowę aby mogła mnie widzieć albo ja ją i wtedy gdy one wstały do pracy ta dziewka dwa kroki dalej wróciła się i coś na stole zrobiła nie widziałem co bo jakaś kobieta zasłaniała i jak one poszły ja patrze a tam stoi kubek z napisem "I love you" skierowany centralnie do mnie. Dodam że jest bardzo ładna i jest dwa lata starsza ale powodu mojej zaniżonej samooceny nigdy bym się nie spodziewał ze ona może coś do mnie czuć (jak zawsze) chociaż nie wiem może ten kubek już tak stal ale raczej nie bo był tak centralnie skierowany do mnie i jeszcze uszko bylo po lewej stronie tak więc dziwne byłoby żeby ktoś go tak przypadkiem postawił. Jak myślicie?

ona może coś do mnie czuć?

coś ciężko wybić się tu z tematem, czlowiek ma problem to nikt nie raczy odpowiedzieć ale wystarczy wyjechać z tematem "ona nie chce mi zrobić loda to już 200 odpowiedzi.

ale co mam do niej podejść i tak wprost: podobam ci się?

Może czuje, może nie; nadziewałem się na takie naiwne 'stuprocentowe' przypadki. Zagadaj z nią, następnym razem jak się będziecie widzieć, rzuć jakąś uwagą na rozluźnienie atmosfery, możesz ją odprowadzić któregoś razu - powinno sam wyjść. Kubki i zerkanie są jedynie minimalnie wyżej niż wróżenie z fusów.