Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elleaella

prosze o radę

Polecane posty

Gość elleaella

nie wiem czy powinnam..chcialabym sie dowiedziec od was co o tym sadzicie.. mam chlopaka od kilku lat,myslimy o malzenstwie..ale zanim wyjde za maz chcialabym sprobowac seksu z innym.Moj chlopak byl moim jedynym partnerem seksulanym.Jestem ciekawa jak to jest z innym,czy lepiej czy gorzej itp.Zastanawiam sie nad tym teraz bo po slubie w zyciu tego nie zrobie i tak sobie mysle ze jak tego nie sprobuje teraz to cale zycie pozniej moge zalowac i zasnatawiac sie jak to jest kochac sie z innym i wtedy miec jeszcze wieksza chcec na zdrade..

Nie wiem, kto wymyslil ten caly dylemat 'jak to jest kochac sie z innym'. Sprawdzisz, jak jest z innym, i nic Ci to nie da, potem bedziesz sie zastanawiac, jak jest z jeszcze innym, i kolejnym, a facetow na swiecie troche jest. Zapytaj o zdanie swojego faceta najlepiej. Moze on tez ma ochote sprobowac z inna.

Gość elleaella
mam z kim sprobowac tego sexu i mam na to duza ochote..a poradzic mysle ze dalabym rade chociaz ciezko byloby mi po tym normalnie sie zachowywac jak by sie nic nie stalo przed moim chlopakiem.. tym bardziej zacheca mnie fakt ze moj facet mial przede mna troche doswiadczen..on ma porownanie i go juz nie ciagnie do takich rzeczy a mnie niestety tak..

...wydaje mi się, że takie dylematy pojawiają się wtedy gdy to nie jest TA. Paradoks polega na tym, że po to znaleźć TĄ trzeba wiedzieć kogo się szuka.

Gość elleaella
wydaje mi sie ze go kocham, ale ciezko mi z tym ze on mial inne a ja innego nie i do konca nie wiem jak moze byc, moze moze byc jeszcze lepiej..moze chodzi o to za powinnam to byla sprawdzic wczesniej ale bylam/jestem zbyt cnotliwa

Moim zdaniem, za wczesnie myslisz o zamazpojsciu. Nie jestes gotowa na to by byc z jednym czlowiekiem, a uzasadnienie z twojej strony, ze "chcesz sprobowac z innym" poniewaz on juz tego probowal jest delikatnie piszac smieszne. Nie ma w tym checi sprobowania lecz niedojrzalosc do podejmowania odpowiedzialnosci za to, co za chwile cie spotka, malzenstwa. "Wyszum sie", kobieto, jesli ci tego trzeba lecz nie wychodz za maz nigdy potem bowiem robiac to nadal bedziesz miala chec "sprawdzania" wszystkich innych od meza. :D 🖐️

argumenty o dojrzałości do mnie nie przemawiają, najlepszym zabezpieczeniem przed zdradą jest silna więź

Gość elleaella
wiem ze ten jeden raz mi straczy..po porstu zeby byl..moze to malo zrozumiale..ale to czysta ciekawosc i teraz gdy mam okazje tym bardziej o tym mysle a co do zamazpojscia to masz racje ze jeszcze do tego nie dojrzalam,mamy to w planach,ale jeszcze nie teraz

Gość elleaella
my ta wiez mamy mimo to.. jesli chodzi o wyszumienie sie to moze i sie nie wyszumialam ale nie chce go tracic tylko dlatego ani tez nie chce teraz przespac sie z polowa miasta skoro do tej pory bylam tak niedostepna

Gość elleaella
czyli jestem w pukcie wyjscia tam gdzie bylam..dalej nic nie wiem.. dziekuje Ci "popieprzony" za odpowiedzi :) a Ty jak bys postapił?

Gość nfjhfjnjfhkdfn
a przed ślubem to nie będzie zdrada?

Gość elleaella
niestety bedzie..

Jeśli spróbujesz to już nie będzie to samo, bo związku już nie będziesz miała. Pewnie Twój facet wcale się nie zgodzi na Twój ciekawski skok w bok. I jak się o tym dowie to Cię zostawi. Chyba że chcesz to ukryć przed nim... Bez sensu.

Gość elleaella
nie dowiedzialby sie.. dziekuje za wszystkie wypowiedzi

Gość elleaella
dziekuje za pomoc,na dzien dzisjeszy juz wiem ze tego nie zrobie..