Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIKA RIKA9

CZY OD LUDZI Z GRZYBICA RZECZYWISCIE TAK SMIERDZI?

Polecane posty

Gość KIKA RIKA9

Choruje na grzybice ciala (g. pochwy, paznokci, wyprzenia...) I ostatnio bylam w sklepie kosmetycznym i nagle mala dziewczynka na caly glos do swojej matki mowi " Chocmy stad bo od tej pani smierdzi" Myslalm , ze ze wstydu umre. Nie jestem jakims niechlujem , dbam o higiene ale.... zapach i tak pozostaje. :(

Gość czorny
czym smierdzi ?

Gość KIKA RIKA9
to po chuj weszlas, tepa krowo jak nie masz nic do powiedzenia ? idź sie utop ze swoim bachorem :o

Gość KIKA RIKA9
No przecez ta dziwczynka nie mowila czym tylko , ze smierdzi :O

Bo to forum jest publiczne, i daruj sobie okazywanie swojej kultury ;) Obawiam się, że nie poradzisz sobie ze swoim problemem, kiedy masz takie podejście do otoczenia.

Bo dziecko prawdę Ci powie. Jak powiedziała, że śmierdzi to śmierdzi i koniec ;]

Informując Cię o niepoprawnej kategorii forum. Zasugerowałam, że w innym dziale ( odpowiednim do problemu ) uzyskałabyś na pewno konkretniejsze posty ;)

Gość KIKA RIKA9
to ublizajace jest podszywem

asq88, małe istotki są bardzo bezpośrednie Autorko, skoro śmierdzisz, nie wychodź z domu.

Gość czekaj aaaby
oo szit współcziję.... ale przeciez leczenie powinno pomóc... :o;O:O:O

Gość odezwal sie autorytet
Kffiatuszku, bardzo mądra rada z tym nie wychodzeniem z domu :o

Gość
nie smierdzi

odezwal sie autorytet, Oj nie naskakuj już ;) Wpierw uprzejmie coś napisałam, i co w zamian ? Przeczytaj wątek. Wydaje mi się, że w odpowiedniej kategorii będzie konkretniejsza pomoc.

Gość kfiatuszku czytaj
ze zrozumieniem, ta wypowiedz po twojej byl podszywem :/ a ty z tym nie wychodzeniem trafilas jak kula w plot :/

Gość ale nikt tutaj...
kfiatuszku czy ty nioe odchodzisz od kompa? a propo przeciez autorka napisala ze ten co naublizaj tobie to podszyw...czytac nie umiesz

Dobra tam, nie "kłóćta" się o kategorie. Kto chce i tak tu wejdzie, przecież to widać na stronie głównej ;p Współczuje Ci autorko tej grzybicy. Może zapytaj Twoich bliskich niech Cię powąchają i powiedzą czy śmierdzi, czy nie??

Przepraszam.... nie zrozumiałam terminu podszyw ;) zwracam honor ! odezwal sie autorytet, ale ile mnie tu już widujesz, że się tak tym zainteresowałaś ?

Gość ale nikt tutaj...
kfiatuszku ale ty jestes zakrecona:P:P:P jaki ja odezwal sie autorytet??:P

Mam koleżankę z grzybicą stóp i nigdy nie śmierdziała.Ba! uważam że ludzie nie śmierdzą przy tej chorobie :) Fakt dziecko prawdę powie....ale do kulturalnych osób mała istotka nie należała:o A co za różnica czy temat w tym dziale czy nie.Mi on nie przeszkadza,a tak naprawdę dużo tematów jest nie w "tym dziale"

Ja tam nie wiem, czy śmierdzą czy nie, nigdy nie miałam do czynienia, dlatego radzę autorce żeby zapytała bliskich.

Gość KIKA RIKA8
Moze o tym czasei ktos cos ssensownego napisze. :) Wy jak mialysce grzybice pochwy to smiedzialyscie ? :O

Grzybicy pochwy nigdy nie miałam ale wiem że najlepiej leczy słońce. Acha i jest taki balsam Balneum Hermal lub Herbal bo już nie pamiętam, pachnie super i jest leczniczy (tylko w aptekach do kupienia)

Gość kajakaa56
utorko ale to chyba problem ogolnoustrojowy skoro masz grzybice w kilku miejsach a jezyk yez masz rano z nalotem? jesli tak to masz ogolnie grzybka i nie pomoga zwykle leki a zwalczanie calosciowe a wiec oczyszczanie organizmu i dieta bezcukrowa.....a jest to ciezkie schorzenie jasli to candida albicans. Przy grzybku stopy wiem ze troche smierdza a zapach przy grzybicy pochwy tez jest taki dziwny ale jest bo mialam :(

Gość KIKA RIKA8
Nie nie mam rano nalotu na jezyku. Ogolnie jezyk jest rozowy

Gość fakttttfaktem
ale jak objawia sie ta grzybica? jak to jezyk z nalotem,jakim nalotem?To juz grzyb??? Jak sie o tym dowiedzialas? bierzesz leki?

Gość kajakaa56
przy grzybicy ukladu pokarmowego sa czesto naloty na jezyku biale....wiem bo walkowalam ten temat jak mialam po raz 20 grzybice pochwy.....albo i wiecej wraca sobie tak dosyc czesto niestety i moze to sie roznosic z ukladu pokarmowego, czytalam o tym troche a badania to wymazy ale jest tak ze niekiedy grzybek na posioewie wyjdzie a niekiedy nie :( najbardziej atakuje w ogranizmie po antybiotykach i przy diecie z duza iloscia cukru.

Gość fakttttfaktem
kajka ale jak np ja kiedys zarazilam sie grzybica od kota,ale wyleczylam to po 3 miesiacach,nie mam i nie mialam grzyba pochwy,nie jem slodyczy,pije kefiry itp,to jak mam rozpoznac,ze mam grzyba w ukl.pokarmowym??JAKIE SA OBJAWY???

Gość kajakaa56
autorko to u ciebie jest glownie na zewnatzr dermatolog nic nie poradzil na to??? pamietaj zeby wszystko stosowac regularnie i dlugo odpowiednio bo to wraca strasznie...a po leczeniu pochwy konieczne sa probiotyki z kwasem mlekowym doustne albo dopochwowe zeby wlasciwe bakterie byly bo leki antygrzybicze je niszcza i trzeba flore naturalna odbudowac....sama tego nie wyleczysz musi lekarz przepisac leki na recepte...dobrze by bylo wziac tabletki do lykania przeciwgrzybicze na jakas dluzsza kuracje a nie tylko masci zewnetrzne do stop i globulki dopochwowe bo to dziala wszystko tylko miejscowo