Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony_grab

Mężczyźni-dlaczego jesteście tacy zniewieściali

Polecane posty

Gość dfrfgtghyg
* zarośniętym

ja się domyślam jeszcze cykliści i kosmici są w tym towarzystwie. O masonach nie wspomnę. :D

Cieszy mnie, że tyle potrafisz, offermo.

Gość flooodraaa
hahaa oferma śmieszna jesteś, a moze powiesz, ze kobieta nie powinna być silną i niezależną? no taaa lepiej być taką zakompleksioną, cipkowatą i uzależnioną od faceta haha z tego co wiedzę to coraz więcej facetów woli te silniejsze niż te słabe, a jeśli facet sie boi silnej kobiety to jest cio.tą a nie facetem :P

Gość Obiektywna1234
dfrfgtghyg czyli chwile rozkoszy z Jacykowem to dla Ciebie coś przyjemnego? O zgrozo...ale o gustach się nie dyskutuje (podobno;))

Gość natury nie oszukacie pipy
Dlatego ludzie sa teraz tak bardzo nieszczesliwi. .Zachcialo sie zamiany rol to jest kupa gnoju zamiast zycia...Fala depresji, rozwody i inne bolaczki wspolczesnej cywilizacji..

Obiektywna1234 Niepodważalnym jest fakt, że silne, niezależne kobiety budzą strach wśród mężczyzn. I to jest podsumowanie tematu ------------ strach, to budzi we mnie niedźwiedzica w rui, w lesie o północy. kobieta silna, niezależna nie jest dla mnie powodem do ucieczki z randki. wyzwaniem, też nie jest. po prostu jest kobietą. :)

Gość offerma to facet a nie baba
przynajmniej tak dowiedziała się jego mama na porodówce i tego się trzyma:D

Gość dfrfgtghyg
obiektywna ja nie mówię o tym, nie przepadam za metro, a takie cioty jak jacyków to wogóle są aseksualne jak dla mnie, chodzi mi tylko o to, że chodzenie z jedną brwią to już zaniedbanie, no sama powiedz nie odpycha cię takie coś? ----> http://tnij.org/g1fh ja bym sie wstydziła pokazywać gdziekolwiek z takim 'jednobrwiowcem'

Gość Obiektywna1234
Wniosek z wypowiedzi słoko-gorzkiego nie ma znaczenia czy kobieta dominuje czy nie, zawsze patrzycie na kobiety jak na kobietey. Ale niestety z męzczyznami tak nie jest, kobieta jak patzry na męzczyzne chce w nim widzieć oparcie i bezpieczeństwo a nie ciężar, który będzie musiała dzwigać przez reszte życia...

Gość Obiektywna1234
dfrfgtghyg to jest popadanie ze skrajnosći w skrajność;) j

Gość pomaraanczkaa
słodko_gorzki normalnie aj lov ju! przeczytałam już wiele twoich wypowiedzi i z każdą jak najbardziej sie zgadzam, masz jak dla mnie idealne wręcz podejście do wszystkiego, matko gdzie szukać takich facetów? ...

Gość do dfrfgtghyg
Ty jesteś z lubuskiego? To poseł, znam go.

w nawiązaniu do głównego tematu. przeczytajcie sobie PRZECIWKO BABOM - JOANNY CHMIELEWSKIEJ, darmowy ebook jest na chomikuj.pl, dużo tłumaczy. ja nie do końca się z nią zgadzam, ale w pewnych kwestiach trafiła w sedno sprawy :)

Gość do dfrfgtghyg
Uważaj następny razem czyje foty wklejasz na forum.

Gość dfrfgtghyg
czy skrajnosć czy nie skrajność, nie mówie ogólnie o 'krzakach' - wiem, ze wileu facetów takie ma i okey, ja mówię o brwi zrośniętej - co już nieestetyczne, ps. nie nie jestem z lubuskiego, było to zdjęcie krzysztofa bosaka i chyba większosć go zna

Gość dfrfgtghyg
to nie można już wklejać fot dość znanych posłów? ludzie nie przesadzajcie :O

Gość flooodraaa
o kurfa widzę, że oferma to jakiś szowinista bądź szowinistka 🖐️

Gość do dfrfgtghyg
Większość nie znaczy wszyscy, a on nie byłby zadowolony że jest tematem regulacji brwi .Zawsze miał takie i z tego co mi wiadomo, nie zmieni tego. 🖐️

Gość gfhdh
ta to dopiero ma BRWI:D:D:D faceci z zarosnietymi brwiami nie wiedza ze inni sie z nich smieja:D:D

Gość nie lubie feministek
flooodraaa o kurfa widzę, że oferma to jakiś szowinista bądź szowinistka Lepszy offerma niz energiczna30latka-feministka

Gość to transwestyta

Gość popopooo
trzeba być nienormalnym, żeby szowinistę porównywać do feministek, szowinista traktuje jedną płeć gorzej, a feministki chcę żeby po prostu obie płcie były równe - różnica pomiędzy jednym a drugim jest duża

Gość Obiektywna1234
Coś offerma dobrał nietrafione porównanie:) "facet o wzroście 150 domagał się prawa do zawodowej gry koszykówkę a dwumetrowy do bycia dżokejem" poprostu brak im predyspozycji a kobiecie nie brakuje predyspozycji do pracy, do rozwijania swoich zainteresowań, do przestrzegania jej praw....

Gość Obiektywna1234
ja potrafie czytać i wyciągać wnioski, a Ty widze tylko pisać....

Gość Obiektywna1234
Oczywiscie że masz rację: KOBIETY CHCĄ SILNEGO MĘŻCZYZNY!!!! Wtedy będą mogły poświęcić sie swojej roli społecznej:) bez stresu, bez obawy o jutro...

Gość Obiektywna1234
hahaha "skoro ja się mam kimkolwiek opiekować to ten ktoś musi mi być posłuszny" Kobieta to nie zwierzak, którym opiekuje sie człowiek do momentu aż jest posłuszny!!!