Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony_grab

Mężczyźni-dlaczego jesteście tacy zniewieściali

Polecane posty

Gość kobieta idelana
Ile kobiet karmiło piersią dziatki w czasie, kiedy papa nauki na uniwersytetach pobierał?

Gość Sóper men
Czy to, co dotychczas napisałem zawarta była jakaś nieprawda? Ot, choćby jeśli się rozchodzi o liczbę mężczyzn i kobiet nagrodzonych Nagrodą Nobla... Zapewne zaraz rozlegnie się jazgot, iż ten stan rzeczy spowodowany jest tym, iż w komitetach przyznających nagrody dominują mężczyźni. A jeśli nawet, to dlaczego kobieta do tej pory nie wymyśliła równie czegoś oryginalnego w honorowaniu zasług dla ludzkości? Zapewne się jej nie chciało, he, he, he... :)

Gość Sóper men
Proszę mi wymienić pięć wybitnych wynalazków bądź odkryć, którymi może poszczycić się kobieta... A więc?

Gość prawda boli
bo miała umówioną kosmetyczkę...

Gość po pierwsze
macie jakieś złe doświadczenia. Mój facet jest ok pod każdym względem.

Gość Sóper men
jestem podstarzałym onanistą i nikt mnie nie chce:O więc postanowiłem się wyżywać na Was, co kurva nie można? Przy okazji mam pytanie, jaki krem do depilacji poleciłybyście mi panie?

Gość a więc
cacko z dziurką, całus na kolana z otartą skórą, uśmiech na worki pod oczami po nieprzespanej nocy, kogel-mogel na dobry dzień, nieopisane pokłady cierpliwości. :)

a w dupie mam was baby i wasze zdanie o nas :D zawsze mozecie zostac lesbami i znalezc sobie prawdziwego faceta w swojej koleżance... suki :D:D:D

Gość super men powtarzasz frazesy
nie znasz historii ? Nie wiesz jaka była rola kobiety ? A teraz kiedy kobiety chcą sie rozwijać, są wykształcone, pracują jako naukowcy, to też źle. Nic nie odkryły -źle , chcą czego dokonać -źle . To na jakąs schizofrenię już zakrawa. I czekam na te wyniki badań , które mówią o tym " iż mózg (intelekt kobiety) ma jedynie umiejętność przyswajania wiedzy oraz jej propagacji".

gevar, kolejny sfrustrowany, od suk musi od razu wyzywać...Dyskutujemy po prostu.

Gość dajcie no spokój kobity
Błagam Was, rozmowa z kafeteryjnymi prawiczkami z offermą na czele nie ma sensu bo oni tyle wiedzą o kobietach i związkach co Obama o Rydzyku:D

Gość mniej kobiet popiera jarka k.
niz mężczyzn, ergo-kobiety są mądrzejsze

Gość Sóper men
Owszem, znam historię doskonale. Od minimum połowy lat pięćdziesiątych XX wieku w całym cywilizowanym świecie kobieta nie ma najmniejszych problemów ze zdobywaniem wykształcenia na dowolnym poziomie. I co? I nic? DNA zapewne odkryła kobieta. Laser także. Rakietę kosmiczną również wmyśliła kobieta... Wymieniać dalej? Jest rzeczą pozbawioną dyskusja, że kobieta dąży do zdobycia wiedzy, ale jej intelekt jet tak genetycznie urządzony, że jest ona w stanie tę wiedzę przekazywać. Nie jest natomiast w stanie zrobić z tej wiedzy twórczego użytku. Przypominam, że jedyną rzeczywiście znaną kobietą-gigantem intelektualnym ery nowożytnej była Skłodowska-Curie no, żyjąca nieco wcześniej od niej Kopernik (bo jak powszechnie wiadomo Kopernik przecież była kobietą.)

nadal czekam na dowody ( jakiś interesujący artykuł- wpierw pisałeś coś o konstrukcji mózgu, teraz już o predyspozycjach genetycznych, mnie interesują KONKRETY ,a nie domniemania ). Jak widać chyba się nie doczekam .

Gość sprawiedliwie trzeba dodać
ze natura przypisała kobiecie funkcje rodzenia dzieci. I niestety wypadają na jakiś czas z obiegu. Tak to jest. :( To kobieta nosi dziecko pod sercem przez 9 m-cy, to ona karmie je swą piersią, dogląda, przewija i to trwa miesiące albo lata. :)

Gość dajcie no spokój kobity
Sóper man - no i dobrze racja, faceci osiągnęli więcej itp itd.....great gratulki dla waszego zajebistego rodu:D I to rozumiem usprawiedliwa to że jesteście zniewieściali, golicie łydki, placzecie na serialach, spędzacie czasu więcej od baby w łazience i wiecie baaardzo dużo o kosmetykach:D Bo o tym temat jest nie? No więc jeśli tak to faktycznie 'sóper'

Gość w czasie kiedy kobieta
będąca w ciąży, powstrzymuje z ledwością torsje, jej mąż może spokojnie kreślić trajektorie lotu promu kosmicznego. Kiedy jej piersi pękają jej od nadmiaru mleka, mąż może spokojnie odespać noc po myśleniu o zbawianiu świata.

