Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan pieknych naturalnych kobie

Niskie kobiety noszace szpilki wygladaja przekomicznie

Polecane posty

Gość loool33454545
PADLAM!!! niska osoba ma długie nogi do nieba... hahahahahaahahahhahahahahahahahahahahaha... jakie to smieszne nie mogę, a co wysokie maja krótkie?? weź się lecz dziewczyno radze ci na glowe :)

Gość gość
wysoka jest bardziej atrakcyjna niska bardziej do opiekowania już dobrze?

Gość gość
Podaj mi swoje wymiary,zaopiniuje czy mi pasują;).

Jesli ktos nie umie chodzic w szpilkach bo bedzie mial '' komiczny chod'' czy ma 155 czy 170cm. Ja na codzien biegam w adidasach ale przy powazniejszych wyjsciach chodze w wysokich obcasach.

Gość szczzeraa
Małe kafry nigdy nie będą mieć długich nog wbijcie to sobie do mózgownic!!! nawet na szpilkach, nawet na szczudłach i na wszystkim co się da... macie kacze nozki kogoo oszukujecie? buhhaha

Gość wyglada
Wyglądają super, całkowicie zmienia to sylwetkę i sprawia, że po prostu kobieta wygląda znacznie bardziej korzystnie. Up - szpileczki cudne, mam bardzo podobne, ale troszeczkę niższe. Oczywiście, że da się normalnie chodzić ;-)

Gość szpilkir
Ja mam 152cm i nosze szpilki 10 cm zwyż na codzień nie czuje się komicznie czuje sie tak jak je zdejmuję gdyż gdy zdejmuje 20 cm z 170 mam 152.

Gość gość
w szpilkach ładniej wygląda kobieta niska niż wysoka

Gość małamia
Nie ma nic bardziej komicznego niż wysoka kobieta w szpilkach i każdy facet przy niej wtedy to mikrus. A duże muszą nosić masywniejsze szpilki co jeszcze bardziej komicznie wygląda. Takie babochłopy na koturnach :) Jestem niska mam 158 cm wzrostu czesto do mnie podbijaja wysocy, dlaczego skoro niby małe sa takie paskudne? Ktoś ma kompleks na punkcie swojego dużego wzrostu i krytykując małe chce sie dowartościować. Po za wzrostem liczą się bardziej proporcje ;p

Gość gość
Zalety bycia niską 1 Możemy nosić obcasy i nie wyglądamy przy tym jak żyrafy 2 Słodko wyglądamy przytulając się do wysokich facetów 3 Niska=zwinna 4 Łatwiej nam dostac pasujące ubrania 5 Niscy ludzie żyją dłuzej- udowodnione naukowo. 6 Niskie kobiety łatwiej podnieść, dzieki temu faceci nosza je na rekach :) 7 Niska kobieta może bardziej przebierac w facetach, moze mieć niskiego, średniego wzrostu i wysokiego także wybór ogromny 8 Małe jest piękne, nie bez powodu ludzi rozczula malutki szczeniaczek czy kotek itp. Jeszcze masz jakieś wątpliwości co do tego kto jest w korzystniejszej sytuacji?

Gość gość
dla mnie szpilki wogóle wyglądają głupio. nie widze żeby faceci woleli niskie, raczej te średnie i wysokie mają powodzenie. ale te niskie lubie podkreśliac ze są "słodkie". tylko bycie słodką to nie to samo co bycie niską. czy mali faceci są słodcy bo są mali- no raczej nie :) : ) :)

Gość gość
Mali faceci są słodcy bo to mali chłopcy :)

Gość gość
Ja mam 166 cm wzrostu, wiec nie wygladam komicznie :P ulzylo mi! ;)

Gość lawlieeet
Niskie dziewczyny sa slodkie ja zawsze chcialam byc jak najnizsza :) Poza tym nim nizsza tym lepiej jezdzi konno lub latwiej jest jej tanczyc. Ja mam 165 i uwazam sie za mega wysoka, a moj facet 195 i jest w sam raz, po za tym Shakira na przyklad ma 155 wzrostu, selena gomez 165, miley cyrus tyle co selenka, cher lloyd 158 a ariana grande 152....Wszystkie te slawne kobiety sa mega niskie. :)

Gość gość
eva longoria tez jest niska a wyglada sexy

Gość gość
jakiś palant- reklamiarz odgrzał temat sprzed 2óch lat

Gość gość
Autor dobrze mówi :)

Gość gość
zgadzam się

Gość gość
Owszem.