Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnis nominis umbra

koniec ze słodyczami! schudnąć 10kg kto ze mną?

Polecane posty

zostawiłyście mnie????!! na poczatku sieronia wyjezdzam na morze .. a tu taki cellulit wszezie;// niewiem jak wy ale ja sie nie poddam śniadanie; kanapka z jajkiem i pomiorem

Gość celineczkka
to i ja się dołączę do was, bo mam do zrzucenia prawie 10 kg. zaczęłam w sumie już w maju i od tego czasu zrzuciłam 2 kg, a to wszystko głownie za sprawą diety. staram się jeść dużo warzyw i owoców, zrezygnowałam z jasnego pieczywa i ziemniaków na rzecz kasz i pieczywa pełnoziarnistego, nie używam do przyprawiania soli tylko vegetę natur, bo zdrowsza i bez konserwantów, piję sporo wody mineralnej :) postanowiłam się trzymać tych sposobów, ale jakaś grupa wsparcia się przyda. myślałam też, żeby zacząć coś ćwiczyć. a wy uprawiacie jakiś sport, chodzicie na fitness?

przeginacie dziewczyny... xnowu zostałam sama na topiku ;/ śniadanie- kanapka z białym serem i pomidorkiem 2śniadanie-pół szk koktajlu z truskawek obiad-zaraz bede jesć talerz zupy warzywnej z kalaiora marchewki itp , 2 małe ziemniaki młode ,ogórek konserwowy, mieso gotowane z sosem

celineczka-witaj :) jak narazie niewiem gdzie reszta dziewczyn ale ja jestem jak juz wspominałam miałam w rodzinie wesele po którym mi przybyło 2kg no ale wkoncu to spadnie;] mam motywacje na koniec lipca/poczatek sierpnia jade nad morze a tu tyle cielska i cellulitu musze oddac hula hop z masa\zem przysłali mi za mało czesci i nie moge ukrecic poprosiłam o zwrot kasy to kupie sobie zwykłe z duża średnicą .. dzis mam zamiar poskakac na skakance a ty cwiczysz cos??

Dobry wieczór! :D Ja także postanowilam się przyłączyć!! :D Wakacje wakacje :D przydałoby się coś zrzucić ;D 169cm wzrostu waga:65 kg cel 1:63 kg cel2 :60 kg cel3 :57kg cel ostateczny :55 kg. :D No to jedziemyyyy!! :D

Hej, też chciałabym się przyłączyć :) Dzisiaj waga wskazała 69.7 kg przy 161 cm, a pod koniec sierpnia mam wesele w rodzinie, no i chciałabym korzystnie wyglądać. Dzisiaj zjadłam jajecznicę z dwóch jajek, na połowie pomidora, z kromką chleba z masłem. Na obiad będzie zupka amino pomidorowa, a na drugie, to co dla rodzinki, ale w malutkiej ilości. Kolacji postaram się nie jeść, a wieczorkiem zrobię 100 brzuszków i oprócz tego jakieś ćwiczenia, ale najpierw muszę poszukać w internecie :)

Hej, też chciałabym się przyłączyć :) Dzisiaj waga wskazała 69.7 kg przy 161 cm, a pod koniec sierpnia mam wesele w rodzinie, no i chciałabym korzystnie wyglądać. Dzisiaj zjadłam jajecznicę z dwóch jajek, na połowie pomidora, z kromką chleba z masłem. Na obiad będzie zupka amino pomidorowa, a na drugie, to co dla rodzinki, ale w malutkiej ilości. Kolacji postaram się nie jeść, a wieczorkiem zrobię 100 brzuszków i oprócz tego jakieś ćwiczenia, ale najpierw muszę poszukać w internecie :)

Gość amomi
witajcie no to ja też się przyłącze!!!! Dziś rano waga 73,6 cel to 67.... jestem na diecie od poniedziałku (dziś sobota :D) pierwsze 4 dni to proteinki ale mam już tego bezsmakowiego mdłego żarcia dość więc sobie przechodzę na rozdzielną. jem co chcę i przynajmniej mnie nie odrzuca od jedzenia..... Jadłospis z dziś: śniadanie: szkl mleka z musli II śniadanie: chochelka zupy jarzynowej obiad: spagetti bolognese bez mięska kolacja: sałatka z pomidora, sałaty z dodatiem pieczonego schabu i jogurtu. Pomiędzy tym woda, kawa i zielona herbata.