Gość JESTEM PRAWDZIWĄ KOBIETĄ
HIHI CZEŚĆ! JESTEM KRYSIA. NOSZEM BIAŁE KOZACZKI, TAKIE Z FUTERKIEM CZAICIE NIE?????? :D NOSZĘ SIĘ BOGATO I MAM SÓPER TLENIONE BLĄD WŁOSKI!!!! HIHIHIHI :D CZAICIE NIE? WRĘCZ UBUSTWIAM WKŁADAĆ SOBIE DO UST WIELKIEGO 20 CM PENISKA I DOSTAWAĆ ZA TO 10 ZŁOTYCH OD BRATA TATY I JEGO 10 KOLEGÓW. ONI TAK DOTYKAJĄ ŚMIESZNIE SWOJEGO PENISKA I Z NIEGO LECI BITA ŚMIETANA I JA JĄ PIJE I SIĘ TAK ŚMIEJE HIHIHI

zresztą historia Lise Meitner jest typowym przykładem, jak traktowano ( jak mężczyźni traktowali ) osiągniecia kobiet. Super menie , nie kompromituj sie swoim brakiem wiedzy z fizyki i astronomii .O Emilie du Chatelet nawet nieoduczony pseudo-humanista powinien słyszeć...

Gość Sóper men
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, przeciętna kobieta z wyższym wykształceniem rodzi nie mniej, niż dwa tuziny dzieci i z tego to właśnie powodu nie ma jak wymyślić zasady działania niebieskiego lasera... :-)

hahahaha nie wierzę, facet oglądający serial to już dla mnie za dużo. a płaczący.. :D:D:D:D:D może ze śmiechu?

kolejny ignorant , offerma ( nomen-omen ). Dyskusja jak zwykle ciekawa , pomijając fakt, ze nie na temat, ale nie wymagajmy od mężczyzn umiejętności czytania ze zrozumieniem, oni są przystosowani do wyższych celów.

Gość w czasie kiedy kobieta
Przeciętna kobieta rodzi ze dwoje dzieci i doprowadzenie ich do wieku, kiedy zaczną samodzielnie wychodzić z domu zajmuje jej tak z 6 lat. Przez ten czas heliksę można skutecznie rozkręcić i skręcić na odwrót. :)

Gość Sóper men
A ile koleżanka zechce takich Emilek znać? I czy Emilka, to rzeczywiście jeszcze kobieta? Koleżanka pamięta lekką atletkę o nazwisku Wróbel? Ona także się mieniła być kobietą... :)

Widać nie masz pojęcia co to znaczy wychowanie dziecka, nawet jednego. Powiedz może co Ty twórczego robisz, poza siedzeniem na kafeterii, hm ?

Gość taka Emilija Plater

Gość do tego jeszcze swieta Barbara

Gość Sóper men
Wykazuję aktualnie kompletną bezrozumność babskich enuncjacji, których skala oraz natężenie świadczą o potężnych kompleksach. Kompleksy te są potęgowane u kobiet bliżej lub dalej uświadamianą przez okolicznością, że ani fizycznie, ani intelektualnie kobieta w sposób naturalny nie sięgnie nawet pięt mężczyźnie. :)

Gość JESTEM PRAWDZIWĄ KOBIETĄ
JESTEM PRAWDZIWĄ KOBIETĄ HIHI CZEŚĆ! JESTEM KRYSIA. NOSZEM BIAŁE KOZACZKI, TAKIE Z FUTERKIEM CZAICIE NIE?????? NOSZĘ SIĘ BOGATO I MAM SÓPER TLENIONE BLĄD WŁOSKI!!!! HIHIHIHI CZAICIE NIE? WRĘCZ UBUSTWIAM WKŁADAĆ SOBIE DO UST WIELKIEGO 20 CM PENISKA I DOSTAWAĆ ZA TO 10 ZŁOTYCH OD BRATA TATY I JEGO 10 KOLEGÓW. ONI TAK DOTYKAJĄ ŚMIESZNIE SWOJEGO PENISKA I Z NIEGO LECI BITA ŚMIETANA I JA JĄ PIJE I SIĘ TAK ŚMIEJE HIHIHI

ale to nie jest temat o wybitnych jednostkach, tylko o mężczyznach zniewieściałych na dodatek. Ilu mężczyzna na 100, na 1000 ma choć połowę zdolności tych wielkich, którzy cos odkryli ? Gdzie masz wyniki nt. średniego ilorazu inteligencji kobiet i mężczyzn z danej społeczności ? To by uczyniło dyskusję rzeczową. A Ty podajesz ostateczny ( wg Ciebie ) argument Einsteina i cześć. Taki tok rozumowania urąga Twojej domniemanej inteligencji .