Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biorąca niedługo ślub

ślub a okres

Polecane posty

witam drogie Panie! Chciałabym się dowiedzieć jak to z tym okresem podczas ślubu bywa bo podobno zawsze się go dostaje jak nie potrzeba. Próbowałyście go jakoś odwlec i czy wam się udało? Ja mam przed sobą jakieś 4 cykle i właśnie mogę dostać okres akurat w dzień ślubu albo przed znając moje szczęście (nie mam regularnego co do dnia). Jakieś rady?

Gość iohdwqhd
ja zalozylam tampona plus podpaska i bylo ok:)

Ja okres miałam jak w zegarku.Brałam pigułki i nie zrobiłam przerwy.I nie dostałam.Ale wiem że często jest tak że dziewczyny chciały sobie przesunąć okres za pomocą pigułek i niestety miały plamienia lub dostały okres.

u mnie tabletki nie wchodzą w grę... pół biedy jakby to był 3 czy dalszy dzień ale jak 1 czy 2 to chyba umrę bo zawsze mam straszne bóle, nic na do nie pomaga...Może jakieś naturalne metody? Wiem że ciepła woda na przyspieszenie nie pomaga:-)

Gość polej spirytusu na wate
i wciagnij nosem zapach ale mocnooo to pomaga na prawde

Gość jak mozna mieszkac w takim
a ja mialam regularne ale na slub dostalam okres 5 dni wczesniej. akurat zaczal sie w piatek. myslalam ze sie zaplacze. no ale przejechalam na tabletkach przeciwbolowych i dalo rade. najgorzej bylo latac do toalety i uwazac zeby nie ubrudzic sukni :P:P:P naturalnym specyfikiem ktory dzialal na mnie byl aktywny seks dzien w dzien od 6 dnia przed oczekiwanym okresem. wtedy przesuwal sie o jakies 3-4 dni. no ale to u mnie. poza tym przed slubem to raczej ksiadz zaleca post wiec pewnie odpada :P

U mnie seks raczej przyśpiesza ale to też nie koniecznie zawsze więc może to być tylko zbieg okoliczności... kurcze...teraz sie boje ze na ślub będę mieć okres, zapalenie pęcherza, grypę żołądkową i jeszcze pewnie nogę sobie skręcę... czyli wszystko co zawsze mi się przydarza w najbardziej nieodpowiednim momencie...

Gość Depencja z gor
mowicie serio z tym seksem ??

Gość a ja najbardziej się balam
że będę mieć ospę wietrzną- pracuję w przedszkolu. Juz zaczęlam mieć schizy na tym punkcie. Ale na szczęście nie miałam :p. potem się bałam, że zespół nie dojedzie :D

Gość vfxdzvxdvzv xcfvzsf
ja przesuwałam okres przy pomocy tabletek anty udało sie miałam dwa wesela mój i w rodzinie w odstepie 2 tyg i miałabym okres prawdopodobnie w swój własny slub

Gość .."..
...i noc poślubna z knocona.....

Gość a ja najbardziej się balam
z knocona :O

Gość minka87
najlepiej sie upic przechodzi po dwoch dniach

Gość hgff
dziewczyny tampon i nie pamietacie ze okres jest! no chyba ze brzuszek boli;/

No właśnie...nie dość że mnie zawsze dość mocno boli to jeszcze mój okres jest dość obfity co jeszcze bardziej utrudnia jakiekolwiek funkcjonowanie... może jak przestane o tym myśleć to mnie ominie?:-)

Gość Margo1111111111
u mnie było tak, że mimo, że nie czułam zdenerwowania przed ślubem to okres chyba właśnie z podświadomych nerwów dostałam 2 tyg. po terminie :) ja bałam się, że dostanę opryszczkę na ustach :/

Gość z tym seksem to na serio
na mnie dziala na 2 sposoby 1) aktywny seks dzien w dzien na ostatnie 5-7 dni przed spodziewanym okresem zwykle przesuwa mi okres o 3-4 dni 2) dzieki temu praktycznie nie boli mnie brzuch. od kiedy regularnie wspolzyje biore tabletki przeciwbolowe raz na 2-3 miesiace, podczas gdy wczesniej, jak bylam dziewica, to lykalam je garsciami a i tak z bolu nie moglam normalnie funkcjonowac.

Gość ja zawsze miałam okres
jak w zegarku, co 28 dni. i w dniu ślubu miałam mieć okres. a przed ślubem, może ze stresu, nie wiem, trochę cykle zaczęły mi wariować, raz miały 27 dni, raz 32 i tak jakoś wyszło, że w dniu ślubu miałam owulalcję ;)

Dla mnie owulacja to też nienajlepszy pomysł bo też zwijam się z bólu i do tego mam gorączkę... ale to i tak zawsze lepsze niż okres :-D

No właśnie już samo krwawienie mnie tak nie przeraża jak ten ból. Ja zawsze jak okres dostaje to jestem nieprzytomna a żadna tabletka przeciwbólowa tak naprawdę nie pomaga... Więc naprawdę niech już będzie ten okres ale taki 3 lub dalszy dzień a nie początek kiedy oprócz leżenia nic w stanie nie jestem zrobić...

Gość no regres a jak tam Twój okres
nie będziesz miał czasem w dniu ślubu?

Gość ???? to wy na slubie chodzicie
do toalety z mama, siotra przyjaciolka a nie z Waszym mezem?? dziwne :P ze mna maz chodzil do toalety trzymac sukienke kiedy ja "zmienialam dekoracje" i to bylo dla nas po prostu oczywiste :D poza tym czulam sie duzo bardziej komfortowo sikajac przy mezu niz przy mamie czy siostrze no chyba ze z seksem czekacie do nocy poslubnej i wasz facet wczesniej nie widzial waszego tylka, to wtedy przepraszam :)

Gość fanka Grześko Napieralskiego
Boż a ja mam właśnie ospe. Nasz początkowy termin miał być na 30 maja tego roku:) wyobrażacie sobie panne młodą z ospą? miałam szczęście że przesuneliśmy ślub i wesele na wrzesien

Gość aann//
Ja tez mam takie okresy ze wyje z bólu i mam takie zawroty głowy ze 2 dnia chodze jak pijana. Niestety okazało sie ze ze wzgledów zdrowotnych ( chodzi o jajniki) musze brac tabletki anty i w sumie problem sam sie rozwiązał bo ostatnia tabletke wezme w piatek wieczorem, wiec watpie zebym dostała okres w sobote:)

Gość zajdźcie w ciążę
to nie będziecie miały okresu :D Ja tak zrobiłam. Poważnie. Wychodziło mi, ze będę 1 dzień przed okresem lub 1 dzień (napuchnięta, śwecąca się, obolała), także wiedziałam, ze wesele nie będzie takie luzackie, jak myślałam. Dodatkowo mam nieciekawą sytuację w pracy, po ślubie za 3 mies muszę sobie szukać nowej bo kończy mi sie umowa, przeprowadzam się i już wiem, że mi nie przedłużą chociaż pracuję tam 4 lata :o a od razu po ślubie i tak chcieliśmy się starać. No więc odstawiliśmy gumki i hulaj dusza, piekła nie ma :) Mam nadzieję tylko, że 3 miesięcznego brzuszka nie będzie za bardzo widać, ale w sumie mam suknię wiązaną z tyłu, najwyżej troche luźniej zawiążę ;) Pozdrawiam